Doktor i ledelse (DMan) (Undervist Doktorgrad)

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Dette kurset gir en avansert forskningsstudie innen ledelse. Det tar sikte på å gi aspirerende ledere og forretningsspesialister nøkkelinnblikk i forskningsteori og praksis innenfor ledelsesdisiplin. Spesifikt er målene for dette kurset:

Å utvikle avansert forskningstrening og ledende forskningspraksis og ledelsesteori på faglig og faglig nivå.

Å gi en tverrfaglig sammenheng til forskning, å få støtte fra en rekke tekniske, faglige og disiplinære sammenhenger.

Utvikle og anvende nøkkelkunnskaper og forståelse av ledelsesteori og forskningspraksis til komplekse systemer, både systematisk og kreativt, for å fremme og forbedre ledelsesteori og praksis.

Å styrke selvstendig og høyt nivå læring ferdigheter og personlig utvikling (kritisk bevissthet om grensene til ulike forskningsmetoder via lærte moduler og debatter) slik at forskere kan jobbe med selvretning og originalitet og bidra til ledelsesdisiplin.

læring

Modulene i dette kurset bruker et bredt spekter av lærings- og læringsmetoder. Standard forelesninger suppleres med gruppediskusjon og gruppeproblemløsningsøvelser og gruppespill for å konsolidere læring og anvende teori i en rekke forskningsmiljøer. Samarbeid med bedrifter og diskusjoner med vellykkede ledere fra et bredt spekter av virksomheter og organisasjoner vil gi en forbedret utsikt over den praktiske verden av ledelse og vil bidra til å definere fagområdet for forskningsoppgaven. Forskningsoppgaven vil oppmuntre elevene til å jobbe i organisasjoner for å søke om deres forskningsarbeid i en virkelighet. Deltidsstudenter forventes å bruke sin forskning på arbeidsplassen, slik at selskapene vil dra nytte av investeringen som er gjort ved å delta på kurset.

En betydelig mengde arbeid vil være nødvendig av studentene gjennom selvstendig læring og selvstudium. I disse perioder suppleres Moodle VLE hvor nøkkeltekster og forskningsblanketter vil være tilgjengelige for studenter å bruke.

Hver student vil bli støttet av tildeling av en personlig veileder som vil gi pastoral støtte til studentens tid på kurset. Kursdirektøren vil også gi strategisk ledelse og retning til kurset, og vil være tilgjengelig for hver student som har spesifikke spørsmål om kursinnhold og struktur.

arbeidsevne

Det forventes at mange nyutdannede fra dette kurset vil fortsette å gjennomføre studieprogrammer og også få ledende stillinger innen en rekke bedriftsledere / styremedlemmer.

Inntakskrav

Programmet er utviklet for kandidater fra en rekke ulike disipliner. Spesifikke oppføringskrav inkluderer:

• En anerkjent bachelorgrad i et relevant emne (2.1 eller høyere).
• 120 studiepoeng på nivå 7 i et relevant emne (kan gi unntak fra noen eller hele Nivå 7-modulen på DMan-programmet).
• En anerkjent masterstudium i et relevant emne (kan gi unntak fra noen eller hele Nivå 7-modulen på DMan-programmet).
• En Master of Research (MRes) grad i ledelse.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Les mer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Minimér