Doktorgrad i Bedriftsøkonomi

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Ta karrieren din til neste nivå mens du opprettholder en sunn balanse mellom arbeid og privatliv!

Utfordrende, fleksibel og global

En doktorgrad fra Europa med vekt på næringslivsforskning og dens anvendelse i bransjen.

Å tjene den ettertraktede doktorgraden fra et kjent universitet er en drøm for mange fagpersoner! Dette krever engasjement og forpliktelse til å ta en av de viktigste beslutningene i livet. DBA-programmet er en fullstendig doktorgrad, men kommer med få motsetninger til en akademisk orientert Ph.D. grad. DBA spesialiserer seg i å effektivt utnytte nøkkel yrkeserfaring i å forfølge bransjens underforståtte forskning.

Denne graden er utviklet og levert i samarbeid med Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Spania, rangert blant de 10 beste universitetene i Europa av Times Higher Education Ranking-2019 for kvalitetsutdanning. Den endelige graden utstedes av UCAM, som vil bli tildelt ved konvokasjonen holdt ved universitetet i Spania.

Programmet vil utstyre elevene med de nødvendige ferdighetene for å bidra til produksjon og formidling av anvendt vitenskap innen ledelse og forretningsadministrasjon. Forskningsreisen tilrettelegges gjennom velutviklede digitale ressurser, personlig veileder og støtte til forskningsveiledning. Denne lærings- og forskningserfaringen utfordrer deg til å skjerpe din kritiske og analytiske ekspertise. Du vil utvikle forskningsferdigheter for å bli ekspert på feltet ditt med en bevisst evne til å tenke utenfor boksen. Programmet er designet for å passe inn i den travle timeplanen til toppledere, slik at balansen mellom arbeid og privatliv ikke blir kompromittert.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Om universitetet

UCAM er et privat katolsk universitet med 20 års historie og mer enn 16.000 studenter, og tilbyr 33 fremtredende europeiske offisielle bachelor-, 45 master- og 66 doktorgradslinjer for forskning blant andre prestisjetunge titler.

UCAM ble grunnlagt i 1996 og er et fullt godkjent europeisk universitet med et klart oppdrag: å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å tjene samfunnet, å bidra til en videre utvidelse av menneskelig kunnskap gjennom forskning og utvikling. UCAM gir studentene mulighet til å utvikle sine egne ferdigheter i den virkelige verden. Campusens førsteklasses infrastruktur, laboratorier og studioer, alliert med praktiske læringskomponenter, vil forberede studentene på å sette sin tilegnede kunnskap ut i livet.

Studentene må fullføre en praksisplass i en offentlig eller privat institusjon hvor de vil få en smakebit av deres fremtidige fagfelt. UCAM har etablert mer enn femti forskningsgrupper i nært samarbeid med bedrifter som Coca-Cola, Danone, Vodafone og Siemens, og gir noen studenter muligheten til å bidra faglig.

UCAM er blant de første universitetene som tilpasser programmene sine til det europeiske kvalitetssystemet for utdanning, etter Bologna-prosessen.

Hva er en DBA?

Doktorgrad i bedriftsøkonomi (DBA) er en blandet profesjonell doktorgrad på deltid med internasjonalt omfang og omdømme, designet for å forbedre utøvende og profesjonell praksis gjennom anvendelse av lydteori og grundig forskning i reelle og komplekse spørsmål i næringsliv og ledelse.

Det forbedrer elevenes evne til å utvikle kunnskapsteori, deres anvendelse i virksomheten. Hovedaspektet ved programmene er å utvikle personlige, rådgivende og forskningsferdigheter i sammenheng med streng og relevant forskning.

Hvem bør vurdere en DBA?

Doktor i bedriftsøkonomi er drevet av et ønske om å tenne på reell endring i deres selskaper eller felt gjennom datadrevet beslutningstaking. Programmet vil være spesielt fordelaktig for erfarne ledere på C-nivå, toppledere, avdelingsledere, konsulenter, ledelsespedagoger og gründere. DBA-opplevelsen utfordrer eleven til å skjerpe kritisk og analytisk ekspertise. Du vil utvikle dine ferdigheter i forskning for å bli ekspert på domenet ditt med en bevist evne til å tenke utenfor boksen.

DBA og doktorgrader - like, men annerledes

DBA er et program på ledernivå designet for arbeidende fagpersoner med omfattende ledererfaring samt en mastergrad, som ønsker å komme videre i karrieren. DBA har både strenghet og relevans ettersom den bidrar til teori, praksis og forskning innen virksomhet og ledelse. DBA-programmet er en fullverdig doktorgrad, men i motsetning til doktorgraden er det fokus på profesjonell erfaring.

Ph.D. Programmet er rettet mot de som er interessert i å søke forskningsfokuserte karrierer i akademia.

Gjør bedriftsopplevelsen din til kunnskap og få en reell innvirkning på virksomheten din i fremtiden.

