Doktorgrad i ekteskap og familie terapi

Generelt

Programbeskrivelse

EKTESKAP & FAMILIETERAPI

Programmet er ideelt for mid-karriere fagfolk som har faglig bakgrunn i ekteskap og familie terapi sammen med betydelig klinisk praksis erfaring. Mange kandidater er erfarne klinikere med vellykkede historier om ekteskap og familie terapi praksis. En doktorgrad er relevant for ekteskap og familiefolk som karriere stier har ført dem til lederroller i organisatorisk ledelse, høyere utdanning, trening, offentlig politikk, og rådgivning. Hvert program er dedikert til å opprettholde en standard of excellence mens forstå behovene til voksne elever som er travle profesjonelle.

Kandidater samhandle med lærere og ansatte i en rik, støttende læringsfellesskap. Kandidater vil studere med forskere og fagfolk fra andre universiteter, non-profit organisasjoner, offentlige etater, lokale myndigheter, internasjonale organisasjoner, skolesystemer, privat klinisk praksis, og helsevesenet leveringssystemer. Studier er tilpasset de spesielle læringsbehov til hver enkelt.

Instruksjons Filosofi og misjon

Den primære oppgave for et pedagogisk program i ekteskap og familie terapi kurs er: 1. Å utvikle kompetente avansert nivå Ekteskap og familieterapeuter ved poenget med konfirmasjonen; 2. For å fremme og spre et verdsatt systemisk grunnlag for å undervise og praktisere ekteskap og familie terapi; 3. For å fremme kulturelt informert og respekt systemisk mental helse praksis; 4. Å fremme kroppen av akademisk litteratur innen feltet via fremming av forskning om klinisk effekt, spesielle populasjoner, evidensbasert praksis, og forholdet bekymringer; 5. Å fremme lederskap innenfor feltet.

Beregnet Kompetanse og resultater

 • Ved ferdigstillelse av sine grader, ekteskap og familie terapi nyutdannede vil demonstrere kompetanse og resultater i følgende områder av stipend og praksis:
 1. Omfattende kunnskap om ekteskap og familie terapi teori og praksis via litteraturgjennomgang, bibliografi, og utvikling av en annotert disposisjon;
 2. Grundig kjennskap til forskningsmetoder via formulering av et ekteskap og familie terapi problemstilling og valg av hensiktsmessige midler for datainnsamling og analyse;
 3. Velutviklet kritisk tenkning ferdigheter, inkludert de av analyse, syntese, sammen med divergerende og konvergerende prosesser;
 4. Høgare nivå skriveferdigheter;
 5. Enkel med verbal diskusjon om emnet via muntlig forsvar, og når det er hensiktsmessig, rundebordsdiskusjoner med jevnaldrende;
 6. Kompetente øve ferdigheter i individuelle, familie, par og gruppe barn med voksne, barn, ungdom og eldre.

Kursinnhold Domenekrav

 • IUGS tilbyr en Doctor of Philosophy (PhD) grad og en Doctor of Marriage and Family Therapy (DMFT) grad.
 1. Doktorgrads er utformet for å forberede ekteskap og familieterapeuter å drive forskning og faglig ledelse i felt samt gi avanserte ekteskap og familie terapi tjenester.
 2. The Doctor of Marriage and Family Therapy er utformet for å forbedre studentenes evne til å tilby avanserte ekteskap og familie terapi tjenester.
 3. Doktorgradsavhandlingen har en tendens til å være teoretisk og innebærer mer sekundær deretter primære forskning i det valgte området av ekteskap og familie terapi.
 4. Den DMFT prosjektet er orientert mot praktisk anvendelse i et valgt område av ekteskap og familie terapi og har en tendens til å involvere flere primære forskning.
Obligatorisk kurs domener (eller ekvivalens som vurderes og godkjennes av dekan ved Fakultet) for doktorgrader i ekteskap og familie terapi inkluderer:
 1. Ekteskap og familie terapi teori;
 2. Terapeutisk arbeid med spesielle problemer, inkludert men ikke begrenset til: Rus, familievold, mental sykdom, fattigdom, strafferett og kulturell kompetanse;
 3. Ekteskap og familie terapi metoder;
 4. Rådgivning og terapi med enkeltpersoner, familier, par og grupper;
 5. Ekteskap og familie terapi praksis;
 6. Forskningsmetoder;
 7. Relevante ekteskap og familie terapi valgfag som er godkjent av dekan.

Instruksjons Krav, strategier, og Sequence

 • Totalt 93 post-Baccalaureate studiepoeng er nødvendig for doktorgrader, må minimum 27 studiepoeng tas ved IUGS. Noen av disse kan tas via selvstudium eller ved andre post-Baccalaureate institusjoner som er godkjent av dekan. Opp til 66 post-Baccalaureate akademiske studiepoeng kan overføres fra andre akkrediterte post-Baccalaureate akademiske institusjoner i henhold til IUGS Advanced Standing Akademisk Credit Transfer personvern. Bare graderinger av "C" eller bedre vil bli akseptert i overføring for faglig nivå. I tillegg er det elevene samlede gjennomsnittlige må være "B" eller bedre.
 • Instruksjons metodene omfatter:
 1. Gjennomgang og, som godkjent, aksept av tidligere relevant post-Baccalaureate kurs som oppfyller kriteriene for IUGS for avansert stående akademisk kreditt overføring;
 2. Etter behov, til selvstudium eller kurs gjennomført på andre post-Baccalaureate institusjoner godkjent av Dean fullføre de nødvendige kurs;
 3. Tildelt lesninger av tekster og akademiske tidsskriftartikler;
 4. Interaktive forelesninger;
 5. Små gruppediskusjoner;
 6. Bruk av elektroniske medier (Questia online bibliotek gitt av universitetet og andre valg av student, mentor, og Dean).
Undervisningsbehov og sekvens inkluderer følgende kurs for å bli fullført med IUGS:
 1. Ekteskap og familie forsking Design (3) studiepoeng;
 2. Ekteskap og Family Therapy Forskning Design II (3) studiepoeng;
 3. Ved ferdigstillelse av forskningsbehov, mentor basert utvikling av doktoravhandlingen eller prosjekt;
 4. Avhandling og muntlig forsvar eller doktorgradsprosjektet og muntlig eksamen (18) studiepoeng;
 5. Den 8-dagers Graduate Seminar avholdt på 10 dagers Residency (3) studiepoeng;
 6. On-site oral panel forsvar av doktorgradsavhandlingen eller muntlig eksamen av doktorgradsprosjektet;
 7. Minst 85% mestring av eksamen materialer.
For både doktorgrader, ekteskap og familie forsking design må jeg være ferdig, godkjent og innlevert før arbeid på ekteskap og familie forsking Design II begynner. Ekteskap og familieforsking og Design I og II er en forutsetning for å gjennomføre den Dissertation eller doktorgradsprosjektet.
Avhandlingen eller doktorgradsprosjekt er ikke en forutsetning for Graduate Seminar. Imidlertid er det anbefalt at alle nødvendige kurs før de forskerkurs være ferdig.
The Graduate Seminar kan være ferdig når som helst i kandidaten innmelding i IUGS, men må være gjennomført før oppfylle sine faglige krav i ekteskap og familie terapi.

kursinstruktører

 • Instruktørene og antall instruktører tilgjengelig for hvert kurs vil variere, men kan omfatte:
 1. Dean, Fakultet for Marriage and Family Therapy;
 2. Mentor;
 3. Fakultet og gjesteforelesere;
 4. Dissertation eller prosjektkomiteens medlemmer.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Minimér
Portsmouth