Doktorgrad i organisasjons og politisk psykologi

Generelt

Programbeskrivelse

Instruksjons Filosofi

IUGS studenter er typisk mid-karriere fagfolk som full post-Baccalaureate kurs. Studenter som trenger ekstra kurs for å oppfylle deres krav vil bli gitt anledning til å ta kurset (e) på en annen godkjent institusjon eller gjennom selvstudium på IUGS. Arbeidslegges for avansert stående overføring kreditt må være godkjent av dekan. Arbeidskrav må være relevant for elevenes faglige og / eller faglige mål og være i samsvar med graden som skal opptjent. Yrkeserfaring er nødvendig for alle våre studenter, selv om IUGS gir ingen kreditt for "livserfaring."

Grader Tilbys

 • IUGS tilbyr en PhD, Doctor of Organisational and Political Psychology, og Master of Science grader. Studentene kan velge å erklære og forfølge en spesialitet i enten organisasjonspsykologi eller politisk psykologi.
 • Studentene er kvalifisert for tildeling av ph.d. med ferdigstillelse av en forskningsbasert avhandling, ved hjelp av en handling læring rammeverk. Studentene er kvalifisert for tildeling av Doctor of Organisational and Political Psychology grad med ferdigstillelse av en doktorgradsprosjekt som viser anvendelsen av deres læring til en anvendt område av interesse. Studentene er kvalifisert for tildeling av Master of Science grad med ferdigstillelse av masterforskningsrettet avhandling, ved hjelp av en handling læring rammeverk.
 • Doktorgradsavhandlingen har en tendens til å være teoretisk og innebærer mer sekundær deretter primære forskning.
 • MSc Prosjektet har en tendens til å søke en praktisk løsning eller utfall for et spørsmål eller trenger. Det innebærer mer primær deretter sekundær forskning.
 • Alle studenter vil vise beherskelse av kompetanse gjennom en kombinasjon av kurs, seminar deltakelse, og yrkeserfaring.

Advanced Standing Faglige Credit Transfer Krav

Akademiske studiepoeng kan overføres fra andre institusjoner i henhold til IUGS avanserte stående faglig kreditt overføring politikk. Studentens portefølje og tidligere post-Baccalaureate karakterutskrifter blir anmeldt av dekan og diskutert med studenten å bestemme hans eller hennes mål. Maksimalt opptil 66 timer med avansert stående overføring kreditt vil bli godkjent etter denne prosessen for doktorgradskandidater. For disse kandidatene, er instruksjon på IUGS gitt via studier og ved 8-dagers Graduate Seminar på 10 dagers Residency Programme. Bare graderinger av "C" eller bedre vil bli akseptert i overføring for faglig nivå. I tillegg er det elevene samlede gjennomsnittlige må være "B" eller bedre.

Instruksjons Krav, strategier, og Sequence

 • Totalt 93 post-Baccalaureate studiepoeng er nødvendig for doktorgrader, må minimum 27 studiepoeng tas ved IUGS. Noen av disse kan tas via selvstudium eller ved andre post-Baccalaureate institusjoner som er godkjent av dekan.
 • Opp til 66 post-Baccalaureate akademiske studiepoeng kan overføres fra andre akkrediterte post-Baccalaureate akademiske institusjoner i henhold til IUGS Advanced Standing Akademisk Credit Transfer personvern.
 • Totalt 45 studiepoeng post-Baccalaureate kreves for mastergrader, med minimum 18 studiepoeng tatt ved IUGS. Opptil 27 post-Baccalaureate akademiske studiepoeng kan overføres fra andre akkrediterte post-Baccalaureate institusjoner.
 • Instruksjons metodene omfatter:
 1. Gjennomgang og, som godkjent, aksept av tidligere relevant post-Baccalaureate kurs som oppfyller kriteriene for IUGS for avansert stående akademisk kreditt overføring;
 2. Etter behov, til selvstudium eller kurs gjennomført på andre post-Baccalaureate institusjoner godkjent av Dean fullføre de nødvendige kurs;
 3. Tildelt lesninger av tekster og akademiske tidsskriftartikler;
 4. Interaktive forelesninger;
 5. Små gruppediskusjoner;
 6. Bruk av elektroniske medier (Questia online bibliotek gitt av universitetet og andre valg av studenten, mentor, og Dean);
Undervisningsbehov og sekvens inkluderer følgende kurs for å bli fullført med IUGS:
 1. Organisasjons and Political Psychology Forskning Design I (3) studiepoeng for doktorgrads og mastergrader;
 2. Organisasjons and Political Psychology Forskning Design II (3) studiepoeng for doktorgrader;
 3. Ved ferdigstillelse av forskningsbehov, utvikling av doktoravhandlingen eller Prosjekt under ledelse og konsultasjon av en passende mentor godkjent av dekan.
 4. Avhandling og muntlig Defence eller doktorgradsprosjektet og muntlig eksamen (18) studiepoeng eller Masteroppgave og muntlig forsvar eller mastergrad Prosjekt og muntlig eksamen (12) studiepoeng;
 5. Oral panel Forsvar av PhD-avhandlingen og masterprosjektet, eller muntlig eksamen av doktorgradsprosjektet eller mastergrad prosjekt;
 6. Graduate Seminar Programme (3) studiepoeng - Doktorgradsstudenter bare;
 7. Et minimum på 85% beherskelse av undersøkelsesmateriale er nødvendig.
For doktorgrader, Organisasjons og politisk psykologi Forskningen må jeg være ferdig, godkjent og innlevert før arbeidet med forsknings Design II begynner.
Organisasjons og politisk psykologi forskning og design I og II er forutsetninger til å gjennomføre avhandlingen eller doktorgradsprosjektet.
Forskning Jeg er en forutsetning for å gjennomføre masteroppgaven, er forskning II ikke nødvendig for en mastergrad.
Avhandlingen og doktorgradsprosjekt er ikke forutsetninger for 8 dagers Graduate Seminar på 10 dagers Residency. Imidlertid er det anbefalt at alle nødvendige kurs før de forskerkurs være ferdig.

