Read the Official Description

Kjennetegnet til et verdensledende doktorgradsprogram er ikke bare forskningen det genererer, men også i hvilken grad det gir kandidater med fremragende karrieremuligheter. SHTM forbereder studentene til lederstillinger i sine valgte karrierer ved å tilby verdens første profesjonelle D.HTM- grad.

shtm11

D.HTM-programmet er designet for akademikere, ledende næringslivsledere og ledende ansatte i offentlige og ikke-statlige gjestfrihets- og reiselivsorganisasjoner. Siden starten i 2007 tiltrekker programmet en rekke fagfolk som er interessert i å øke karriere, fra erfarne utøvere og regjeringsrepresentanter til akademikere. Dens spesifikke asiatiske fokus, unik kombinasjon av fag og forskning, og fleksibelt leveringsmønster gjør det mulig for fagfolk å utvikle sine ferdigheter mens de er igjen i arbeidsstyrken.

D.HTM utviklet for å møte de stadig mer krevende behovene til både industri og akademi, tilfredsstiller den økende etterspørselen etter nye akademiske akademiske kvalifikasjoner. Dette programmet forbereder nyutdannede til å fremme sin karriere ved å utvikle innovasjon, kreativitet og forskningsferdigheter innenfor en asiatisk kontekst. Nyutdannede fra dette banebrytende programmet har tatt på seg både akademiske og industrielle roller som reflekterer deres forbedrede ferdigheter og lederstillinger.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Last updated May 7, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2.5 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato