Doktor i Business Administration (DBA)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i Business Administration (DBA)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Nottingham Business School er stolt av å ha en av de eldste doktorgradene i bedriftsøkonomi (DBA) i Storbritannia som feiret sin 20 års jubileum i 2018 med over 100 fullføringer. Gjennom hele vårt program tilbyr vi ledere, uavhengige konsulenter og senior akademikere muligheten til å få ny, relevant innsikt som vil informere og utvikle din egen karriereprofil og bidra til forbedring av forretnings og / eller yrkesrettet praksis.

Vi har jobbet med deltakere fra mange prestisjetunge private og publikasjonsorganisasjoner, blant annet CapGemini Iberia, De forente nasjoner, Nova Business School, Oman-ambassaden i USA og KPMG.

NBS DBA er utviklet for å forbedre din forretnings- og lederøvelse gjennom utvikling av dine personlige, intellektuelle og akademiske evner via et stort faglig forskningsprosjekt. Din forskning vil gjøre akademisk anerkjente bidrag til dine valgte felt, og dermed gi private og offentlige organisasjoner forskningsresultater på doktornivå som har betydning for politikk og praksis.

Vår DBA har en nyskapende kursstruktur som gir studentene mulighet til å sende inn arbeid i form av konvensjonelle dokumenter (rute A) eller i form av faglige papirer (rute B). Kursgruppen og veiledningsgruppen vil samarbeide med deg for å sikre at du forstår de forskjellige ruter og muligheter som er tilgjengelige for deg, basert på dine karriereoppdrag og interesser.

DBA er designet for å hjelpe deg:

 • utforske sammenhengen mellom teori og praksis, mellom å forstå verden og forandre den.
 • utvikle din vurdering, fremsyn og problemanalyse ved å bruke teoretiske og rettsmedisinske ferdigheter til forskningsmaterialet fra undersøkelsene.
 • utvikle deg som en reflekterende utøver som har den intellektuelle og personlige tilpasningsegenskapen for å kunne håndtere organisasjonsendring og tvetydighet.
 • utvikle kommunikasjonsferdigheter som gjør at du kan kommunisere effektivt med både akademiske og ledelsesmessige og næringsliv, og å fungere som tolker mellom de to.
 • hjelpe deg med å designe og implementere et forskningsprosjekt ved kunnskapsgrensene i faglige og ledelsesmessige felt og dermed bidra til akademisk kunnskap og faglig praksis.

Nottingham Business School har både EQUIS og AACSB akkreditering. Vi er også rangert i de 95 europeiske handelsskolene i Financial Times (FT).

Hva du skal studere

Vår DBA krever engasjement, energi og hardt arbeid. Til gjengjeld vil du få en stimulerende og livsforbedrende utviklingserfaring med tildeling av en stadig mer verdsatt kvalifikasjon.

Fase 1 (24 måneder)

 • Introduksjon til DBA
 • Introduksjon til litteraturvurderingen
 • Introduksjon til forskningsmetodikk (inkludert pilotstudie) (60 studiepoeng)

Nedenfor er strukturen for den nye DBA:

Fase 2 (24 måneder)

 • Avhandlingen (300 studiepoeng)

Hvordan du læres

Hvorfor studere DBA på Nottingham Business School?

Doktorgrad i bedriftsøkonomi er en forskningsbasert kvalifisering og har samme faglige stilling som doktorgrad. Som student kan du derfor forvente en utfordrende, strekkende og krevende opplevelse gjennomført i en stimulerende atmosfære av intellektuell og akademisk debatt.

Vår DBA har som mål å få en bredere innflytelse og virkelige innflytelse, slik at du kan gi et viktig bidrag til samfunn, kultur og næringsliv. Prosjektemner har en tendens til å fokusere på strategiske problemstillinger som er tilstede innenfor søkerens organisasjon og er tilstrekkelig komplekse til å berettige en storskala forskningsstudie.

NBS DBA er justert til nivå 8 i QAAs rammeverk for høyere utdanningskvalifikasjoner i England, Wales og Nord-Irland (FHEQ) og AACSB Standard 9. NBS er et aktivt medlem av en rekke internasjonale doktorgrupper, inkludert kunst

Type studie

Vår DBA gir en særegen tilnærming til fortsatt personlig og faglig utvikling. Du vil bli forventet å ha regelmessig kontakt med din tilsynsgruppe og produsere arbeid basert på din egen forskning for å vurdere fremdriften.

Med sterkt fokus på ledelsesmessig og profesjonell praksis; DBA knytter sammen den strenge studien av arbeidsbaserte problemer og problemstillinger til personlig og faglig utvikling. Dette hjelper overføringen av læring til organisatorisk og ledelsesmessig praksis.

Som DBA student vil du ta moduler i forskningsmetodikk, kritisk gjennomgang og konseptuell utvikling. Du vil bli forventet å produsere vanlig arbeid basert på din egen forskning.

Tilsyn og støtte

Alle studenter oppfordres til å diskutere eventuelle problemer med sin veileder eller DBA Program Directors eller deres DBA Course Representative.

Dette består vanligvis av en studieleder (den personen med størst ekspertise i prosjektet) og en annen veileder. Hvis du samarbeider med et firma eller en institusjon, kan du også ha en tredje veileder.

Prosjekter kan være tverrfaglig og trekke på kunnskap fra to eller flere skoler. Alle studenter oppfordres til å diskutere eventuelle problemer med deres profesjonelle doktorgradsleder og deres profesjonelle doktorgradskursrepresentant.

Vårt Doktorgradsadministrasjonsteam vil være ditt første kontaktpunkt for forskningsgrader og vil hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Hvis du lykkes i søknaden din, vil de da være der for å hjelpe deg gjennom hele studietiden din.

Karriere og ansettbarhet

Det primære målet med DBA-programmet er å gjøre det mulig for deg, studenten, å tjene en DBA-grad som vil hjelpe deg å utnytte karriere og / eller overføre til høyeste nivåer av akademia. Gjennom vårt program tilbyr vi ledere, uavhengige konsulenter og senior akademikere muligheten til å få ny, relevant innsikt som informerer og utvikler din egen karriereprofil og bidrar til forbedring av forretnings og / eller yrkesrettet praksis.

Vi har jobbet med deltakere fra mange prestisjetunge private og publikasjonsorganisasjoner, blant annet CapGemini Iberia, De forente nasjoner, Nova Business School, Oman-ambassaden i USA og KPMG.

DBA skreddersydd for bedriftsorganisasjoner

Vårt DBA er et godt eksempel på hvordan vi gjør det mulig for enkeltpersoner å oppnå respekterte kvalifikasjoner, mens de foretar forskning som er fokusert på og fordelaktig for deres organisasjoner og sektorer. Kurset er etablert siden 1998, men i 2007 lanserte vi den første kohorten som ble rekruttert fra Kina. Studentene blir undervist i Nottingham mens de utfører forskning i sine organisasjoner i Kina, som inkluderer store merker som Nike, Intel og Motorola.

Merkbare alumni

Vi liker å holde kontakten med alle våre tidligere studenter for å se hva de har vært oppe gjennom årene. Merkbare alumner for DBA kurset inkluderer:

 • Emmanuel Probst, direktør, media og digital instruktør, forbrukermarkedsforskning ved Kantar Millward Brown og UCLA
 • Sue Shepherd, direktør for East Midlands Major Trauma Network og East Midlands Spinal Network

Studenttest

"Jeg har grundig likte å tenke på metodikker og de ulike vinklene for å undersøke aktuelle problemer. Dette bidrar til å trekke meg ut av dagens brannfighting-tilnærming som vi prøvde hver dag, se på problemene vi står overfor, og nærme dem mer holistisk, med et bredere syn og dypere tanke. "

Anna LQ Zheng, Kina DBA program

Inntakskrav

Storbritannia

 • en MPhil, MBA eller Masters-nivå grad i Business, Management eller Organisasjon studier.
 • Minst fem års erfaring i en ledende stilling.
 • evnen til å utføre forskning og skrive en avhandling på doktorgradsnivå.

Internasjonal

 • en MPhil, MBA eller Masters-nivå grad i Business, Management eller Organisasjon studier.
 • Minst fem års erfaring i en ledende stilling.
 • evnen til å utføre forskning og skrive en avhandling på doktorgradsnivå.
 • Internasjonale studenter må ha en IELTS-score på minst 6,5 med minst 6,0 i alle komponentene.

De uten masterkvalifikasjon, men med betydelig arbeidserfaring og bevis kan gjennomgå en prosess med akkreditering av tidligere erfaring og læring.

Søkere med ikke-standard opptakskrav og / eller relevant erfaring vil bli vurdert på individuell basis.

Hvordan søke

Alle søkere må fylle ut et søknadsskjema, sende inn to kopier av sine kvalifikasjoner og gi to konfidensielle referanser.

Vennligst send søknadsskjema, tilknyttede dokumenter og referanser til dbaadmin @ NTU .ac.uk for å sikre at det håndteres så effektivt som mulig.

Avgifter og finansiering

Kursavgiftene for 2019 er ikke angitt, her er 2018 avgifter for veiledning:

 • År 1, 2, 3 og 4 = 11 000 £ per år
 • År 5 = £ 5 500 per år
 • (det er ingen separat fullførte årsavgift)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 26, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 5 år
Deltid
Price
Pris
11,000 GBP
År 1, 2, 3 og 4 = £ 11 000 per år og år 5 = £ 5 500 per år
Information
Deadline