Doktor i bedriftsøkonomi

California Miramar University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i bedriftsøkonomi

California Miramar University

Doktorgrad i bedriftsøkonomiske programmet er utformet for å gi ledere og ledere et globalt perspektiv som legger vekt på bruk av både praktiske og teoretiske tilnærminger.

Kjerne-, konsentrasjons- og doktorgradsplanene er organisert rundt dette målet. Den vellykkede gjennomføringen av klasseprosjekter og oppgaver krever forskningsmessige ferdigheter og oppdagelsen av ny kunnskap som studenter søker etter løsninger på problemer i dagens stadig skiftende miljø.

Programmål

DBA-programmets mål er å trene lærde til å utvikle og skarpe managementteorier for å forbedre sitt bidrag til ledelseutdanning og praksis. Studentene skaffer seg avansert kunnskap om litteratur og teori i deres hovedfag, som gir grunnlag for deres spesialisering. De får teoretisk og praktisk kunnskap om avanserte forskningsferdigheter, noe som er viktig for publisering i ledende faglige tidsskrifter. Krav

Doctor of Business Administration (DBA) grad krever 66 studiepoeng semesterpoeng utover mastergraden. Avhandlingskursene utgjør 12 av de totale studiepoengene. En omfattende eksamen er nødvendig før godkjenning av avhandlingsforslaget. konsentrasjoner

California Miramar University tilbyr doktorgradsstudiet (DBA) i fire områder av konsentrasjon, slik at studentene får muligheten til å fokusere på hva som er meningsfylt for deres faglige vekst og utvikling.

  • Finansiere
  • Internasjonal Business
  • markedsføring
  • Strategisk ledelse

Økonomistyring

Livsnerven i enhver organisasjon - privat, offentlig, religiøs eller bedrifts - er dens økonomiske ressurser. Ledere må vite hvordan man skal håndtere og allokere ressurser for å sikre langsiktig lønnsomhet og organisatorisk helse. Denne konsentrasjonen hjelper studentene med å utvikle disse essensielle ferdighetene.

Internasjonal Business

Den "globale økonomien" krever at innenlandske og utenlandske bedriftsledere har kunnskap om kulturelle, økonomiske, politiske og juridiske miljøer i virksomheten og nødvendige ledelsesmessige ferdigheter for å ta ledelsesbeslutninger i en internasjonal kontekst. Denne konsentrasjonen fokuserer på de essensielle elementene som kreves for å forstå og styre internasjonale organisasjoner.

markedsføring

Markedsføringskonsentrasjonen går over grunnleggende ved å fokusere på markedsføringsledelse og markedsundersøkelser. Kursene gir studentene mulighet til å forbedre eksisterende ferdigheter og kunnskaper og å få nye ferdigheter og kunnskaper til å effektivt administrere hele omfanget av produktets livssyklus strategisk, systematisk, etisk og juridisk.

Strategisk ledelse

Denne konsentrasjonen forbereder personer som søker toppledelse i virksomheten eller som søker å være verdifulle konsulenter til bedrifter og andre organisasjoner. Potensielle toppledere og konsulenter må forberede seg til å se og evaluere det "store bildet" og tenke og handle "strategisk." Ledere utvikler analytiske og strategiske tenkning ferdigheter tidlig i karrieren deres. Konsulenter engasjerer seg i problemløsning med sine klientfirmaer, alltid med en forståelse av de strategiske implikasjonene av hva de gjør, og til slutt kan de hjelpe bedrifter å utvikle og implementere strategier. Konsentrasjonen i strategisk ledelse forbereder studentene for slike karrierer. Det er derfor vi sier Strategisk ledelse er en karriere, ikke en jobb. Curriculum

Nyutdannede må fullføre 66 kredittidene som er skissert nedenfor:

Grunnleggende kurs

Koste

  • Undervisning per enhet: $ 606
  • Undervisning per 3 Unit Course: $ 1,818
  • Totalt programundervisning: $ 39996 (66 enheter)

* Lærebøker er ikke inkludert i undervisningen din Vi foreslår ressurser for hvor å finne lærebøker.
* Dette programmet er for øyeblikket ikke kvalifisert for føderal økonomisk støtte gjennom Tittel IV studietillskudd eller lån.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert February 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
39,996 USD
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - San Diego, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen