Fakultetet for økonomi og næringsliv har siden 2005 begynt å forberede sine studenter til suksess i det globale økonomiske miljøet.

Fakultetets hovedmål er å forberede kandidater som kan bringe nyhet til næringsliv og organisasjoner og å kunne engasjere seg i det internasjonale arbeidsmarkedet.

Fakultetet har i 2009 oppdatert det tidligere doktorgradsprogrammet for å få tilgang til innholds- og undervisningsmetodikken så mye som mulig for studievilkårene på prestisjefylte forretningsuniversiteter i verden. Hele læringsprosessen fra fakultetet kommer ut av trenderne i økonomisk utvikling i Slovakia og også i hele verden.

Kvaliteten på utdanningen og studieutnytningen har også blitt bedre for utenlandske studenter. Akkreditert doktorgradsstudium består av obligatoriske og valgfrie fag, hvorved studentene får kunnskap og ferdigheter i ledelsen av organisasjonen og ledelsen.

I dag er fakultetet for økonomi og næringsliv forberedt på å gi sine studenter mulighet til å studere i det akkrediterte studieprogrammet økonomi og internasjonal økonomistyring, innenfor studiet International Business.

76958_Fakultyofeconomics_photo1.jpg

Doktorgradskandidater er fullt i stand til å søke vitenskapelige metoder i forskning, å analysere problemstillinger og formulere løsninger av spesielle saker, for å utvikle tilpasning av selskaper mot økonomisk vekst. De kan finne sin håndhevelse ikke bare i vitenskapelige og forskerhold på universiteter, i de ulike sosiale og offentlige organisasjoner, men også i ledende eksperter i nasjonale og internasjonale finansinstitusjoner og kommersielle selskaper. Deres vellykkede tilpasning er også ment i nasjonale og internasjonale selskaper, samt i joint ventures, offentlig forvaltning og offentlige institusjoner.

Deres håndheving er også mulig i stillingen til det akademiske personalet eller vitenskapelig forsker, de er i stand til selvstendig å gjennomføre seminarene og utvalgte forelesninger.

HVORFOR Pan-europeisk universitet?

  1. Mulighet for å oppnå en profesjonell doktorgrad og å gjennomføre studier.
  2. Øvelsesrettet utdanning med sikte på virkelige prosjekter i samarbeid med klienter, under tilsyn av et praktisk orientert team av universitetslærere.
  3. Individuell tilnærming mot sine studenter, både i direkte undervisning og administrasjon av studier. Undervisning i små studie- og prosjektgrupper.
  4. En oppdatert teknisk standard for utstyr, som omfatter moderne fasiliteter og spesialiserte laboratorier i utvalgte felt (Media Center, Moot Court rom, 3D IT laboratorier)
  5. Sterke strategiske partnerskap i å levere utdanning og praktisk studieerfaring , teller selskapspartnere som IBM, Slovak Football Association, News and Media Holding, NARKS - Nasjonalforening for eiendomsmeglere, Asseco Central Europe, etc.
  6. En stadig fornyet innovasjon av programvare tilgjengelig for studenter - gratis abonnementer for Microsoft Office 365 , profesjonell IBM-programvare og tilgang til de mest prestisjefylte, vitenskapelige nettbaserte databasene . For lovstudenter et gratis abonnement på et automatisert verktøy for juridisk informasjon ( ASPI ).
  7. Mulighet for internasjonal erfaring gjennom Erasmus-studier på et av mer enn 60 partneruniversiteter i Europa og mer enn 20 partneruniversiteter utenfor EU .
  8. Mulighet til å skaffe stipend for spesielle behov (sosial stipend) og et stipend for ekstraordinære studiepoeng . Undervisningsavgiftene kan betales i månedlige eller semesterbaserte avdrag .
  9. Tverrfaglige studier - mulighet til å gjennomføre studier parallelt på 2 forskjellige fakulteter til nedsatt studieavgift.
  10. Variert ekstrautdanningsliv, inkludert diskusjonsseminarer, workshops, utstillinger, idrettsarrangementer, film- og kino-presentasjoner og studentfester.
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Pan-European University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
14,970 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato