Forbedre din profesjonelle praksis gjennom en dyp og streng forskning

Hovedfokus for forskning er på innovativ integrasjon av næringslivskunnskap med bærekraftig utvikling. Spesielt er økonomisk vekst, miljøledelse og sosial rettferdighet integrerte deler av alle DBA-prosjekter.

Den teoretiske filosofien til dette DBA-programmet er basert på en helhetlig tilnærming til problemløsing og vektlegger utviklingen av lederegenskaper i tider med endring av organisatoriske innstillinger på grunn av krise og mangel på ressurser.

Det legger vekt på anvendelse av lydteori og grundig forskning i virkelige og komplekse problemstillinger i næringsliv og ledelse. Studentene forventes å gjennomføre en uavhengig og systematisk undersøkelse ved å velge riktig metodikk for forskning, metoder og teknikker. Målet er å ta opp temaer som er relevante for organisasjoner og ledelse, særlig med vekt på bærekraft.

Studentene kan delta på workshops enten på campus eller på nettet

Krav til doktorgradsprogrammet:

  • Kopimaskin av et gyldig pass eller ID
  • Offisielt sertifisert universitet transkripsjoner og diplomer, med sertifisert oversettelse, hvis ikke opprinnelig på engelsk
  • Offisielt sertifisert universitetsutskrift (ved søknad om overføring av studiepoeng)
  • CV / Resumé som indikerer både fullstendig utdanning og arbeidserfaring i omvendt kronologisk rekkefølge
  • Essay of 3000 words angående dine forskningsinteresser, valgt forskningstema og motivasjoner, teoretisk rammeverk samt forventede resultater av forskningsresultater
  • Hvis du ikke er engelskspråklig høyttaler, eller hvis du ikke har brukt de siste 3 årene på en engelsklærd skole: TOEFL (minimum score på 550 PBT eller 80 IBT), eller IELTS (minimum score på 6,0) eller annen standardisert Engelsk plassering eksamener. For å sende TOEFL testresultatet automatisk til Sustainability Management School , vennligst skriv inn SUMAS TOEFL® Institutional Code nummer - 4629 når du tar testen.
  • Søknadsavgift på 200 CHF

Totalt gebyr

  • År 1: 16.000 CHF
  • År 2: 13.000 CHF
  • År 3: 11.000 CHF

SUMAS tilbyr for tiden ikke stipendprogrammer eller stipendier.

Program undervist i:
Engelsk
Sustainability Management School
Sist oppdatert July 8, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
feb. 2020
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,370 CHF
Betaling på forhånd: 16.370 CHF. Pay As-You-Go (tidsbegrenset valg): 19 200 CHF. Pay As-You-Go (fleksibelt alternativ): fra 25 800 CHF.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato