Doktor i utdanning i pedagogisk og organisatorisk ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Mission of the Holy Family University Doctoral Program er å legge til rette for utvikling av effektive og etiske ledere for skoler og samfunn som kan gi betydelige bidrag til sine kunnskapsfelt gjennom anvendt forskning.

Med en doktorgrad i utdanning i utdannelses- og organisasjonsledelse vil du:

Bli en effektiv og etisk leder for skoler og organisasjoner - i stand til å gi betydelige bidrag til kunnskapsfeltet ditt gjennom anvendt forskning. I tillegg får du muligheten til å utdype dine kunnskaper og ferdigheter ved å spesialisere deg i en av følgende fire konsentrasjoner:

Organisatorisk ledelse - Tilbyr et forretningsperspektiv på organisatorisk ledelse og forbereder enkeltpersoner til å lede et bredt utvalg av ideelle organisasjoner.

Skoleledelse og administrasjon med rektor-sertifisering i Pennsylvania - forbereder lærere og annet skolepersonell til å oppnå Pennsylvania-sertifisering for å tjene som rektor på offentlig skole (før barnehage til og med 12. klasse).

Skoleledelse og administrasjon med overordnet brev om kvalifisering - Forbereder skoleadministratorer til å oppnå Pennsylvania-sertifisering for å fungere som en offentlig skoledistriktsinspektør.

Læreplan og instruksjon med Pennsylvania Veileder for læreplan og undervisning (før barnehage gjennom 12. klasse) Sertifisering - Forbereder lærere og annet skolepersonell til å gi ledelse i skolens læreplanmodeller og instruksjonspraksis. Enkeltpersoner kan også søke om Pennsylvania-sertifisering for å fungere som veileder for læreplan og instruksjon (før barnehage til 12. klasse) i et offentlig skoledistrikt (i påvente av godkjenning av Pennsylvania Department of Education).

Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Les mer

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Minimér
Philadelphia