Read the Official Description

Doktor i utdanning i pedagogisk lederskap

Texas Tech Universitys utdannelsesdoktor i pedagogisk lederskap er utviklet for å forberede nøkkelledere i skoledistrikt og høyskole- eller universitetsfakultet. Programmets hovedfokus er å forberede ledere som er reflekterende fagfolk, og utvikle visjon og skaffe seg ferdigheter til å reformere, fornye og forbedre skoler og skolesystemer som dyrker demokratiske læringssamfunn som verdsetter sosial rettferdighet og egenkapital.

Programoversikt

Programmet er utformet for å forberede lederne av lederne som kan identifisere og implementere forskningsbaserte løsninger for å løse problemstillinger med praksis innenfor en PreK-12 skolekvarter. I en treårig rekkefølge av definerte kurs som avsluttes med et problem med praksisavhandling, vil deltakerne utdype sine evner til å lede instruksjonsendringer, identifisere praksisproblemer og gjennomføre tiltak i deres lokale utdanningsorganisasjoner for å forbedre studentprestasjonen.

 • 96-99 kreditt timer
 • Kursene avsluttes ved hjelp av online instruksjonsmetoder.
 • Cohort-studenter følger en forhåndsbestemt tidsplan for kurs.
 • Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University.

Søknadsprosess

Selv om det ikke er søknadsfrist, oppfordres potensielle studenter til å sende inn alle søknadsmaterialer minst to måneder før projisert innledende innmelding.

1. Søk på Texas Tech Universitys Graduate School som masterstudent. Når du blir bedt om å velge en major, må du velge gradoppføringen som tilsvarer ditt interessepunkt, etterfulgt av ordet online.

 • Fullfør Graduate Admissions Application.
 • $ 60 innledende søknadsavgift eller $ 50 for hver påfølgende søknad (inkludert endringer i opptaksdato, legge til / endre programforespørsler eller tilbakemeldingsforespørsler).
 • Søkere må ha uoffisielle transkripsjoner fra alle høgskoler og universiteter som tidligere deltok i Texas Tech University Graduate School på graduate.admissions@ttu.edu. Hvis du er innlagt, vil du da bli pålagt å sende offisielle transkripsjoner.
 • Opptaksprosessen vises helhetlig av Utdanningsakademiet og Graduate School, så det er ikke oppgitt minimum GRE eller GPA krav.
 • Alle internasjonale søkere må gi bevis på engelsk ferdighet før søknadene kan vurderes for opptak. En liste over akseptable eksamener finnes på Graduate School International Prospective Student nettsiden. Denne testen fravikes bare for kandidater fra amerikanske universiteter eller universiteter i engelskspråklige land. Søkere som har fullført minst to påfølgende år ved en høyskole eller et universitet i USA eller i et engelskfaglig fritatt land, er også unntatt fra engelskkunnskapskravet.

2. Søk på Texas Tech University's College of Education.

 • Søk gjennom Universitetet for utdanning.

3. Søk om økonomisk støtte og / eller stipendier og College of Education Graduate Scholarships.

 • Finansiell støtte distribueres basert på påmelding på heltid og flere andre kvalifikasjonsbehov. Dine innmeldte timer fra og med 12. klasse i høst og vårsemester bestemmer innmeldingsstatus for semesteret, og økonomisk støtte utbetales tilsvarende. Å delta mindre enn heltid kan bety en reduksjon i hjelpen.

4. Når du er godkjent av Graduate School og College of Education, vil du jobbe med en fakultetrådgiver for å utvikle en gradplan. Hvis du mottar varsel om avvisning, kan du kontakte Associate Dean of Graduate Education og Research for rådgivning om opptaket tiltalingsprosessen.

 • Graduate School og College of Education vil varsle deg om din opptaksstatus ved å oppdatere fanen Programmer i Raiderlink.
 • Hvis du mottar varsel om avvisning, kan du kontakte Associate Dean of Graduate Education og Research for rådgivning om opptaket tiltalingsprosessen.

Interessert i å ta bare ett eller to kurs? Bruk Texas Tech Universitys Graduate Midlertidig Status for å søke og ta så mange som 12 kreditt timer uten å fullføre søknadsprosessen til et studieprogram.

Programkrav

A. Core Curriculum (24 semester timer)

 • Utdanningsfaglig grunnkurs (9 semester timer)
 • Forskning og statistikk Core (15 semester timer)

B. Major (42 semester timer)

 • Generell kjerne (21 semester timer)
 • Avansert Core (21 semester timer)
 • Avhandlingstid (12 semester timer)

C. Mindre eller relaterte felt (15 semester timer)

I tillegg til kjerne kravet, gir doktorgradsstudent grad programmet minst 15 semester timer i et mindre eller relatert felt. Doktorand har lov til å ha et utvalg av kurs som tillater ham eller henne å ha større fleksibilitet i sitt hovedområde. Hvis det ikke er noe mindre eller relatert felt, legges 15 semester timer til de store.

En mindre fokuserer på kurs i et klart definert studieområde. Beslektede felt fokuserer på kurs fra flere studieområder. Dersom en student ønsker å inkludere en minor i doktorgradsplanen, må det være en representant fra det mindre studietilbudet i doktorgradsutvalget, og kvalifiseringseksamen skal inneholde fokus på det mindre studietilbudet. Hvis en student velger relaterte fagkurs, trenger det ikke å være en representant fra de relaterte feltene i doktorgradsutvalget. Inkludert fokus i de relaterte feltene på kvalifiserende eksamen er valgfritt.

D. Doktorgradsoppgave (12 semester timer)

En student må registrere seg på doktorand 8000 for å ta avhandlingstimer under utviklingen av studentenes avhandlingsforslag og avhandlingen.

Grader tilbys

Ed.D. i pedagogisk ledelse - Programmer kan være fra midten av sommeren til 1. oktober i kalenderåret for en vårkohort.

Karrieremuligheter med dette programmet

Mens tradisjonelle programmer har blitt ansett som forberedelse for sentralkontorets ledelse og superintendentens rolle, er fokuset på utdanningsledelsen Ed.D. Programmet er å styrke og øke verdien til lederskap på både campus- og distriktsorganisasjonene for å positivt påvirke studentlæring i PreK-12 klasserom. Programmet inkluderer utøvende profesjonell sertifisering av superintendent som en del av sin integrerte læreplandesign.

Program taught in:
Engelsk
Last updated April 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
96 - 99 timer
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
Okt. 1, 2019
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Okt. 1, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Okt. 1, 2019
Sluttdato