Doktor i Business Administration (DBA ) er en avansert forskerutdanning grad fokuserer på profesjonell forretningspraksis, gir erfarne ledere med de nødvendige forskningsferdigheter som kan brukes på spørsmål om organisatorisk lederskap.

DBA gir et rammeverk som gjør det mulig for deltakerne å utvide sin kunnskap på ett eller flere forretningsområder, og tegne fagfaglig kompetanse på fakultetene på campus.

Kurset er utformet for å bygge videre på deltakernees eksisterende styrker og gi en formell utdannings mulighet til å utvikle og anvende forretningsforskningsferdigheter, øke forståelsen av moderne ledelsesteorier og få en konkurransefortrinn i virksomheten.

Kursutbytte

Kursutbytte er uttalelser om læringsoppnåelse som uttrykkes i forhold til hva eleven forventes å vite, forstå og kunne gjøre ved gjennomføring av kurs. Studenter som oppgraderer fra dette kurset vil kunne demonstrere:

1

Hvorfor velge dette kurset

Sydney Business School er utdannet skole fra fakultetet for næringsliv ved University of Wollongong. Våre kurs er levert fra campuser i Sydney CBD på Circular Quay i Sydney og Wollongong. De er designet for enkeltpersoner som ønsker å utvide sin kompetanse, bygge sin faglige kvalitet eller forbedre deres ledelsesevne.

Våre forskerutdanningsprogrammer er: informert av forskning, strukturert på anvendte utfall, anerkjent av industrien, levert av høyt kvalifiserte og industrielle erfarne akademikere og støttet gjennom ekstra spesialiserte studentopplærings- og utviklingsressurser.

Inntakskrav

Studentene vil typisk ha minst en relevant mastergrads (ledelse eller bedriftsspesialisering) med minimum 65% gjennomsnittlig. Studentene må ha minst 5 års arbeidserfaring på ledelsesnivå.

Søknadene skal være ledsaget av et forslag til 2000 ord som skal skissere hovedfokuset på søkerens forskningsinteresse, en kommentar til viktig og nylig litteratur på dette området og en diskusjon om hvorfor dette er et viktig forskningsområde. Alle forslag må godkjenne kilder på riktig måte. Forslag kan kontrolleres ved hjelp av et plagiatkontrollsystem. Forskningsinteresser bør være relatert til emner oppført på Sydney Business School, University of Wollongong nettsted.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert June 25, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
6 - 8 år
Deltid
Deadline