Doktorgrad i økonomi

Generelt

Programbeskrivelse

Ph.d.- studiet i økonomi søker å trene fagfolk med den mest avanserte teoretiske, analytiske og metodiske kapasiteten til å lede forskningsprosjekter. Deres nyskapende forskning vil forlenge dagens kunnskapsgrenser og vil bidra til formuleringen av etisk og ansvarlig økonomisk og sosial politikk.

Generell informasjon

 • Tildelingstittel: Doktor i økonomi
 • Modalitet: Heltid
 • SNIES: 107650
 • Anslått varighet: 4 år
 • Kvalifisert registeroppløsning: Oppløsning 262 av 16. januar 2019, gyldig til 16. januar 2026
 • Registreringsavgift: $ 15.750.000 / Semester *
 • Type trening: Postgraduate
 • Sted der det tilbys: Bogotá DC

* Registreringsverdien tilsvarer kostnad per periode fastsatt for 2019.

Curriculum

Læreplanen består av tre sykluser hvor i alt i alt 96 studiepoeng tas i bruk.

Syklus I (28 studiepoeng): Begrunnelse (ett år)

Den består av syv fag som vil gjøre det mulig for studenten å utdype verktøyene i kjernen i disiplinen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) som er avgjørende for å drive økonomisk forskning ved kunnskapsgrensen. Syklusen avsluttes med presentasjon av en omfattende undersøkelse av økonomisk kunnskap og utarbeidelse av et foreløpig forskningsforslag som skal fungere som grunnlag for doktorgradsoppgaven.

Syklus II (28 studiepoeng): Dybde (ett år)

Den består av syv fag delt inn i tre kategorier: økonomisk utvikling, utdybende fag (hvor studenten kan fokusere på de mest spesifikke verktøyene for å fremme sin forskningsagenda) og forskningsseminarer. Ved slutten av denne syklusen må studenten ha definert sitt forskningsforslag og lagt fram en første fremgang i form av en publiserbar artikkel til programstyringen.

Syklus III (40 studiepoeng): Forskning (to år)

Kredittene er utelukkende dedikert til doktorgradseminaret. Studenten skal utvikle det akkumulerte forskningspotensialet i løpet av første halvdel av programmet, og vil ha nytte av tilbakemeldingen som er oppnådd ved presentasjon av sin forskning på instituttets seminar, samt muligheten for å bli utenlands. Syklusen avsluttes med støtte fra doktorgradsoppgaven, bestående av tre selvstendige forskningsartikler.

søkeren Profile

Programmet er rettet mot økonomer samt fagfolk fra andre disipliner av nasjonale og utenlandske universiteter med høy motivasjon til å utdype sine undersøkende ferdigheter under akkompagnement av første nivå lærere i en av de beste økonomi avdelinger i landet.

Suksessen i programmets emner avhenger i stor grad av de faglige kvalifikasjoner studentene teller, lidenskap for læring og interesse for forskning. Det krever også en bred tilgjengelighet av tid, samt en forsvarlig styring av engelsk som gir deg tilgang til den globale grensen av økonomisk kunnskap.

Graduate profil

Nyutdannede fra doktorgrad i økonomi har klart å demonstrere et høyt nivå av forståelse og styring av de viktigste teoretiske og empiriske verktøyene som brukes i dagens forskning.

De vil også ha sertifisert sine evner til å skape kunnskap gjennom bidragene i deres doktorgradsoppgaver. Disse bidragene vil berikke søkerens forskningsområder og, ideelt sett, tjene som input i utformingen av offentlige politikker som fører til forbedring av levekårene for befolkningen i landet, særlig de sårbare.

Prestasjonsfelt av kandidater: arbeidskraft og forskning

Nyutdannede fra Doktorgrad i økonomi vil kunne anvende de ferdighetene som er oppnådd i doktorgradsstudiet i enhver stilling som krever tilgang til global produksjon av ny kunnskap og i sin tur deltar i denne etableringen. Noen av disse jobbmulighetene inkluderer akademia, offentlige stillinger i staten og sentralbank, rådgivning og forskningsaktiviteter i privat sektor, stillinger i multilaterale organisasjoner som IDB, Verdensbanken og andre.

Våre differensialer

 • Undervisningsstyrke
  Mer enn tretti professorer med doktorgrad i økonomi fra noen av de mest prestisjetunge universiteter i verden (Harvard, Brown, NYU, London School of Economics, Toulouse School of Economics, blant andre). De er helt ansvarlige for å sikre faglig og forskningskvalitet av programmet under de høyeste internasjonale standarder.
 • forskning
  Forbundet med to høykvalitetsforskningsgrupper godkjent av Colciencias, vil doktorgradsstudentene være en aktiv del av forskningsaktivitetene (seminarer, sommerskoler med internasjonale forskere, verksteder innen spesifikke områder av økonomi) innen Institutt for økonomi.
 • Tverrfaglig samarbeid
  Unikt forskningsøkosystem nært av 40 bachelorprogrammer og mer enn 120 postgraduate programmer (inkludert 12 doktorgrader) innen 20 fakulteter. Pontificia Universidad Javeriana fremmer og verdier tverrfaglige studier og gir et ideelt miljø for å oppnå det.
 • Fysisk infrastruktur
  Vårt campus, sentralt plassert i Bogotá, har kontinuerlig oppmerksomhet i det generelle biblioteket for å sikre kontinuerlig tilgang til sin eksepsjonelle katalog over databaser og repositorier. Studentene nyter også tjenester fra Javeriano Sports Training Center og den dynamiske kunstneriske og kulturelle scenen til universitetet vårt.

innleggelser

Opptaksprosessen til universitetet er basert på tre grupper av kriterier: holdning, ferdigheter og / eller kunnskap. Hvorav hver av kandidatene vil bli vurdert gjennom aktiviteter opprettet av programmet, for eksempel: intervju, spesifikke tester, blant andre (avhenger av hvert program). Søkeren starter registreringsprosessen til programmet gjennom registreringsskjemaet.

I den følgende tabellen vil du se den spesifikke verdien for hver kriteriegruppe og dens spesifikke aktiviteter:

112509_Admision07.png

* I aktiviteten referert til eksamen kan du velge en av de relaterte eksamenene.

Hver av kriteriene grupper holdning, ferdighet og kunnskap vil ha spesifikke aktiviteter som skal vurderes, og disse aktivitetene vil i sin tur ha en bestemt verdi. Husk at en aktivitet kan vises gjentatt i forskjellige kriterier, men dette betyr ikke at du skal gjenta det for hver av dem. I kunnskapskriteriet finner du flere eksamener, hvorav du kan velge opptaksprosessen.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more ... Les mer

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more civilized, more educated and juster society, inspired by Gospel values. Minimér
Bogotá , Bogotá + 1 Mer Mindre