Doktorgrad i organisasjonsendring (Adoc)

Generelt

Programbeskrivelse

Har du forsøke å lage et unikt bidrag til vår forståelse av organisasjoner og lokalsamfunn, og av dynamikken i stabilitet og endring? Er du en erfaren og reflekterende praktiker interessert i å utvikle deg selv og din praksis, gjennom disiplin av 'Handling Inquiry'? Er du interessert i å gjøre din forskning i nært samarbeid med støtte av et fellesskap av likesinnede utøvere?

Hvis ja, så det Ashridge doktorgrad i organisasjonsendring vil være av interesse for deg. Gjennom en grundig prosess med forespørsel, vil denne kvalifiseringen utvikle din praksis til et dypere nivå. Som organisasjoner står overfor behovet for å svare på stadig mer varierte og utfordrende problemstillinger, må utøverne utvikle nye måter å jobbe med komplekse og usikre situasjoner i jakten på formål og resultater som betyr noe for dem.

TPWHY

Innhold Programme

Programmet tar en filosofisk tilnærming, snarere enn å tilby standard verktøykasse. Det utfordrer deg til å utforske dine implisitte og eksplisitte forutsetninger og konsekvensene av disse forutsetningene for din praksis.

Program innhold er umiddelbart gjeldende tilbake til din arbeidsplass og du oppfordres til å dele dine personlige erfaringer med andre deltakere, slik at alle lærer av hverandre. Du vil utvikle disiplin og dyktighet av reflekterende skriving gjennom praktiske oppgaver. Avhandlingen er en mulighet for en utvidet praktisk undersøkelse med støtte fra veileder og kolleger (i veiledning gruppe).

Fakultet

Fakultetet er erfarne utøvere. Mange holder en psykoterapeutisk kvalifisering, og alle er eksperter på utfordrende og støtte enkeltpersoner. Avdelingen operere som medlemmer av gruppen og som tilrettelegger / observatører, noe som bidrar til å skape et støttende, engasjerende og robust læring miljø. Fakultetet følge deg på din læring reise, snarere enn å være eksterne spesialister. Atmosfæren er for debatt og dialog, heller enn å undervise og fortelle.

HVEM ER PROGRAMMET FOR?

Dette programmet er ment for personer som søker å initiere og opprettholde endring innenfor og på tvers av organisasjoner. Dette kan omfatte arbeidet med spørsmål om makronivå sosial og institusjonell endring. Formålet er å engasjere deg i å utvikle et unikt bidrag til din valgte feltet.

Dette er en mulighet til å få kontakt med andre erfarne utøvere som søker å lære på et dypere nivå.

Gruppen deler seg i mindre handling praksis grupper med en Ashridge tilrettelegger. Dette forbedrer personlig refleksjon element i programmet.

Læringsmiljø

Ashridge er en unik og vakker læringsmiljø. Gang på gang, deltakerne fortelle oss at begrunnelse er det ultimate stedet for å reflektere og lade. I tillegg er klasserommene utformet for å oppmuntre rundebordsdiskusjoner i stedet for foredrag-teater stil undervisning.

alumni abstracts

Dette programmet har som mål å støtte avanserte utøvere i å skape ny innsikt gjennom tett undersøkelse av praksis.

Programmet utdyper vår forståelse av praksisen rundt rådgivning gjennom strenge sykluser av henvendelse i vårt arbeid og vedvarende engasjement med teori, for å generere ny innsikt i feltet.

Noen av våre tidligere studenter dele sine spennende og stimulerende reiser, gjennom deling av abstracts fra sine individuelle oppgaven innleveringer.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Les mer

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Minimér
London , Berkhamsted + 1 Mer Mindre

Akkrediteringer