Les den offisielle beskrivelsen

Hovedfokus for forskning er på innovativ integrasjon av næringslivskunnskap med bærekraftig utvikling. Spesielt er økonomisk vekst, miljøledelse og sosial rettferdighet bestanddeler av alle DBA-prosjekter.

Programorganisasjon:

Innledning Denne fasen er en introduksjon til forskningsmetodikk og bærekraftig styring. Det innebærer å delta i SUMAS-workshops, utarbeidelse av litteraturvurderingen og studentpresentasjoner.

Utvalg Den andre fasen er valg av forskningsområder og metodologiske instrumenter. Det innebærer å delta i SUMAS workshops, valg av forskningsmetoder og studentpresentasjoner.

Individuelt arbeid Den tredje og siste fasen er individuelt arbeid under veiledning fra veileder. Det innebærer også kollektive seminarer for å dele kunnskap om forskningenes framgang.

Kursbeskrivelse:

Den teoretiske filosofien til dette DBA-programmet er basert på en helhetlig tilnærming til problemløsing og stress på utvikling av lederegenskaper, samarbeid og interkulturell kompetanse i globale arbeidsmiljøer som viktige kvaliteter av lederøvelse i tider med endring av organisatoriske innstillinger.

Forskningsarbeidet vil bli organisert i ulike faser i henhold til de ulike forskningsstadiene. Studentene skal delta på workshops med fremtredende akademikere og fagfolk innen næringsliv og bærekraft og dele kunnskap med andre forskere for å skape ny kunnskap. Dette vil gjøre det mulig for elevene å forbedre sin evne til å konseptualisere, designe og gjennomføre et betydelig forskningsprosjekt.

Valgfrie Erfaringsleirer i feriestedene i fjellet eller ved sjøen vil være nyttige for å øke bevisstheten om bærekraftig bo og lære praktiske løsninger på miljøutfordringer.

For eksempel kan studentene utvikle praktiske prosjekter i Green Economy Camp i Paro (Bhutan) eller bli med i et Bioenergy-program i Brasil, under forsiktig veiledning fra fagfolk og professorer.

Krav til doktorgradsprogrammet:

 • Signert søknadsskjema
 • Kopimaskin av et gyldig pass eller ID
 • Offisielt sertifisert universitet transkripsjoner og diplomer, med sertifisert oversettelse, hvis ikke opprinnelig på engelsk
 • Offisielt sertifisert universitetsutskrift (ved søknad om overføring av studiepoeng)
 • CV / Resumé som indikerer både fullstendig utdanning og arbeidserfaring i omvendt kronologisk rekkefølge
 • Essay of 3000 words angående dine forskningsinteresser, valgt forskningstema og motivasjoner, teoretisk rammeverk samt forventede resultater av forskningsresultater
 • Hvis du ikke er engelskspråklig høyttaler, eller hvis du ikke har brukt de siste 3 årene på en engelsklærd skole: TOEFL (minimum score på 550 PBT eller 80 IBT), eller IELTS (minimum score på 6,0) eller annen standardisert Engelsk plassering eksamener. For å sende TOEFL testresultatet automatisk til Sustainability Management School , vennligst skriv inn SUMAS TOEFL® Institutional Code nummer - 4629 når du tar testen.
 • Søknadsavgift på 200 CHF

Totalt gebyr

 • År 1: 16.000 CHF
 • År 2: 13.000 CHF
 • År 3: 11.000 CHF

SUMAS tilbyr for tiden ikke stipendprogrammer eller stipendier.

Program undervist i:
Engelsk
Sustainability Management School
Sist oppdatert January 15, 2019
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Contact school
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
40,000 CHF
Samlede gebyrer for 3 års program
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Contact school
Sluttdato
Søknadsfrist

Contact school

Location
Søknadsfrist
Sluttdato