The Doctor of Philosophy (PhD) i bibliotek- og informasjonsvitenskap er tilgjengelig for bibliotekarer som er ABD, eller har to mastergrader, en som er ALA akkreditert Library Science og en i en annen disiplin, eller tilsvarende kurs arbeid. PhD i bibliotek- og informasjonsvitenskap er konstruert for å fylle et profesjonelt behov av bibliotekarer, og fokusert på oppdrag fra International University for Graduate Studies (IUGS). Hvor lang tid å fullføre doktorgraden varierer. For å være sikker, de fleste kandidater kan fullføre sine doktorgrads krav på seks (6) til atten (18) måneder. Selvfølgelig avhenger dette på deres nivå av entusiasme, praktisk erfaring, hyppigheten i kontakt med mentor, og personlig engasjement for livslang bestrebelser.

Seksti-seks (66) graduate studiepoeng er nødvendig for overføring. Disse studiepoeng kan oppnås før eller etter opptak. Ytterligere tjuesyv (27) studiepoeng skal være opptjent ved International University for Graduate Studies (IUGS). Kandidatene er pålagt å gjennomføre følgende:

 • Seks (6) studiepoeng av ikke-klasseromsforskning og design. Dette er grunnlaget for den atten (18) kreditt godkjent doktorgradsavhandling og muntlig forsvar;
 • Tre (3) kreditt åtte dagers doktorgradsseminar på ti dagers opphold i Dominica.

Den sekstiseks (66) overført studiepoeng og tilleggs tjuesyv (27) studiepoeng som er opptjent på IUGS vil totalt nitti-tre (93) studiepoeng. Dette er rettet mot å møte de faglige forutsetningene for PhD i bibliotek- og informasjonsfag.

Før du skriver avhandlingen, må alle kandidater velge en mentor med en doktorgrad i et beslektet fagområde, slik at han eller hun kan veilede doktorgradskandidaten med en vellykket avhandling. Mentoren skal bringe kompetanse, virkelige verden erfaring, verdi og forskningsetikk til avhandlingen. Denne profesjonelle kan velges mellom doktorgradskandidat eller har en passende mentor som har praktisert en del av bibliotek, Information Systems, historiefortelling, eller person Ledelse tildelt av lederen i bibliotek- og informasjonsvitenskap.

Fagmiljøet ved International University for Graduate Studies respekterer doktorandens faglige utvikling, faglig bakgrunn, og deres vei i å legge til bred kropp av kunnskap. Doktorgradskandidater bånd med mentorer, lærere og medstudenter gjennom forskning, seminarer og presentasjoner, og konsekvent kommunikasjon, mens du utforsker og nå sine faglige mål.

grad krav

Doctor of Philosophy (PhD)

 • To mastergrader, en i bibliotek- og informasjonsvitenskap og ett i en annen disiplin, eller tilsvarende kurs arbeid.
 • Dokumentert relevant yrkeserfaring.
 • 93 studiepoeng *, som inkluderer følgende:
  • 66 post-Baccalaureate graduate studiepoeng * on-line med IUGS eller overføring, før eller etter opptak.
  • Forskning og Design, I & II. (12 studiepoeng) **
  • Den åtte-dagers Graduate Seminar på den ti dager Residency (3 studiepoeng).
  • En avhandling og muntlig forsvar. (12 studiepoeng)

*All relevant høgare kreditt, inkludert de studiepoeng fra høyere grader, samt godkjent graduate-nivå, fortsetter-utdanning, sertifisering og lisensiering kurs.

**Fjernundervisning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra International University For Graduate Studies - IUGS »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
feb. 2020
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019, feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019, feb. 2020