Doktorgrad i økonomi

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Doktorgrad i økonomi

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

PhD Economics (engelsk)

Studien gren Economics fokuserer på trening vitenskapsmenn og forskere som ønsker å få, eller utdype sine eksisterende, kunnskaper og ferdigheter i de områdene av makroøkonomi og mikroøkonomi. I feltet av makroøkonomi, er det fokus på spørsmål om analyse og påvirkning av de institusjonelle forhold på makroøkonomisk styring beslutningsprosesser i bedrifter. I mikroøkonomi, både teorien om priser og konkurranse er undersåtter av studiet, og for det andre, analyse av virkningen av mikroøkonomiske (strukturelle) politikk på bedriftens sfære.

Studentenes studiefelt, i tillegg til de obligatoriske og valgfrie emner, innebærer vitenskapelig og forskningsarbeid, basert på selvstudium av tsjekkiske og utenlandsk litteratur, noe som gir den mest oppdaterte informasjonen i feltet. Derfor er student nødvendig for å engasjere seg i hans / hennes egen publiseringsaktivitet i løpet av studien. Studier er gjennomført av Statens doktorgradsprøven og forsvaret av doktorgradsavhandlingen.

Det forventes at kandidatene vil jobbe innen vitenskap og forskning, samt i undervisning (spesielt i universiteter). De vil også jobbe i de strategiske og analytiske avdelingene til finansielle og ikke-finansielle selskaper.

Programmets struktur er som følger:

Blokk A: Emner som er felles for hele skolen:

  • Economics (mikroøkonomi-makroøkonomi)


Blokk B: Avdelingens obligatoriske fag:

  • Forskningsmetode for ledere
  • Dynamiske modeller i økonomi
  • Statistiske metoder for Scientific Research *
  • Kvantitative Instrumenter for Economic Analysis *


* Doktorgradsstudenten velger en av de to fagene på anbefaling av en veileder og i henhold til hans / hennes spesialisering.Blokk C: Valgfrie fag

Etter diskusjon med sin veileder velger doktorand andre fag som trengs for doktorgradsoppgaven.

Alternativene kan muligens utvides til andre kurs fra menyfrie valgfrie emner akkreditert for doktorgradsstudium ved Universitetet for økonomi i Praha.

Doktorgradsstudent utfører andre oppgaver i samsvar med studie- og eksamensforskriften ved Universitetet for økonomi i Praha for studier i doktorgradsprogrammer og juridiske fakulteter.

Adgang

Opptak til doktorgradsstudieprogrammet er betinget riktig gjennomføring av studier i en Masters' studieprogrammet. Masterutdanning må anerkjennes i Tsjekkia.

Utenlandske studenter som ønsker å studere i et program i et annet land enn Tsjekkia ( "Program for utlendinger") språk må betale skolepenger. Denne avgiften er € 5000 per år. Denne formen for studien er en avstand program som betyr at studentene kommer for konsultasjoner om gangen avtalt med sine lærere, men er ikke forpliktet til å delta på forelesninger og seminarer daglig. Likevel må de komme til å sitte på eksamen. Studenter kan studere, eksamen, samt skriftlig og forsvare sin doktoravhandling, på et fremmed språk. Standard lengde på studiet er 3 år. Studenter har ikke rett til stipend eller bolig overnatting.

Utenlandske studenter ved studieprogrammene i Tsjekkia ( "den tsjekkiske programmet") ikke betaler avgifter, og kan gis et stipend i perioden som ikke overskrider normert studie. Dekan ved fakultetet vil sette beløpet som skal tildeles for stipendet. De kan søke om bolig overnatting (avhengig av kapasiteten på sovesaler).

Dessuten trenger de studentene som har fått et stipend av den tsjekkiske regjeringen ikke betale avgifter og kan motta bolig overnatting.

Opptak til doktorgradsstudier programmet er betinget av vellykket under universitetets opptaket. Den endelige avgjørelsen ligger hos dekan ved Fakultet for den respektive doktorgradsstudiet med hensyn gitt til suksess i opptaksprøver, samt undervisningskapasitet på fakultetet. Dersom en søker ikke har blitt tatt opp bare på grunn av utilstrekkelig undervisningskapasitet ved fakultetet, etter at eksamensresultat er gyldig i ett år etter den dato da undersøkelsen ble tatt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 4, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,000 EUR
per år i engelsk; gratis på tsjekkisk
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Prague, Prague
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tsjekkia - Prague, Prague
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen