Doktorgrad i økonomi

ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgrad i økonomi

ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Ph.D. i økonomi

Hovedformålet med doktorgrad i økonomi er å gi en utdannelse som forberedelse til en stilling i et yrke som krever et høyt teknisk og vitenskapelig kvalifikasjonsnivå, samtidig som kandidater kan forfølge en internasjonal karriere innen økonomi.

Target


De som er på utkikk etter en videregående utdanning, og som ønsker å utføre forskning i økonomi, som forberedelse til en høyt kvalifisert rolle i offentlig sektor eller privat sektor. En slik stilling inkluderer universitetsundervisning og forskning, ledelse og ledelse av nasjonale og internasjonale organisasjoner, rådgivning, opplæring og forskningsprosjekter og studier. .

Hvorfor velge ISEG?


Den vitenskapelige forskningen som foregår i ISEGs forskningssentre er et viktig element i den vitenskapelige støtten til dette programmet, med vekt på fagene økonomi (UECE) og anvendt matematikk (CEMAPRE). Det er disse forskningsentrene som er vert for doktorgradsstudenter.

Opptaksbetingelser og utvalgskriterier sterk>


Søknader er velkomne fra kandidater fra ISEG Masters i økonomi, eller tilsvarende Masters. Søkere som har en mastergrad eller tilsvarende grad i et annet felt kan innrømmes, men først etter at de har bestått for pensum i 1. semester i ISEG-master i økonomi. Valg av kandidater er utarbeidet av Ph.d.-studiet, basert på følgende kriterier: Mastere og respektive sluttkurs; Bachelor og respektive sluttkarakter Vitenskapelig læreplan og relevant yrkeserfaring.

Studietemaer


For PhD-programmet i økonomi studeres fag av økonomisk karakter til et avansert nivå (Makro og Mikroøkonomi), samt deres anvendelse, ved hjelp av matematiske, statistiske og økonometriske metoder. .


På samme tid som søknaden eller etter påmelding kan kandidaten søke stipend fra Stiftelsen for vitenskap og teknologi, hvis søknadsfrist er kompatibel med de som er innmeldt i programmet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Portugal - Lisbon, Lisbon
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lisbon, Lisbon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen