Doktor i departementet

Generelt

Programbeskrivelse

En Acadia doktoren i departementet vil hjelpe deg ved å:

  • Gir muligheter for personlig forfriskning gjennom tilbedelse, vennskap og oppmuntring mens du er på campus i den vakre retrettlignende omgivelser i Nova Scotias Annapolis Valley.
  • Berike ditt sinn og sjel ved å gå dypere gjennom den avanserte studien av skrift og teologi.
  • Dyp ditt åndelige liv gjennom kurs og følgesvenn i åndelig formasjon.
  • Styrke din tjeneste og lederegenskaper gjennom avanserte praktiske kurs fra lærerutøvere.
  • Hjelper deg med å utføre banebrytende forskning for å oppdage innsikt for effektivitet i departementet i det 21. århundre.

Vi inviterer deg til å bli med oss på Acadia for å få den energi, ferdigheter og dybde du trenger for langdistanse i departementet og å skarpere effektiviteten din som kristen leder. Ta deg tid til å utforske dette nettstedet, og kontakt oss så vi kan diskutere hvordan vi kan støtte deg når du oppfyller din samtale som ministerleder for dagens verden.

Hvorfor velge Acadia DMin Experience?

Rimelig: Vi forstår presset på familiefinansene i departementets hjem. Vi gjør alt vi kan for å holde undervisningen lav og gi generøs stipendstøtte for å hjelpe deg med å oppnå doktorgrad.

Fleksibilitet: Ved å gi deg muligheten til å ta opptil to direkte studier, kan du fokusere på studier i et område av personlig interesse. Din veileder for slike rettede studier og avhandlingen din kan være fra Acadia fakultetet, fra din denominasjonale sammenheng eller en annen lærer / utøver som er lokalisert hvor som helst i verden. I tillegg kan du snakke med DMin-teamet når betydelige endringer i livet eller departementet betyr at du trenger litt fleksibilitet og nåde til å skreddersy tempoet i programmet.

Prioritet: Vi har stor respekt for Skriften og teologien og ser dem som grunnleggende for alt vi gjør i livet og departementet. Vi krever at alle DMin-studenter tar to kurs i bibelske studier og to kurs i teologi. Vi mener at en slik studie på høyt nivå er avgjørende for doktorgradsstudier i utøvelsen av departementet.

Mangfold: Vår student kropp og fakultet representerer mer enn 20 kirkesamfunn og mange forskjellige departementer. Studenter fra hele Canada, USA og flere andre land velger å studere på Acadia, og de føler seg velkommen her. På Acadia vil du bygge vennskap med instruktører og medstudenter fra en rekke bakgrunner, noe som vil berike din kollegiale læringserfaring.

Kvalitet: Vi har gode instruktører med fokus på både faglig rigor og anvendt forskning. Gjennom våre kurs vil vi utfordre deg til å kombinere betydelig, intellektuell dybde med en studie som er praktisk og nyttig i ditt liv og tjeneste.

Vitality: Vi verdsetter både personlig fornyelse og misjonelt engasjement. På Acadia har du mulighet til å styrke din åndelighet og disipelskap gjennom et åndelig formasjon valgfag, ukentlige kapeller, klasse bønn ganger, samt gjennom mentorskap av en erfaren ministerie mentor. Hvis du ønsker å studere i et miljø som støtter kreative, friske tilnærminger til evangeliums departement for å fremme Guds rike i dag, vil du føle deg hjemme hos Acadia.

Tilgjengelighet: Wolfville, bare en time fra Halifax Stanfield Airport, er et enkelt sted å få tilgang til internasjonale flyreiser. Halifax har hyppige forbindelser med London, Boston, New York, Chicago, Montreal, Ottawa, Toronto, og en rekke andre store sentre.

Universitet: Som et seminar som er tilknyttet en av Canadas mest anerkjente universiteter, kan du tjene en grad dine jevnaldrende og din familie vil respektere. Gjennom våre mange elektroniske biblioteksdatabaser, tidsskrifter, bøker og samarbeid med andre store biblioteker over hele Canada og utover, kan du få tilgang til hundretusenvis av ressurser fra hvor du bor. Denne faglige innstillingen styrker forsknings- og skriveferdigheter, slik at du kan søke dem på din unike kontekst.

Programoversikt

110212_program.png

Avhandling

Et av de mest berikende aspektene ved Acadia DMin er muligheten til å engasjere seg i betydelig forskning på et bestemt område av interesse. Siden DMin er en diplom i departementet, vil oppgaven fokusere på et område med praktisk departement. Nesten ethvert område av interesse innen kristen departement kan innkvarteres.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of ... Les mer

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of Atlantic Canada (CBAC) and the Faculty of Theology for Acadia University, ADC has a distinguished history of equipping Christians for full-time and volunteer ministry in Canada and the world. Minimér