Doktor i psykologi i klinisk psykologi (PsyD)

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Pepperdine University GSEP tilbyr ikke fullt stipend. Du kan lese mer om de tilgjengelige mulighetene for nye studenter her. Pepperdine University GSEP tilbyr også utdannet assistanse, lærerhjelp og muligheter for forskningsassistanse. GSEP gir ikke undervisningsgebyr.

Fremme mental helse og servering samfunn

Doktorgradsprogrammet i klinisk psykologi utnytter praktiserende lærermodellen av profesjonell opplæring og forbereder studentene til å bli lisensierte kliniske psykologer, som betjener samfunnet gjennom anvendt klinisk praksis. Det er akkreditert av American Psychological Association. For ytterligere informasjon om akkreditering status for dette eller andre psykologi doktorgradsprogram, vennligst kontakt APA Office of Høring og Akkreditering, American Psychological Association, 750 First Street NE, Washington, DC 20002-4242, Telefon: (202) 336-5979 .

Programoversikt

Gjennom klinisk relevante kurs, klinisk opplæring og anvendt stipend, utvikler elevene grunnlag for kunnskap, ferdigheter og verdier som fører til meningsfylte karriere som psykologer. Programmets læreplan er bygget på grunnlag av psykologi som vitenskap og gir omfattende eksponering mot evidensbasert vurdering og behandling. Klinisk opplæring starter i en av fire universitetssamfunnsbaserte klinikker og prestisjetunge treningsinstitusjoner og medisinske sentre over hele Sør-California. Studentene deltar i anvendt stipendsamfunn, gjennomfører avhandlingsforskning med vekt på klinisk bruk og følsomhet for flerkulturelle sammenhenger og individuelle forskjeller.

Programfordeler

 • Små klassestørrelser gir et støttende læringsmiljø med meningsfulle samspill mellom fakultet og studenter
 • Pensum og kurspedagogikk-linkteori til klinisk praksis
 • Dedikert assistanse for å hjelpe studentene med sikre praktikplasser
 • Nasjonalt rangert universitet, prestisjetunge program og ekspertfakultet
 • Avhandlingsforskning er avsluttet innen Applied Scholarship Communities, som gir nært fakultet mentorskap og samarbeid med jevnaldrende og alumner
 • Studentene får forberedelsene som trengs for å bli lisensierte kliniske psykologer

Nøkkelord

 • Programlengde / enheter: 4 år / 82 enheter
 • Enhetskostnad: $ 1,550
 • Startperiode: Fall
 • Campusplassering: West Los Angeles (Vær oppmerksom på at din valgfrie campus ikke kan garanteres. Campustilbud er betinget av tilgjengelighet og kan endres.)

Søknadsfrist:

Vi aksepterer ikke lenger søknader om høsten 2018 til dette svært konkurransedyktige programmet.

Høst 2019 søknadsfrist: 7. januar 2019

Merk: En mastergrad i psykologi er pålagt å søke om PsyD-programmet. Du kan komme i gang på masterstudiet ved å søke om høsten 2018 Master of Arts i psykologi eller fleksibel Master of Arts i klinisk psykologi med vekt på ekteskap

Opptakskrav:

Søkere til PsyD-programmet må ha en mastergrad i psykologi eller et nært beslektet felt som gjenspeiler et grunnleggende kunnskapsgrunnlag i følgende domener: biologiske aspekter av atferd, kognitive og affektive aspekter ved atferd, sosiale aspekter ved atferd; psykologisk måling, forskningsmetodikk og teknikker for dataanalyse.

PsyD Admissions Committee tar hensyn til bredden og dybden av en søkeres grunnlag for generell kunnskap om psykologi, og klinisk og forskningserfaring ved å gi opptak. Scores av GRE, i tillegg til en gjennomgang av grunnskole og uteksaminert transkripsjoner, gir en vurdering av søkerens generelle kunnskaper. Gjennomsnittlig bachelorgradspoeng gjennomsnitt for studenter i klassene 2008-2012 var 3,36. Professoren i klinisk psykologi krever individuelle og mellommenneskelige kompetencer i tillegg til faglig forberedelse. Interpersonelle egenskaper og ferdigheter er derfor tatt i betraktning ved vurdering av individets kvalifikasjon for opptak.

I et forsøk på å behandle søknaden raskt, godtar vi bare elektroniske søknadsmaterialer.

For å søke om dette programmet, vennligst send:

 • Din søknad om opptak med et ikke-refunderbart behandlingsgebyr, som inkluderer en klinisk og forskningserfaringsformular.
 • Offisielle studentutskrifter fra akkreditert høgskoler eller universiteter som har tildelt bachelorstudiet og mastergraden via ett av følgende godkjente selskaper:
  • Nasjonalt Student Clearinghouse
  • Parchment
  • eSCRIP-SAFE
  • Vennligst be om at alle transkripsjoner sendes til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • To anbefalinger som bruker denne anbefalingsskjemaet. Hvis det er mulig, bør man være fra en høyskoleprofessor kjent med din faglige prestasjon og en fra en klinisk veileder kjent med dine kliniske ferdigheter. Dine anbefalere bør sende de utfylte skjemaene til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • En 3-10-siders erklæring som beskriver din nåværende interesse for psykologi, faktorer i fortiden din som førte til denne interessen, grunner til å søke på dette programmet og faglige planer ti år etter at du har bestått, sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Poeng fra Graduate Record Examination (General Test Only), tatt innen de siste fem årene. Vær oppmerksom på: Begynnelsen i studieåret 2019-2020, GRE Psychology Subject Test er ikke lenger nødvendig. Legg merke til at GRE er gitt året rundt på de fleste steder, men ikke alle testsentre er åpne på alle testdatoer.
 • Et kort resume av faglig erfaring både innenfor og utenfor psykologiområdet (inkludere nåværende faglige aktiviteter) sendes til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Valgfritt) Hvis du søker unntak fra TOEFL-testkravet, fyll ut vårt Unntaksforespørselsskjema og send det til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Valgfritt) Kursbeskrivelser av dine mastergradskurs for å bistå PsyD Admissions Committee ved å vurdere bredden og dybden av det faglige forberedelsene din sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.

Etter den første screeningen av søknadene, vil de resterende kandidatene bli invitert til intervjuer av PsyD Admissions Committee. Spesielle arrangementer for telefonintervjuer kan gjøres for søkere som bor utenfor Sør-California-området. Utvalget baserer sine beslutninger på en hel mosaikk av krav i stedet for på en enkelt faktor. Studenter som fullfører sin mastergrad ved Pepperdine University bør ikke påta seg automatisk opptak til doktorgradsprogrammet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Minimér
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mer Mindre