Read the Official Description

Fakultet for filosofi har som hovedmål å bidra til opplæring av profesjonelle filosofer og har, som en stor interesse og refleksjon sentre, mannen generelt og afrikanske religiøse fenomen spesielt. Den filosofiske treningsprogram som mål å gi studentene bredde og kritisk ånd kraft ved en filosofisk og vitenskapelig forståelse av samfunnet, tenkte, visdom og afrikansk åndelighet.

Fakultetet og har til hensikt å hjelpe sine studenter til å gå i dialog med teologer og andre forskere. Nyter godt av slik trening er til tjeneste for Kirken og nasjonen i ulike sektorer av utdanning og alle andre nasjonale utviklingsoppgaver som den planlagte trening.

Baseline studier vil ta fem år, eller 3 års lisens og 2 år med Master. Studiet kan gjennomføres ved en av aggregering av videregående opplæring for høyere nivå som utdanner grad i filosofi undervise i videregående skole.

På høyere nivå, kan elevene tilegne seg karakterer utdannet Advanced Studies i filosofi, Doctor of Philosophy og førsteamanuensis av høyere utdanning i filosofi.

Program taught in:
Fransk

See 2 more programs offered by L’Université Catholique Du Congo »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019, Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019, Sept. 2019