Edinburgh Business School er Graduate School of Business i Heriot-Watt University.

Edinburgh Business School har hjulpet fagfolk i å bli bedriftsledere i over 25 år, og tilbyr høykvalitets og tilgjengelige postgraduate programmer i virksomheten. Våre populære online MBA , Masters , DBA og PhD programmer har akselerert karrierer av over 20.000 kandidater. Våre studenter har sett økt lønn, fått kampanjer innen sine selskaper og mange har startet egen virksomhet.

Vær blant de aller beste utøvere av forskningsbaserte forretningsløsninger i verden.

"The Edinburgh Business School doktorgradsprogram forener førsteklasses akademikere, streng opplæring i forskningsmetoder med et globalt utøvere fellesskap. Det gir en unik mulighet for fleksibel fjernundervisning DBA og PhD studie med mulighet for on-campus støtte i Edinburgh, Dubai, Tyskland og andre internasjonale baser. "

Professor Abigail Marks, direktør for forskning og doktorgradsprogrammer

Møt Dr. Jeanette Vinke, DBA

Vil du vite mer?

Programstruktur

DBA og PhD- programmet er utformet for å hjelpe elevene til å bruke forskningsmetoder for å definere, implementere og evaluere potensielle løsninger for svært virkelige forretningsprosesser. Det består av to faser: kursfasen og forskningsfasen.

Kurset skal gi deg den kunnskapen og ekspertisen du trenger for å utvikle oppgavenes tema og forståelse av forskningsprosessen. Forskningsfasen består av to faser, den mentorerte fasen og den veilede fasen; Etter ferdigstillelse av disse vil du sende inn en avsluttende avhandling til eksamen, som foregår i form av et muntlig forsvar.

Klar til å søke?

For å starte doktorgradsprogrammet må du ha minst fem års lederopplevelse og være flytende på engelsk. Du må også sende inn omtale:

  • et søknadsskjema
  • to referanser
  • et offisielt transkripsjon av mastergraden din.

Søk .

Vil du vite mer?

Forespør direkte om dette programmet.

Eller snakk med en rådgiver på 44 (0) 131 451 3090

E-post: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Program undervist i:
Engelsk
Edinburgh Business School
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Pris
Contact school
Deadline
Contact school