Les den offisielle beskrivelsen

lingvistikk

Introduksjon

Programmet PhD i lingvistiske fag Det er rettet mot de som, med en universitetsgrad og med en profil i språk og lingvistikk, ønsker å møte utfordringen med å skrive en avhandling. Vi møtte en generell gruppe spesialister i spansk språk, Galisisk og lingvistikk å tilby et attraktivt program og et stimulerende skisse plan for gjennomføring av forskning.

Undersøkelser kan være om et beslektet problem med

 • Beskrivelsen av språk
 • Anvendt språkvitenskap i ulike aspekter (leksikografi og terminography, undervisning og læring av språk og språklige teknologier)
 • Diskursanalyse og sosio
 • historisk lingvistikk og språklig historiografi

Hvorfor studere graden

Hvorfor gjøre en PhD? Ph.d. er det høyeste universitetsgrad rekkevidde. Indikerer at personen som har mestret faget som avhandlingen har gjort og har gjort forskning som gir noe nytt til vår kunnskap.

Hvorfor gjøre en doktorgrad i lingvistikk? Hvordan kommuniserer vi? Hva er forholdet mellom språk og tanke? Hva betyr det endre språk? Hvorfor er det så mange språk i verden? Hvis du har språktrening, og også spørsmålstegn ved hvor er du gjør du sikkert ha en plass i våre PhD-program. Du kan bidra med din forskning for å utvikle komplekse svar på disse spørsmålene og lignende.

Hva er fordelene med doktorgradsprogrammet i lingvistiske fag? Vi er et team med en utdanningskapasiteten demonstrert av tesen om at vi har adressert og som nå er i gang i henhold til vårt ansvar. Du vil definitivt finne et tema av interesse blant ulike forskningslinjer vi tilbyr. I tillegg vil universitetene i Vigo og A Coruña gi materielle ressurser av stor interesse, særlig når det gjelder tilgang til informasjonskilder.

Vi tilbyr også muligheten til å tilbringe tid i utlandet beneficing av samarbeidet vi har med grupper av utenlandske universiteter i land som Belgia, Brasil, Frankrike og Portugal.

Hva du lærer

Hva å vite for å starte en avhandling?

Vi må ha en kunnskapsbase om språk og tilsvarende masternivå eller avanserte studier diplom (DEA) språk. Hvis denne kunnskapen ikke kan være fullt akkreditert, kan innleggelse være gjenstand for ferdigstillelse av visse ekstra opplæring.

prosjektet

Etter fullført opptaksprosessen, vil det første semester fokuserer på utvikling av en oppgave. For å gjøre dette vil du sjekke hva som har blitt publisert om emnet du har valgt (dette kalles "state of the art"), for å etablere startpunktet. I tillegg vil du designe en metodikk og du vil få en idé om hva som vil være de viktigste bibliografiske kilder og eksempeldata ( "corpus"), hvis det finnes. Dette prosjektet vil bli presentert og forsvart før bedømmelseskomité.

Adresse og tutorización

Avhandlingen er en personlig utfordring, og viser evne som gjør det å tolke data og utvikle mulige forklaringer på fenomenet studert. Men noen som allerede har fått sin doktorgrad, vil lede oppgaven. I tillegg vil en annen person (en foreleser av doktorgradsprogram) råde deg når du tar de nødvendige skritt for å fullføre opplæring i tråd med linjene i programmet og de spesifikke målene for forsknings) beslutninger. Disse to personer vil bli en tredje for å fullføre en veileder komité er ansvarlig, for varigheten av realisering av avhandlingen, regelmessig overvåke forskningsoppgaver.

Et opphold i utlandet

En god måte å gi et løft til forskningen er å tilbringe tid på et universitet eller forskningssenter i utlandet, i midten av et forskerteam som gir full eller utvide perspektivet på masteroppgaven og gi analyseteknikker med vi ikke hadde hatt sjansen til å fungere. Doktorgradsutdanningen språkstudier har interessante samarbeid utenfor som du kan dra nytte.

Hvor lang tid vil det ta meg?

Tre år på heltid, deltid eller fem ganger.