Kursinnhold Domenekrav

 • Obligatoriske kurs domener (eller ekvivalens som vurderes og godkjennes av dekan ved Fakultet) omfatter følgende:
 1. Statistikk og forskningsmetode;
 2. Forskningsdesign;
 3. Organisatoriske og / eller samfunnet forskningsprinsipper og metoder;
 4. Organisasjonspolitikk utvikling;
 5. Individuell, Team, og Organsational Effektivitet;
 6. Program og Personalledelse;
 7. Organisasjonsutvikling og endring;
 8. Offentlige Kommunikasjon og sosiale medier;
 9. Human Resources Management and Employee Relations;
 10. Økonomistyring.
Ekstra studiepoeng kan overføres fra andre institusjoner i henhold til IUGS avanserte stående faglig kreditt overføring politikk. I tillegg er undervisningen på IUGS levert via selvstudium, fjernundervisning, og Graduate Seminar-programmet.
Eksempler p&aring; valgfag Domains (kurs som er relevante for den aktuelle studentens fagomr&aring;de som kan overf&oslash;res for avansert st&aring;ende eller tas som selvstudium kurs):<ol>
 • Cross-Cultural Studies;
 • <li>   Political Studies;</li>
  <li>   Personell Utvalg og oppbevaring;</li>
  <li>   Human Factors;</li>
  <li>   Karriere Coaching og Mentoring;</li>
  <li>   Arbeidsplassen helse og velv&aelig;re.</li>
  

  Beregnet Kompetanse og resultater

  • Disse kompetansekravene er utformet for å forberede organisatoriske og / eller politiske psykologi ledere ved å sikre sin kompetanse i det konseptuelle grunnlaget for organisatorisk og politisk psykologi, anvendt forskning metoder, ledelse og kommunikasjonsevner, og en vesentlig område av spesialisering.
  • Alle Doktorgradsstudenter vil vise beherskelse av kompetanse gjennom en kombinasjon av kurs, bosted seminar deltakelse, og yrkeserfaring. Studentene er kvalifisert for tildeling av Doctor of Organisasjons eller politisk psykologi med ferdigstillelse av en forskningsbasert avhandling, ved hjelp av en handling læring rammeverk.
  • Doktorgrads er utformet for å forberede organisatoriske og politiske psykologer å drive forskning og faglig og politikk lederskap på feltet. Disse kandidatene vil demonstrere en grundig forståelse av organisatorisk og / eller politisk psykologi praksis, forskning og teori.
  • The Doctor of Organisational and Political Psychology er utviklet for å styrke studentens evne til å jobbe i anvendt organisasjons, statlige eller politiske miljøer hvor avansert kunnskap kan hjelpe dem videre sin organisasjonens mål og strategiske retninger.
  • Master of Science grad er utformet for å hjelpe mid-karriere fagfolk avansere utover bachelornivå i sine yrker. Mastergraden student vil typisk ha tatt 27 akademiske studiepoeng ved en annen godkjent institusjon, med balansen å være ferdig IUGS. Masterstudiet er utviklet for å hjelpe hovedfagsstudenter med videreutdanning akademiske studiepoeng for å fullføre en masteroppgave.
  • Alle nyutdannede vil demonstrere:
  1. En evne til å analysere problemer og problemer i organisasjons- og / eller politisk psykologi ved hjelp av organisatoriske og / eller samfunnet forskning og statistiske metoder;
  2. En evne til å syntetisere informasjon fra ulike kilder (f.eks kombinere folketelling og lokalt innsamlede data) for å vurdere betydningen av helse og demografiske problemer, og utvikle strategier for å møte organisatoriske og / eller politiske psykologi problemer i et område av interesse eller spesialisering på en måte som bidrar til kunnskapsgrunnlaget for organisatorisk og / eller politisk psykologi stipend;
  3. Ledelse i utforming og gjennomføring av organisatoriske og politiske retningslinjer, strategier og tiltak som tar et betydelig organisatorisk eller samfunnet problem / spørsmål;
  4. En evne til å vurdere og bruke kommunikasjon og sosiale medier strategier på tvers av ulike samfunn og publikum for å informere og påvirke program og politiske beslutninger;
  5. En visjon og filosofi for profesjonell ledelse i organisatoriske og / eller politisk psykologi.
  Sist oppdatert mars 2020

  Keystone-stipend

  Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

  Om skolen

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Minimér
  Portsmouth