Doktor i Business Administration (DBA)

Oppdragets oppgave er å utdanne personer som vil bidra til ledelse og ledelse av globale organisasjoner.

Velkommen fra akademisk dekan

Mange holder nå til påstanden om at DBA er til det 21. århundre hva MBA var i siste halvdel av det 20. århundre. Uten å engasjere seg i den debatten, er det absolutt slik at arbeidsmiljøene står overfor utfordringer uten historisk presedens. Bedrifts- og regjeringens ledere overalt står overfor nye situasjoner som tidligere teorier, praksis og strategier ikke ser ut til å gi svarene. Endringen fortsetter å akselerere og konsekvensene av globaliseringen, samtidig dyp og subtil, påvirker alle institusjoner og organisasjoner. Ikke lenger kan ledere være tilfreds med å bare søke kunnskap, de må lede kunnskapsgenerering i egne organisasjoner som informerer praksis og politikk som er spesiell for deres forhold. Med andre ord, bedriftsledere i dag må kunne lede utførelsen av arbeidsrelatert forskning. Denne DBA er designet for å utstyre kandidater med denne evnen.

SBS Internasjonal doktorgradsstudent (DBA) tilbyr et alternativ for organisasjoner og enkeltpersoner som ønsker å forbedre sin forretningsytelse gjennom utvikling av en overlegen kapasitet til å undersøke og løse organisasjonsbasert under design og gjennomføring av originalforskning.

Det utnytter toppledere med ferdighetene til å anvende gjeldende forskningsmetodikk på problemstillinger av bedriftens bekymring og forbedrer kandidatens forsknings- og konsulentferdigheter.

Vi inviterer deg til å vurdere de mange fordelene som SBS DBA deltidsprogrammet vil gi deg for din karriere.

Bert Wolfs, Ph.D.

Akademisk Dekan

DBA vs PhD

DBA skiller seg fra en doktorgradsleder ved å fokusere på praksis, politikk eller strategi, i sammenheng med individets arbeidsplass. Begge doktorgradene innebærer utvikling av betydelig opprinnelig arbeid. Imidlertid krever en profesjonell doktorgrad som DBA en annen type forskningsutvikling enn Ph.D. For en doktorgradsstudent må forskning bidra til et vesentlig bidrag til et kunnskapsområde. For DBA må forskningen gi et vesentlig bidrag til praksis, politikk eller strategi. Forskningen som er involvert i DBA, gjelder for virksomhetsspørsmål og er utført i forbindelse med profesjonell praksis.

Funksjoner av vår DBA

HENSIKT

Doktor i Business Administration programmet forsøker å bringe teori og praksis å bære på beslutningstaking i komplekse organisasjoner for å hjelpe disse institusjonene til å tilpasse seg forandring og legge grunnlaget for langsiktig overlevelse.

OVERSIKT

I DBA-programmet bygger industri og akademiske fagfolk på masternivå kjernevirksomhet og kunnskap for å utvikle et høyere kompetanse i å gjennomføre anvendt forskning, ubegripelse av teoretisk og anvendt litteratur i en valgt forretningsdisiplin, og i egenskapene som er avgjørende for universitetsundervisning . DBA-kandidaten har utviklet kritisk kunnskap og ferdigheter for å lykkes i høyskole- og universitetslæringen, i tjeneste for yrket og samfunnet, i fremtidig faglig utvikling, og i å oppnå legitimasjon og ferdigheter som er avgjørende for forretningsrådgivning og ledelse.

DBA grad programmet er designet for å møte de spesielle kravene til arbeidende akademiske og forretningsfolk som har motivasjon til å utvide sin kunnskap og ferdigheter for å møte de skiftende behovene til moderne organisasjoner. Programmet er utformet for å betjene behovene til dyktige studenter, uavhengig av konsentrasjonen.

Doktorgradsstudier er designet for å tillate travle fagfolk å balansere kravene til karriere og familie. Studentene oppfyller programmets krav ved å fullføre kurs, i helgene, og på nettet.

Viktige grunner til at du bør vurdere SBS DBA

Det kan være mange grunner til at du vurderer å ta på seg et internasjonalt DBA-program. Kanskje har det alltid vært din drøm å nå toppen av høyere utdanning. Det kan være utfordringen å gjennomføre grundig forskning i et område du er lidenskapelig om, pluss tilfredsstillelsen av å bidra til kunnskaps- og yrkesverdenen. Kanskje søket ditt er for personlig utvikling og karriereutvikling.

Uansett hva du gjør, tar du utfordringen fra et førsteklasses doktorgradsprogram muligens en av de viktigste beslutningene du noensinne vil gjøre. Her er flere viktige årsaker til at SBS International DBA er et vinnende program.

SBS 'omdømme

SBS har et rykte for excellence innen ledelse og forretningsutdanning. DBA-programmet på SBS er dobbel akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkjent av US Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Våre professorer er ledere innen forskning og praksis, slik at deltakerne kan utmerke seg på de ulike fagområdene.

SBS har sterke forbindelser med industrien gjennom sine samarbeidende forskningsforbindelser.

Effektive læringsressurser

En viktig ingrediens for vellykket læring på doktorgradsnivå er tilgjengeligheten og tilgangen til informasjon. SBS 'omfattende læringspakke består av lærebøker, elektroniske avlesninger, forskningsartikler og guidebøker. I tillegg kan du få full utnyttelse av SBS enorme biblioteksressurser, inkludert sine massive nettbaserte databaser for umiddelbar tilgang til tusenvis av fulltekstskrifter, forskningsartikler, abstrakter, konferansesag og nyhetsartikler. Disse ressursene på Internett-ressurser er kjent for å være blant verdens beste.

Imponerende læringsresultater

Sluttresultatet av å gå gjennom denne strenge DBA betyr at du ikke bare utvikler nyskapende kunnskap og kompetanse, men du kan også etablere lydfunksjoner i ledelseskonsulting, virksomhetsforskning og akademisk forskning som fører til publisering av arbeid i internasjonalt anerkjente refereed-tidsskrifter. Kandidater vurderes med 50% kurs og 50% forskningsarbeid.

fleksibilitet

Programmet kan ta minst 2,5 år å fullføre, men en maksimal varighet på opptil seks år kan være tillatt. Med kurs levert over helgene, kan du fortsette å jobbe i en heltidsjobb. Kursverksteder er tidsplanlagt på forhånd hver annen måned. Så du kan planlegge dem på kalenderen din. Tidsfleksibilitet - en viktig funksjon som travle fagfolk virkelig setter pris på.

Programstruktur

Doktor i bedriftsøkonomi er et integrert kurs og forskningsprogram som kan bli gjennomført i minst to og et halvt år.

Kurset består av det første året. Kursene gjennomføres i klasserommet i en intensiv verkstedsmodell med ansikt til ansiktskontakt. Alle kurs er vurdert ved skriftlig oppgave. Overgangen mellom kursfasen og forskningsfasen er at kandidaten tilfredsstillende fullfører settet av vurderte forskningsforslag (ett for hvert forskningsprosjekt).

Ved tilfredsstillende gjennomføring av kursene som er planlagt i løpet av det første året, går kandidatene inn i forskningsfasen der de gjennomfører individuelle, veiledte forskningsprosjekter. Utgangen av hvert forskningsprosjekt er et forskningsarkiv av publiserbar stil og kvalitet. Porteføljen av forskningsblanketter sendes til ekstern eksamen.

DBA Opptakskrav

Søkere som søker opptak til DBA-programmet skal normalt holde:

  • En MBA-grad, eller tilsvarende, fra et godkjent universitet eller tilsvarende;

eller

Når andre mastergradskvalifikasjoner holdes, kan søkere bli bedt om å fullføre et foreskrevet brobyggingsprogram (normalt utpekt emner fra et MBA-program);

eller

en passende honours degree eller bachelorgrad med æresbevisning på minst 2A standard fra et godkjent universitet eller tilsvarende høyere utdanningsinstitusjon;

og

  • Vesentlig (ikke mindre enn fem år) erfaring på ledelsesnivå. Alle DBA-kandidater må kunne demonstrere sin utdannelse og / eller profesjonell ytelse til å utføre forskning på doktorgradsnivå. De skal kunne vise suksess i sin karriere til dags dato og dokumentere hvordan DBA-programmet passer inn i deres personlige eller karriereplaner for fremtiden.
  • Alle DBA-søkere må sende inn et 1000-ords oversikt over deres foreslåtte forskningsemne / ide som en del av deres søknad om opptakssøknad.
  • Alle DBA-kandidatene må ha en lydkommando på engelsk, snakkespråk

eller

Send bevis på at du har oppnådd en TOEFL-poengsum på minimum 90.

Den endelige avgjørelsen om kvalifikasjon, godkjenning av kvalifikasjoner og forskningsområder for DBA-programmet hviler hos SBS Swiss Business School . Alle søkere må ha e-post / internettilgang gjennom hele programmet.

Bruk ONLINE @ www. SBS .edu

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
30 - 72 måneder
Deltid
Pris
40,000 CHF
total avgift
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato