Doktorgrad i økonomi og administrasjon

Generelt

Programbeskrivelse

The Executive doktorgrad i Business Administration - DBA er et doktorgrads som henvender til ledere og ledere i næringslivet, holder en MBA eller EMBA. Opplæring skapt av Harvard Business School, er konsern DBA en internasjonal suksess fordi det tillater kandidater å velge forskningstemaer fra de problemer mot sine organisasjoner og augemente forankring direktør DBA til virksomheten.

The Executive DBA programmer lar ledere for å få høy og kraftig forbedre sine karriereutsikter. DBA av avhandlingen finner sted akkurat som en PhD, i form av disiplin, innsats og bidrag til kunnskap. Den Doktorgrad of Businness Admnistration tilsvarer PhD ifølge US Department of Education og National Science Foundation. I motsetning til PhD er rettet mot grunnleggende opplæring i heltidsstudenter, er DBA utviklet for profesjonelle i næringslivet.

The International University of Tunis og Paris Academy of Management Science dette tilby forskerutdanning for å utfylle de faglige ferdighetene til ledere med faglig kompetanse. Innehavere av DBA utøvende er spesielt ettertraktet av handelshøyskoler og internasjonal direktør Institute opplæring av store organisasjoner, og noen ganger medium for å søke etter høyt kvalifiserte lærere.

Sist oppdatert feb. 2017

Om skolen

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Minimér