Fakultet for psykologi ble etablert i 2011, og det er den yngste av alle fakultetene i PEU.

Fakultetets hovedmål er å lære den fremtidige kandidaten å kunne anvende psykologiske prinsipper, kunnskaper, modeller og psykologiske metoder (i tråd med etikk og nåværende vitenskapelige fremskritt) på en måte som vil hjelpe individuelle pasienter, sosiale grupper, organisasjoner og selskaper i deres utvikling, trivsel og effektivitet.

Undervisningsprosessen ved fakultetet fokuserer på fire hovedfag - arbeid og sosialpsykologi, konsultasjon og sosialpsykologi. Akademisk stab er dannet av anerkjente personligheter innen skolen, sosial, arbeid og konsultasjonssykologi, samt mekling. Bortsett fra interne pedagoger, er fakultetet vert for klasser undervist av profesjonelle psykologer.

Akkreditert doktorgradsstudium Akademisk psykologi fokuserer på en grundig orientering i fortiden og dagens trender, konsepter og teorier om sosiale, pedagogiske og psykologiske fenomener, sammen med deres anvendelse i det valgte forskningsområdet. Muligheter på arbeidsmarkedet for psykologer er svært positive, spesielt i spesialiserte områder.

De vellykkede kandidatene til doktorgradsstudiet Akademisk psykologi vil ha evne til å utvikle menneskeproblemet selvstendig når det gjelder individuelle problemer knyttet til sosiale og institusjonelle samhandlinger. De vil kunne identifisere, formulere problemet og finne en løsning i sammenheng med teoretisk, metodologisk og praktisk kunnskap. De vil også være profesjonelt kompetente til å jobbe med faglige og forskningsmetoder, og bringe originale og innovative prosedyrer, metoder og konklusjoner.

HVORFOR Pan-europeisk universitet?

  1. Mulighet for å oppnå en profesjonell doktorgrad og å gjennomføre studier.
  2. Øvelsesrettet utdanning med sikte på virkelige prosjekter i samarbeid med klienter, under tilsyn av et praktisk orientert team av universitetslærere.
  3. Individuell tilnærming mot sine studenter, både i direkte undervisning og administrasjon av studier. Undervisning i små studie- og prosjektgrupper.
  4. En oppdatert teknisk standard for utstyr, som omfatter moderne fasiliteter og spesialiserte laboratorier i utvalgte felt (Media Center, Moot Court rom, 3D IT laboratorier)
  5. Sterke strategiske partnerskap i å levere utdanning og praktisk studieerfaring , teller selskapspartnere som IBM, Slovak Football Association, News and Media Holding, NARKS - Nasjonalforening for eiendomsmeglere, Asseco Central Europe, etc.
  6. En stadig fornyet innovasjon av programvare tilgjengelig for studenter - gratis abonnementer for Microsoft Office 365 , profesjonell IBM-programvare og tilgang til de mest prestisjefylte, vitenskapelige nettbaserte databasene . For lovstudenter et gratis abonnement på et automatisert verktøy for juridisk informasjon ( ASPI ).
  7. Mulighet for internasjonal erfaring gjennom Erasmus-studier på et av mer enn 60 partneruniversiteter i Europa og mer enn 20 partneruniversiteter utenfor EU .
  8. Mulighet til å skaffe stipend for spesielle behov (sosial stipend) og et stipend for ekstraordinære studiepoeng . Undervisningsavgiftene kan betales i månedlige eller semesterbaserte avdrag .
  9. Tverrfaglige studier - mulighet til å gjennomføre studier parallelt på 2 forskjellige fakulteter til nedsatt studieavgift.
  10. Variert ekstrautdanningsliv, inkludert diskusjonsseminarer, workshops, utstillinger, idrettsarrangementer, film- og kino-presentasjoner og studentfester.
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Pan-European University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
14,970 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato