Dette forskningsdrevne programmet tar sikte på å videreutvikle dine nåværende forskningsferdigheter på et av hovedområdene for databehandling.

Arbeide med veilederne dine vil du bli utsatt for de mange aspektene av forskningsaktivitet, inkludert kritisk analyse av litteratur, identifisere et bidragsområde, samle informasjon og formidle ideer gjennom journalpublikasjoner og konferansepresentasjoner.

Kandidater fra doktorgradsprosjektet ved Sunway University vil vise seg å være ledere og innovatører innen databehandling, informasjon og kommunikasjonsteknologi.

Opplæringen vil bli gjennomført på en eksklusiv, en-til-en måte, og veiledere vil være til stede for å støtte deg gjennom hele programmets varighet. Før innmelding skal potensielle kandidater konsultere Sunways kvalifiserte og erfarne veiledere for å fastslå forskningsområdet.

inntak

Januar, mars, juni

  • Heltid: 3 år
  • Deltid: 4 år

Karrieremuligheter

Doktorgradskandidater er høyt utdannede spesialister på sine fagområder. De kan gå inn i karriere i akademia, forskning, rådgivning samt foreta spesialistroller, for eksempel utvikling i avanserte datateknologiselskaper.

Programstruktur

Modulene

Kandidatene må ta tre moduler, nemlig forskningsmetodikk, rettede avlesninger og forskningsforslag for å øke sin kunnskap i forskning, i tillegg til avhandlingskomponenten.

Avhandling

Doktorgradsutdanningen er basert på vellykket gjennomføring av en avhandling. Avhandlingen skal demonstrere ferdighet, kritikk og mastergrad i emnet eller valgt forskningsområde.

Opptakskrav

En mastergrad eller tilsvarende og kandidater må ha fullført minst en (1) av sine tidligere grader (Master eller Bachelor) i databehandling eller relatert til databehandling.

Engelsk Språkkrav

  • IELTS 6,0;
  • TOEFL 550 (papirbasert), 213 (datamaskinbasert) eller 80 (internettbasert);
  • PTE Academic 50 overall (minimum 46 i hver ferdighet).
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Sunway University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
3 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato