Doktor i Diplomati (DDipl)

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Dette kurset samler beste praksis innen faglig læring og faglig kompetanse.

En unik funksjon av ansikt til ansikt og praktisk aspekt av kurset er helgenseminarer, som maksimerer mulighetene for diskusjon av sentrale problemstillinger og fleksibel levering. Pakken med moduler inkluderer diplomatiske simuleringer og forhandlingsøvelser, som også kan tas à la carte.

DDipl består av to deler. Heltidsstudenter kan forvente å fullføre graden om tre til fire år. Den underviste delen av kurset varer i to akademiske år hvis du er en heltidsstudent. I ditt siste år (med mulighet til å søke om et års forlengelse), vil doktorgradskandidater fullføre en avhandling innen ca. ett år. Denne oppgaven vil gjøre det mulig for deg å reflektere over relevante spørsmål om diplomati i lys av teorien og konseptkunnskapen du har fått i løpet av din grad - samt gjennom uavhengig forskning.

De fleste arbeidende fagfolk vil sannsynligvis velge deltidsstudie for denne graden. Hvis du velger deltid grad Pathway , vil gjennomføringen av DDipl ta forholdsmessig lenger.

Topp grunner til å studere med oss

# 1 Dette er den første profesjonelle doktorgrad i diplomati i Europa

# 2 Du kan ha fleksibilitet til å kombinere studie med en travel internasjonal karriere

# 3 Kurset kombinerer faglig strenghet med kravene til diplomati i praksis

Fleksibel læring

Hvis du er interessert i å studere en modul fra dette kurset, må du sende deg en Graduate Admissions for å diskutere ditt studium.

Forskning

I REF2014 ble Stirling plassert 6. i Skottland og 45 i Storbritannia, med nesten tre fjerdedeler av forskningsaktivitet rangert enten verdensledende eller internasjonalt utmerket.

Kursdetaljer

Felles for alle profesjonelle doktorgrader er ferdigstillelse av et originalt stykke forskning. Doktor i Diplomacy studenter vil produsere en avhandling på 40.000-60.000 ord (maksimum).

Avhandlingen din forventes å gi et originalt bidrag til kunnskap og vil bli vurdert av overbevisende bevis som det tilbyr kompetent og selvstendig stipend og forskning, bred og kritisk lesing, og evne til å forholde faglig kunnskap til faglige interesser. Du må sende avhandlingen til eksamen innen maksimal studietid og skal gjennomgå en muntlig eksamen på avhandlingen og beslektede emner. Du kan kun sende en revidert avhandling kun en gang til eksamen.

undervisning

Modulene vil bli levert i helgeseminarer. Disse krever en betydelig mengde uavhengig forberedelse og studie.

evaluering

Modulene vurderes gjennom både en essay på utvalgte casestudier, samt korte politiske papirer eller blogger som bruker konsepter og teorier til virkelige scenarier.

Kursdirektør

Professor Holger Nehring

44 (0) 1786 467590

holger.nehring@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • £ 49 990
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér