Doktorgrad i økonomi og regjering

Generelt

Programbeskrivelse

  • Tittel: Doktorgrad i økonomi og regjering

  • Varighet: 3 år (heltid) eller 5 år (deltid). Med mulighet for å be om maks to forlengelser på ett år (heltid) eller to år og ett til (deltid)

  • Modalitet: Ansikt til ansikt (sjekk muligheten for online modalitet)

  • Regissør: Dr. Salvador Rus Rufino

  • Antall plasser: 14

  • Påmeldingsfrister: Fra 15. februar til 15. juli. Akademikommisjonens resolusjon vil bli publisert på nettstedet www.uimp.es gjennom hele oktober måned. I tilfelle ikke fylling av plassene i nevnte periode, kan en ny søknadsinnleveringsperiode åpnes som skulle avsluttes 15. januar. Oppløsningen vil bli publisert i løpet av mars måned.

Doktorgradsprogrammet i økonomi og Regjeringen tar sikte på å utdanne forskere i stand til selvstendig, nyskapende og betydelig vitenskapelig kunnskap innen økonomi og offentlige bidrag.

Studenter som er påmeldt doktorgrad i økonomi og regjering vil få, etter fullført og bestått program, doktorgraden fra Menéndez Pelayo International University in Economics and Government, utstedt av rektor for UIMP.

Studenter som er interessert i dette programmet kan søke, oppfylle kravene, et stipend eller hjelpemiddel. Den har også forskjellige finansieringsformler for de totale kostnadene for kurset. Fyll ut skjemaet med kontaktinformasjonen din, så informerer vi deg i detalj.

Presentasjon og mål

Dette doktorgrad er utviklet i to hovedområder: Område økonomi, som er drevet av stiftelsen Centre for Monetary and Financial Studies (www.cemfi.es) -UIMP, og arealet av regjeringen, som er drevet av Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.

Regjeringen området dekker forskning knyttet til samfunnsvitenskap: statsvitenskap og offentlig administrasjon, sosiologi, Demografi, jus, internasjonale relasjoner og samarbeid innenfor de to brede linjene i programmet: Demokrati, styring og offentlig administrasjon; og sosial og politisk endring i en global verden.

Hovedmålet med dette doktorgradsprogrammet er at alle elever får opplæring og utstyr som er nødvendig for å utføre original forskning, knyttet til de områdene som omfattes av programmet råd. Til alle tider, vil doktorgradsstudenter har tilsyn med sine veiledere og avhandlingen regissører., Som vil bli tildelt av fagkomiteen.

program

For å se Docotorate-programmet, se følgende lenke:
https://iuiog.com/formacion/doctorados/doctorado-economia-gobierno/

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

El Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset, IUIOG, es un centro de excelencia en posgrado adscrito a la Universidad Complutense de Madrid. Especializado desde hace más de 30 años en e ... Les mer

El Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset, IUIOG, es un centro de excelencia en posgrado adscrito a la Universidad Complutense de Madrid. Especializado desde hace más de 30 años en el desarrollo e impartición de doctorados y másteres de alta calidad en los ámbitos de las Ciencias Sociales, las Humanidades y las Ciencias de la Salud, sus programas cuentan con reconocimiento oficial y, también, por ranking de prestigio. Minimér