Programstruktur

Programmet tilbyr godt strukturerte kurs, designet for å bygge forskningskompetanse. Dette etterfølges av et forskningsprosjekt som tar sikte på å demonstrere ferdighetene og kunnskapen som er oppnådd i det første kursarbeidet, og som bidrar til forbedring og forbedring av eksisterende forretningspraksis.

DBA er strukturert i to trinn.

Trinn 1: Dette består av fem moduler undervist i år 1, og bidrar til 60 studiepoeng.

Trinn 2: Etter vellykket gjennomføring av trinn 1, går elevene frem til å fullføre den endelige "Practice-Based Thesis" som kreves fullført på to år siden begynnelsen av forskningen.

Den maksimale varigheten for å fullføre forskningen er 3 år med en minimum tidsramme på 1 år.

Tidlig utgangspris

Vellykkede studenter på trinn 1 vil bli tildelt Master of Philosophy (MPhil) i Management av Universidad Catolica De Murcia, Spania hvis studenten bestemte seg for å avslutte uten å fullføre den endelige avhandlingen.

Varighet

Læringsfase - 1 år

Research Stage - 2 Years

Selv om forskningsperioden er to år, kan eleven forlenge den med ett år til. En ambisiøs student kan til og med fullføre forskningen på ett år, også basert på timeplanen.

Moduldetaljer

År 1

Formålet med Year One er å gi et teoretisk og praktisk grunnlag i forskningsmetodikk for avansert empirisk forskning innen ledelsesfeltet. Den siste delen av Year One er å anvende kunnskap og forståelse av forskningsmetodikk på en faktisk pilotstudie og et generelt oppgaveforslag og å reflektere over egen prestasjon som forsker.

 • M1. Forskningsmetodikk og metoder - 10 studiepoeng
 • M2. Forskningsproblemer innen moderne ledelse - 10 studiepoeng
 • M3. Midlertidig forskningsprosjekt (pilotstudie) - 10 studiepoeng
 • M4. Designing a Research Project (Thesis Proposal) - 20 studiepoeng
 • M5. Utvikler seg som forsker (individuell refleksjon) - 10 studiepoeng

År 2 & 3

Formålet med 2. og 3. år er å gjennomføre fullverdig primærforskning under veiledning av en guide. De to årene brukes til å produsere en detaljert avhandling som oppfyller forventningene til forskning som kreves på doktorgradsnivå.

 • M6. Praksisbasert oppgave - 120 studiepoeng

Master i filosofi i ledelse

Tidlig utgangspris

Elevene som fullfører året ett med 60 studiepoeng, vil være kvalifisert for en exit-pris, Master of Philosophy in Management (M.Phil) fra Universidad Catolica De Murcia, Spania. Dette gjelder hvis eleven bestemmer seg for å avslutte kurset uten å fullføre den endelige forskningen. Utløpsprisen er underlagt et ekstra sertifiseringsgebyr på USD 3000,00 (i tillegg til avgiften på ett år).

Eleven får lov til å gjenoppta sin forskning på et senere tidspunkt hvis han ønsker å fortsette sin DBA senest 5 år fra utreisedato. Følgende moduler må fullføres for å bli tildelt en M.Phil-grad:

 • M1. Forskningsmetodikk og metoder - 10 studiepoeng
 • M2. Forskningsproblemer innen moderne ledelse - 10 studiepoeng
 • M3. Midlertidig forskningsprosjekt (pilotstudie) - 10 studiepoeng
 • M4. Designing a Research Project (Thesis Proposal) - 20 studiepoeng
 • M5. Utvikler seg som forsker (individuell refleksjon) - 10 studiepoeng

Opptaksprosess

valgbarhet

Når søknaden er sendt inn, vil opptaksteamet se den for å bekrefte at du er kvalifisert for programmet. Hvis kvalifisert, vil et intervju planlegges for deg med intervjupanelet til programmet.

Etter godkjenning vil intervjuet bli planlagt med panelet. Prosessen vil bli gjennomført via telefon / skype / zoom for internasjonale kandidater. Resultatene vil bli offentliggjort innen en uke etter intervjuet ditt.

Opptakskriterier

 • A- Kandidater må ha en MBA eller en mastergrad eller tilsvarende fra anerkjente institusjoner.
 • B- Kandidater må ha minst tre års arbeidserfaring på ledernivå.
 • C- Kandidater må ha grundig kontroll over skriftlig og muntlig engelsk. Engelsk nivå: 6.0 IELTS eller tilsvarende.

Avgift

 • År 1 - USD 7000,00
 • År 2 - USD 3500,00
 • År 3 - USD 3500,00

20% lojalitetsrabatt for medlemmer av MBA-alumner fra Westford Education Group Institutions.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Les mer

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Minimér
Sharjah , Lagos , De forente arabiske emirater online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , UK Online + 19 Mer Mindre