Beskrivelse av emnet

En doktorgrad i Business Administration (DBA) er anerkjent som en prestisjefylt kvalifikasjon som en profesjonell doktorgrad i Business and Management. Det regnes som et av de høyeste kvalifikasjonsnivåene i profesjonell ledelse. Vårt kurs kombinerer lærte moduler i avansert styringsteori og praksis sammen med opplæring i nødvendige metodikker og teknikker for å utføre doktorgradsstudier i næringsliv og ledelse. DBA vil ta typisk fire år å fullføre deltid, men med muligheten til å øke varigheten av arbeidet og livsforpliktelser er utfordrende for å balansere med studiene. Når du har fullført programmet, vil du få tittelen "Doctor".

mål

Målet med DBA er å hjelpe karriere fagfolk som ønsker å forbedre, bidra og forandre hvordan de jobber. Vår blandede, men mest online tilnærming tar sikte på å hjelpe deg med å lære når du tjener og bruker din nye kunnskap til din profesjonelle praksis som du går videre gjennom DBA.

Mål

Målet med programmet er å forbedre dine faglige evner, troverdighet og stående, og du vil bidra til å praktisere gjennom actionforskning. For å nå dette målet vil du også delta i akademisk forskning, publisere papirer og bidra til summen av kunnskap i ditt utvalgte forskningsområde.

Opptakskrav

For inngang til det 4-årige DBA-programmet, må du ha en MBA eller tilsvarende mastergrad i et forretningsmessig emne. Du må også ha minst tre års erfaring i en eldre rolle i din organisasjon.

EU og internasjonale studenter

EU- og internasjonale studenter som ikke har engelsk på engelsk, er pålagt å ha en passende karakter i en godkjent eksamen på engelsk (for eksempel IELTS) Academic) før de kan registrere seg på et akademisk program. Du må vise at du har oppnådd jeg ELTS 7.0 (med ikke mindre enn 6,0 i noe element).

Direkte DBA-oppføring til år 3

For å bli vurdert for direkte oppføring i DBA-programmet trenger du en forskerutdanning (for eksempel MSc, MPhil, MRes, PhD). Dette må være i et bransjelatert felt.

Studentene må sende inn en kort forskningsoversikt i et område med forskningsrelatert kompetanse. Kun forskningsplaner som samsvarer med et tilgjengelig forskningsemne, vil bli vurdert, og studentene må angi forskningsemnet på deres forskningsoversikt. Dette trenger ikke å være et forskningsforslag, bare en oversikt over hvorfor denne undersøkelsen er viktig og hva dine forventede resultater.

Det er vanlig at et forskningsforslag inngår i søknaden. Din forskningsoversikt bør omhandle følgende områder:

  • Hvorfor vil du gjøre DBA? (Forklar hvordan DBA vil hjelpe deg med å forfølge karrieremålene dine)
  • Hvilken relevant arbeidserfaring har du? (Beskriv relevant arbeids- og karriereopplevelse som er relevant for ditt spesifikke område du ønsker å undersøke, fremheve ferdigheter og erfaringer oppnådd)
  • Gi et forskningsforslag (Hva foreslår du for forskning - hva er det området du ønsker å studere, og de nøkkelforskningsspørsmål du vil svare på? Er forskningsspørsmålet som representerer gapet eller muligheten du foreslår å adressere?)
  • Hvordan vil du utføre din forskning? (Hvordan samler dataene dine i oppgaven. Oppsummer hvordan du skal gå om å skaffe data og eventuelle mulige farer)
  • Bidrag (Er det noe nytt og romanen som din forskning vil bidra?)

Hvem kan søke

Du vil trenge en MBA eller en tilsvarende Master's kvalifikasjon i en forretningsrelatert disiplin. Dette kan være en MA, MSc i et område med forretningsrelatert profesjonell praksis og har minst fem års relatert yrkeserfaring erfaring. Du må også være ansatt i den faglige kapasiteten som du foreslår å studere. Du kan også være selvstendig næringsdrivende. Hvis du er ansatt, må du ha den formelle avtalen og det aktive samarbeidet mellom organisasjonen der DBA-studiene skal finne sted.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Fransk
Arabisk
Pusse
Gresk
Sist oppdatert August 5, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
okt. 2019
Duration
4 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform