Doktor i bedriftsøkonomi

Southern Cross University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i bedriftsøkonomi

Southern Cross University

Forretningsfolk som ønsker å overlate sin spesialistkompetanse og lederskap innen sitt felt trenger ikke å se lenger enn en doktorgrad i bedriftsøkonomi (DBA).

Den 3-årige DBA er en profesjonell grad for forretningsutøvere som vil bygge videre på din erfaring i bransjen og utvide din kritiske tenkning og anvendte forskningsferdigheter til høyeste nivå. Dette kurset er spesielt utviklet slik at du kan initiere, utvikle og implementere ditt eget forskningsprosjekt for å få innvirkning på ditt fagområde.

Under veiledning av en faglig veileder vil du vurdere hensiktsmessige forskningsmetoder, utvikle et forskningsforslag, gjennomføre en kritisk litteraturvurdering og utarbeide en avhandling som vil bli vurdert av internasjonalt anerkjente eksperter på feltet.

Gjennomføring av doktorgrad i bedriftsøkonomi er en overbevisende signifier av prestasjon i anvendt forskning og viktig bidrag til ny kunnskap i ditt område.

Karrieremuligheter

Nyutdannede fra DBA kan jobbe i en rekke ledelses- og forskningsstillinger på høyt nivå i private og offentlige organisasjoner.

Større studieområder

Selv om dette kurset ikke har noen hovedfag, omfatter det forskerstudier, særlig i kritisk litteraturvurdering, innføring i forskningsmetoder, kvalitative eller kvantitative metoder og forskningsprosjektutvikling sammen med avhandlingsforskningsenheter som er relevante for DBA.

Vurderingsmetoder

Kursoppgavene omfatter progressiv vurdering. Kandidater vurderes i hver enhet på grunnlag av skriftlige og muntlige oppgaver. Disse kan være litteraturgrader, rapporter, presentasjoner, casestudier, forskningsstudier og / eller planer. Fullstendig informasjon om oppgaver finnes i Unit Information Guide for hver enhet.

Kandidaten skal gjennomføre doktorgradsoppgaven over to blokker med åtte avhandlingsenheter. En gang innmeldt i første avhandlingsenhet, vil kandidaten betjene en bekreftelsesperiode på ikke mer enn seks måneders heltidsekvivalenter. Bekreftelsen av kandidaturen inneholder en litteraturvurdering med en detaljert utredning av forskningsspørsmålene, samt en foreslått metode.

Forskningsprosjektet vil bli gjennomført i sin helhet over de 16 oppgavene. Etter avsluttet sluttoppgave forventes kandidaten å fremlegge forskningsoppgaven for undersøkelse av to uavhengige og internasjonalt anerkjente eksperter innen det aktuelle forskningsområdet.

Læringsmetoder

Studenter på campus opplever ansikt til ansikt kontakt med veiledere og andre doktorgradskandidater. Noen enheter tilbyr online aktiviteter, klasser, forhåndsinnspilt og / eller live forelesninger. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Studiealternativet online er interaktivt og streber etter å fremme samarbeid og en følelse av fellesskap. Studentene kan motta online forhåndsinnspilt og / eller levende forelesninger, elektroniske studiemateriell, online diskusjonsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

I både på campus og online studiemodus vil en sterk faglig relasjon mellom kandidater og deres veiledere bli fremmet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 2, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
27,600 AUD
$ 3000 per enhet, internasjonale studenter.
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australia - Bilinga, Queensland
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2022
Studiestart : Juli 2, 2019
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2022
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Okt. 29, 2021
Dates
Mars 4, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2022
Juli 2, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2022
Okt. 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Okt. 29, 2021