Doktor i departementet (DMin) i engasjert visdom

The Wisdom School at Ubiquity University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i departementet (DMin) i engasjert visdom

The Wisdom School at Ubiquity University

Opptakskrav

Studentene må ha en mastergrad eller tilsvarende. En ekvivalens består av dokumentert trening utover en bachelorgrad som er ekvivalent i timer og krav til en mastergrad.

En fullført Ubiquity University Admissions søknad må bli arkivert med Office of Admissions.

Studentene oppfordres til å tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det området de bor i.

Gradskrav

DMin-programmet inneholder 40 semesterpoeng pluss en avhandling som skal fullføres innen fem år fra studiestart. Extensions for en rekke personlige, familie og profesjonelle grunner er tillatt. Vi er oppmerksomme på at alle våre studenter er fagfolk med mange forpliktelser og ansvar, og vi er forberedt på å jobbe sammen med hver student for å sikre at det er nok tid til å fullføre studiet og avhandlingen. Søknad om videreføring må sendes til dekan for doktorgradsstudier når en student krever ekstra tid i løpet av fem år.

Hver fullført fem-dagers intensiv- eller pilgrimsfag teller 4 studiepoeng, og hver helg intensiv teller som 2 studiepoeng mot en hvilken som helst Ubiquity University-grad. Online kurs og virtuelle retreats kan telle som 2 studiepoeng eller 4 studiepoeng. Fortypoengskrav til klasseoppmøte er påkrevd for en DMin-grad. Ytterligere 14 studiepoeng tildeles for utarbeidelsen av avhandlingen selv, for totalt 54 studiepoeng kreves for DMin-graden.

Halvparten av studiepoengene må være personlige læringsopplevelser (Intensiver eller Pilgrimages) og de andre 50% kan tas som virtuelle retreater. Unntak kan gjøres for enkelte internasjonale studenter.

phd wisdom studies

Påkrevd Intensives

Følgende fire seminarer kreves for DMin-programmet:

  1. Visdom og sivilisasjon læres årlig

  2. Doktorgrads- og forskningsmetoder undervises årlig

  3. Et hvilket som helst kurs utpekt som angår jord visdom og det primære sinnet

  4. Ethvert kurs som er utpekt som angår en av Mystics eller Specific Wisdom Traditions

De gjenværende valgfrie seminarene kan velges fra noen av universitetets kurstilbud. Studentene bør velge Intensives Pilgrimages, Virtual Retreats som på en eller annen måte bidrar til deres avhandlingsemne eller bestemt område av interesse.

Dr. Judith Yost fungerer som Studentdean. I denne kapasiteten vil hun generelt gi råd til DMin-studenter om valg av en stor rådgiver, og hun kan også tjene som hovedrådgiver. Dr. Carolyn Atkinson, dekan for doktorgradsstudier, vil også rådføre seg med studenten så snart studenten har valgt å starte sin avhandling.

Kandidat gjennomgang

Når en student har fullført minst tre (3) Wisdom University-kurs, har bestemt seg for en undersøkelsesfokus, og har fullført en rådgivningsavtale med en hovedrådgiver, skal dekanen for doktorgradsstudier samle en kandidatanmeldelse. Dette møtet vil inneholde studenten, dekanen, den store rådgiveren og en valgt fakultetmedlem som er passende for temaet av avhandlingen, og kan være enten personlig eller telefon, avhengig av geografisk nærhet mellom de involverte.

Formålet med Kandidatvurderingen er at dekanen og studenten skal sammen vurdere studentens beredskap til å gå i gang med en forskningsstudie. I tillegg vil spørsmål fra student og rådgiver bli adressert. Studenten skal demonstrere en grunnleggende forståelse av forskningsprosessen og kunne identifisere de store forfatterne som skal danne grunnlaget for litteraturvurderingen. Hvis en student trenger ytterligere råd eller støtte som forberedelse til kandidatvurderingen, bør han / hun kontakte dekanen for doktorgradsstudier.

Områder med DMIN-konsentrasjon

Det er en rekke konsentrasjonsområder hvor studentene kan tjene en DMin-grad så lenge det er i det generelle domenet av "Visdom åndelighet". Til slutt er valget sterkt personlig og kan være et tema som man har lurt på om for en stund eller er et område med brennende interesse for videre leting. Vellykkede avhandlinger kan variere fra ren forskning til kreative kunstneriske prosjekter og / eller sosial aktivisme. For eksempel kan man undersøke en bestemt mystisk, historisk begivenhet eller et område med åndelig bekymring. Man kan utvikle et kunstnerisk prosjekt som et stykke musikk eller kunst og skrive det opp. Man kan engasjere seg i en bestemt handling av sosiale aktiviteter som å gå til India for å jobbe med dårlige barn og skrive det opp. Dette er en avgjørelse du må gjøre, fordi avhandlingen din til slutt er ditt arbeid, og du må gjenspeile hvem du er og hva du anser viktig for din faglige og åndelige vekst.

Når du tenker på fokusområder, må du være oppmerksom på at det finnes en rekke universitetsfakulteter med ubiquity med betydelig kompetanse i et bredt spekter av fokusområder som kan tjene som store rådgivere.

Det kan være at ditt forskningsområde ligger utenfor domenet til noen Ubiquity University fakultet. Kontakt direktør for Studentrådgivning, Judith Yost, så snart du registrerer deg slik at du kan få veiledning om hva du kanskje vil utforske for avhandlingsemnet ditt og hvem du kanskje vil ha som hovedrådgiver.

Avgangskrav for en DMin-grad

Studentene må ha sin avhandling godkjent av den store rådgiveren og sendt til dekan for doktorgradsstudier innen 5. januar i uteksamineringsåret. Innleveringen skal inneholde omslagssiden med hovedrådgiverens underskrift.

Studentavgift og alle økonomiske forpliktelser til Ubiquity University må være fullt utbetalt, og ferdigstillelse av alle krav til graden må være oppfylt innen 3. uke i februar i studieåret.

Studenter som fullfører krav til uteksaminering etter påmeldingsdagen i juni kan be om transkripsjoner som bevis på oppgradering, og at de faktisk holder tittelen doktorgradssjef. Graden og Stolen vil bli gitt ved begynnelsen i juni eller sendes til studenten dersom de ikke planlegger å delta på oppgraderingsseremonien.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 6, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen