Les den offisielle beskrivelsen

DMin i engasjert visdom

Vårt DMin-program er åpent for et spekter av disipliner og interesser. Det tar sikte på å løse en rekke problemer på nesten alle områder av menneskelig og økologisk bekymring. Vårt doktorgradsprogram er dedikert til å hjelpe deg med å forme og samarbeide med en ny global sivilisasjon, slik at menneskelige arter kan lære å fungere som ansvarlige og respektfulle forvaltere av vårt større planetariske økosystem.

På hvert nivå i doktorgradsarbeidet støttes du av veiledere og veiledere. Du vil bli pålagt å ta visse kjernekurs og vil ha frihet til å utforme resten av programmet i samråd med mentorer og dekan for studier.

Studentene kan velge kurs fra enten Ubiquity eller utenfor Ubiquity. Dette betyr at hvis det er et kurs du må ta som tilbys gjennom en annen institusjon, er du fri til å gjøre det. Ubiquitys personlige kurs er også tilgjengelig for doktorgradskredit.

For å søke på vårt DMin-program, skriv til Dean of Graduate Studies, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org) som vil kontakte deg og diskutere dine ambisjoner og potensielle Pathway . Alle doktorgradsstudenter må levere transkripsjoner fra tidligere utdanning og skrive et essay som angir forskningsområdet de ønsker å utforske.

Krav:

Doktorgradsstudenter må gjennomføre fire kjernekurs som tilbys av Ubiquity University, samt skrive doktorgradsavhandling. De resterende kursene kan hentes fra Ubiquity eller andre steder som spesifikke emner knyttet til det valgte fagfeltet.

4 kjernekurs:

  • Dissertation Skrive og Forskningsmetoder med Dr. Gyorgyi Szabo (4 studiepoeng i person)
  • Store bøker med Dr. Jim Garrison og Dr. Gyorgyi Szabo (3 studiepoeng på nettet)
  • Visdom på sivilisasjonens kant med Dr. Jim Garrison og andre (4 studiepoeng i person)
  • Ubiquity Chartres Academy, møte årlig i Chartres, Frankrike (4 studiepoeng i person)

Vær oppmerksom på at visdom på kutskanten av sivilisasjon og Ubiquity Chartres Academy- kursene kan bli erstattet av en annen Ubiquity University tilbudt kurs i avtale med Dekan for Graduate Studies.

Totalt: 15 studiepoeng

Kredittkrav

36 studiepoeng må fylles ut fra kurs pluss 24 studiepoeng oppnådd for doktorgradsavhandling, totalt 60 studiepoeng.

Undervisning og avgifter

Totalt studieopphold og gebyr for hele programmet = $ 18.000 for 60 kredittgebyrer ($ 300 per kreditt) *, Avhandlingsavgift, Major Advisor fee, og ekstern eksaminator avgift.

* Denne summen for kurs kan variere hvis kurs er hentet fra utenfor Ubiquity som uavhengig studie. Det er et gebyr for overføring på $ 100 per kreditt for eventuelle kurs tatt utenfor Ubiquity.

Personlige kurs vil inkludere logistikkkostnader (for bord og losji for eksempel) som ikke er inkludert i kostnadene ovenfor.

Opptakskrav

Studentene må ha en mastergrad eller tilsvarende. En ekvivalens består av dokumentert trening utover en bachelorgrad som er ekvivalent i timer og krav til en mastergrad.

En gjennomført Ubiquity University Admissions søknad må sendes.

Studentene oppfordres til å tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det området de bor i.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra The Wisdom School at Ubiquity University »

Sist oppdatert February 11, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
300 USD
per semester kreditt.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato