Doktor i utdanning i organisatorisk ledelse (EdD)

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Pepperdine University GSEP tilbyr ikke fullt stipend. Du kan lese mer om de tilgjengelige mulighetene for nye studenter her. Pepperdine University GSEP tilbyr også utdannet assistanse, lærerhjelp og muligheter for forskningsassistanse. GSEP gir ikke undervisningsgebyr.

Verdier-basert lederskap som transformerer

Dette programmet styrker og utvikler lederegenskaper mens du forbereder studentene til å jobbe i et bredt spekter av innstillinger. Enkeltpersoner er utstyrt med kunnskapen og evnen til å gjenkjenne, utnytte og kanalisere forandringskreft for å transformere organisasjoner for optimal suksess og vekst. Det er anerkjent som toppdoktorgradsprogrammet med vekt på ledelse og organisasjonsutvikling av ledelsesprinsippet for 2016 for fremragende prestasjoner i ledelses- og organisasjonsutviklingsprogrammer.

Programoversikt

EDOL-programmet er ideelt for dagens ledere på jakt etter relevante ferdigheter for å utvide sin karrierevei. Det er også designet for stigende ledere som ønsker en doktorgradsutdanning for å fremme faglige og faglige mål. Understreker en humanistisk tilnærming til ledelse, ledelse og forandring, forbereder programmet enkeltpersoner til å være visionærer innenfor sine organisasjoner. Graduate studenter begynner og fullfører programmet med en kohorte av business og akademiske fagfolk fra ulike felt. Kohortmodellen gjør det mulig for elevene å bygge videre på lederskapsmessige ferdigheter, samtidig som de setter verdifulle forhold til kolleger.

fordeler

 • To programformater: Tradisjonell og global tilgang (60 prosent ansikt til ansikt / 40 prosent på nettet), ideelt for fagfolk
 • Fleksible klasser som møtes om kveldene og på enkelte uker
 • Små klassestørrelser gir et miljø for fakultetets mentorskap og bygging av livslange relasjoner
 • Et støttende læringsmiljø og fakultet med eksempler på akademiske prestasjoner og faglig erfaring
 • Scholar-practitioner-modellen som integrerer teori og beste praksis
 • Nødvendige nasjonale og globale turer for å gi et godt avrundet perspektiv på ledelse og politikk
 • Pepperdine-nettverk forbinder deg med innflytelsesrike bedriftsledere i samfunnet

Nøkkelord

 • Programlengde / Enheter Avhandlingsenheter: 3,5 år gjennomsnittlig / 51 EdD-enheter (2 enheter per semester til ferdigstillelse av avhandling)
 • Enhetskostnad: $ 1,550
 • Startperiode: Fall
 • Campusplasser: West Los Angeles, Irvine (Vær oppmerksom på at din valgfrie campus ikke kan garanteres. Campustilbud er betinget av tilgjengelighet og kan endres.)

Opptak Deadlines:

 • Høstperiode 2018 Endelig frist: 6. august 2018, 11:59 PST
 • Programmet starter med en High Performance Community Workshop og Orientering i august på West Los Angeles Campus. Klasser begynner i september.
 • Opptak for dette programmet ruller. Når en søknad er fullført, blir den vurdert for opptak. Vi venter ikke på fristen for å gjennomgå søknaden din. For søknader som mottas etter fristen, vil studentene bli akseptert på plass tilgjengelig.

Opptakskrav:

I et forsøk på å behandle søknaden raskt, godtar vi bare elektroniske søknadsmaterialer.

For å søke om dette programmet, vennligst send:

 1. Søknad om opptak med et ikke refunderbart behandlingsgebyr.
 2. En baccalaureate grad fra en regionalt akkreditert institusjon.
 3. En doktorgradsutdanning fra en regionalt akkreditert institusjon.
 4. Offisielle transkripsjoner sendt elektronisk via en av de godkjente selskapene som er oppført på GSEPs nettside fra institusjonene som tildelt baccalaureat og mastergrader til søkeren, samt alle transkripsjoner fra alle andre høyskoler eller universiteter som deltok.
 5. Tre anbefalinger som vitner om søkerens faglige og / eller faglige karakter og ledelseserfaring og / eller potensial. Den elektroniske profesjonelle anbefalingsskjemaet skal sendes til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. En tosidig utarbeidet essay på et valgt emne. Søkere som ikke klarer seg tilfredsstillende på dette essayet, kan være pålagt å delta på en skriftlig workshop kurs ved GSEP som ED 692. Alternativt kan søkere sende inn poeng fra Graduate Record Examination (GRE-verbale og kvantitative seksjoner) tatt de siste fem årene .
 7. Et 1.000-2000 ords interesseoppslag i organisatorisk lederskapsprogram som adresserer emner som kandidatens syn på lederskap, evne til å skape tilhenger, tilbøyelighet til å ta risiko, utholdenhet og demonstrerte prestasjoner, fremtidige karriere og livsmål, og grunner for å forfølge et doktorgradsprogram.
 8. CV eller CV er valgfritt, men anbefalt.
 9. Det kan være nødvendig med et personlig intervju for kvalifiserte søkere som søker på programmet.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Minimér
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mer Mindre