Doktor i filosofi i utdanning

Generelt

Programbeskrivelse

Dette er et forskningsbasert, svært individualisert studium i et spesialisert utdanningsområde. Det forbereder kandidater på høyeste nivå som ledere og ledere i institusjoner for høyere utdanning. Disse vil bli informert av teori og praksis om gjeldende kunnskap og forskning på fire hovedområder av konsentrasjon som tar for seg: undervisning, læreplanplanlegging, administrasjon og ledelse av utdanningsprogrammer, barneutvikling og familiestudier, og generelle kristne utdannelsesstudier for kirke- og fallskjermpedagoger .

Det tar 3-4 år å fullføre og koster Kshs.90, 000,00 ($ 900) undervisning per semester. Kravet er en mastergrad med minimum GPA på 3.0. Inntak er hver september.

Fifth graders in their classroom at school

Opptakskrav

For å bli tatt opp til et AIU doktorgradsprogram, må en søker ha en mastergrad fra AIU eller en institusjon anerkjent av AIU Senatet. Utover besittelse av en grad, må søkeren ha et kumulativt gjennomsnitt på minst en B i sine masterstudier og må demonstrere evner i akademisk forskning. Spesifikke program minimumskrav vil gjelde.

I unntakstilfeller kan senatet, etter anbefaling fra noen av skolene, innrømme søkere som har en mastergrad på doktorgradsprogrammet, forutsatt at slike kandidater, på grunnlag av forsknings-, faglig og faglig arbeid de har utført, kan demonstrere at de er godt kvalifiserte til å utføre doktorgradsarbeid.

Når skal søkes

Søknader til de vanlige programmene stenger vanligvis 15. desember for januarinntaket, 15. april for maiinntaket og 15. august for septemberinntaket.

For at internasjonale studenter skal bli akseptert i septemberinntaket, bør søknadsskjemaet ditt være sendt innen april, for januarinntaket burde du ha sendt søknaden din innen september, og for aprilinntaket burde du ha sendt søknadsskjemaet innen januar.

For skolebaserte programmer bør søknaden din nå oss senest 10. mars for aprilferien, 10. juli for augustferien og 10. november for desemberferien.

Sist oppdatert sep. 2020

Om skolen

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Les mer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Minimér