Linjer av etterforskningen

Dette er linjene av forskning av dette doktorgradsprogram:

 • diskursanalyse
 • Language Learning
 • Tospråklighet og flerspråklighet
 • dialektologi
 • tekstlig redigering
 • fonologi
 • Ordbruk og paremiología
 • historisk grammatikk
 • leksikografisk historiografi
 • språklig historiografi
 • litterært språk
 • historisk leksikografi
 • Lexicography / Ordbøker
 • lexicology
 • historisk leksikografi
 • Corpus Linguistics
 • Visu-gestiske modaliteter av språk og tegnspråk
 • morfologi
 • neology
 • Onomastics og toponymy
 • pragmatikk
 • semantikk
 • syntaks
 • sosiolingvistikk
 • språk~~POS=TRUNC Technologies
 • terminologi
 • diskursive tradisjoner hverdags

Spesifikke opplæringstilskudd

Skulle doktorgradsstudent mangler fullstendig før opplæringen som kreves av programmet, vil opptak til programmet være betinget av vinne spesifikke opplærings kosttilskudd som kan være fag eller moduler og mastergrad. Ins tildelt samme doktorgradsstudent kan ikke overstige 15 studiepoeng og kan gjøres før eller samtidig innmelding i faglig veiledning i programmet form.

Ved samtidige ytelses studenter må registrere seg for disse tilskuddene på tidspunktet for innmelding i veiledningsprogrammet, som må overvinnes innen en periode på maksimum tre påfølgende semestre. Unnlatelse av å gjøre det, vil studentene i programmet fjernes.

trening programaktiviteter

Hver student eller elev vil få sin spesielle valg, med hjelp av sin veileder komiteen, i henhold til deres forskningsplan. Kalenderen gir informasjon om opplæringsaktiviteter, men omfatter også andre hendelser av interesse.

innledende seminar

Etter fullført prosessen med opptak til doktorgradsprogram, vil det være et seminar av kort varighet (ca 10 timer), hvor forskningsprogrammet vil bli presentert og organisatoriske spørsmål vil bli forklart. Det vil fungere som en første kontakt mellom nye studenter og forskere i programmet.

Avanserte opplæringsseminarer

De vil vare 20 timer og vil fokusere på forskningstemaer som utvikles fra ulike forskningsgrupper som har linker med programmet. Som en generell regel skal hver student utstede obligatoriske minimum to slike seminarer i løpet av de to første årene.

Diskusjonsgrupper grupper~~POS=HEADCOMP

De er jevnlige møter med doktorgradsstudenter veiledet i hvert tilfelle av minst én lærer og assistert av andre lærere i programmet, for å utveksle ideer og diskutere problemer, fra vanlige tidligere målinger eller presentasjoner laget av studentene selv eller av noen gjesteforsker. Som en generell regel, hver elev obligatorily delta i minimum to diskusjonsgrupper i løpet av de to første årene.

Kurs tverr

De vil fokusere på teknikker og forskning verktøy, som for eksempel tilgang til dokumentasjon, statistikk, programmeringsspråk, etc. De vil vare 20 timer unntatt språkkurs, som vil være 30 timer. Som en generell regel, anbefales det at hver elev forbanner eventuelt minst ett slikt kurs i løpet av det første året.

Gjennomføre forskningsopphold

Vi anbefaler et opphold med en forskningsgruppe for å utvikle en linje av arbeid relatert til temaet i oppgaven, eller gjør det mulig å utvikle en teknikk som er nødvendig for ferdigstillelse. Plasseringen og lengden på oppholdet vil avhenge av hvert enkelt tilfelle, og avgjøres i samsvar med komiteens veileder.

vitenskapelige bidrag

Forskningsresultatene vil bli presentert på en vitenskapelig konferanse eller møte. Alternativt kan du også publisert en vitenskapelig artikkel i et magasin eller en bok kapittel, etter de vanlige kvalitetsstandarder i disse publikasjonene.

Forsvarsforskningsplan

I løpet av de fire første månedene, regnet fra opptak til programmet, vil hver student utvikle en forskningsplan, som skal inneholde delstaten spørsmålet, metode og kilder til viktig informasjon. Denne planen må forsvares offentlig før en komité.

faglige og akademiske utganger

Ph.D.

 • Det er passet til en forskerkarriere ved et universitet eller et forskningssenter.
 • Det gir tilgang til undervisnings- og forskerstillinger i alle universitetene i verden.
 • Arbeidet innebærer å gjøre en spesiell tese viser stadig mer nødvendig intellektuell og beslutningsevne i næringslivet

Opptak profil Anbefalt

Profilen tilsvarer de som ønsker å forfølge sin doktoravhandling innen lingvistikk eller galisisk, portugisisk eller spansk språk og den spanske tegnspråk (LSE), eller til og med innen et annet språk. Programmet vil appellere til både studenter og nasjonalt som internasjonalt. Siden organisere universitetene har en strategisk posisjon for å tilby studier spansk, galicisk og portugisisk, kan portugisisk-talende studenter finner i Linguistic Studies doktorgradsprogram er et utmerket valg for å utvikle sin forskning.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurs fra Universidade da Coruña »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato