Read the Official Description

PhD i bedriftsøkonomi og kvantitative metoder

PhD-programmet er den tredje syklus av offisielle universitetsstudier, som fører til kjøp av kompetanse og ferdigheter relatert til kvalitet vitenskapelig forskning.


Den er basert på utarbeidelse og presentasjon av oppgaven, som inkorporerer originale forskningsresultater. I tillegg kan du innlemme kurs, seminarer og andre aktiviteter for forskerutdanning.


Hver PhD student, forskerutdanning, blir tildelt en veileder, som er ansvarlig i utøvelsen av all forskning arbeid stipendiat og en veileder, ansvarlig for tilstrekkeligheten av opplæring og forskningsaktivitet prinsippene i programmet.


Gjennom den såkalte dokument aktiviteter av kandidaten de registreres enkeltvis utvikling av disse aktivitetene, nedfelt i rapporten, som er regelmessig gjennomgått av veileder og veileder og evaluert av fagkomiteen ansvarlig for doktorgradsprogrammet .


Ved gjennomføring av doktorgradsutdanningen, er den offisielle tittelen Doctor oppnådd.

Mål

Program nyutdannede med en doktorgrad i Business Economics og kvantitative metoder vil ha en privilegert bakgrunn å ha en grundig forståelse av bedriftsøkonomi i sine kvantitative aspekter, som vil tillate dem å modellere mange av konflikter som oppstår i selskapet og være i stand til å bruke analytics til skikkelig løse disse konfliktene verktøy. Gitt dette, mulige utfall av fremtidige leger av dette doktorgradsprogram er:

Ledelse innlemmet som lærere i skoler hvor flere kvantitative aspekter ved teorien om selskapet forrang. Videre gis det åpen tverrfaglig karakter av programmet tilbys, vil studium ha kompetanse til å presentere sterke kandidaturer ikke bare i selskapets avdelinger, men også i statistikken. Dette, utvilsomt vil gi dem en klar konkurransefordel i forhold kandidater fra andre mer spesialiserte PhD-programmer.

Opptakskrav

Treningsperiode

Kriteriene for opptak til praksisperioden er fastsatt i Master som er den perioden av dannelsen av dette doktorgradsprogram, tilsvarende direktør for Master vurdere søknader og sende til Vice President for Graduate opptak passende forslag.


Når tatt opp til Master bemerket, vil den faglige komiteen av doktorgradsprogrammet vurdere opptak til programmet tar hensyn til tidligere utdanning av søkeren, hans akademiske karriere, din CV og deres forskningsinteresser og engasjement dedikasjon til programmet.


Dersom det anses nødvendig, kan Kommisjonen holde et personlig intervju med søkeren for å oppnå en bedre vurdering av søknaden din.

IP


For studenter som er tatt direkte inn i IP, vil den faglige komiteen vurdere søkerens tidligere trening, hans akademiske karriere, din CV, deres forskningsinteresser og engasjement dedikasjon til programmet og gjennomførbarhet og akademisk interesse og / eller vitenskapelig avhandling prosjektet presentert.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Heltid studier
Pris
106 EUR
Thesis forberedelse Vergemåls
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato