Doktor i Business Administration (DBA), IPE Management School of Paris

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Viktig Covid-19-oppdatering

 • På grunn av Covid-19-epidemien skal alle klasser og eksamener som holdes i løpet av mars-31. desember 2020 gjennomføres som vanlig via ONLINE.
 • Nye utenlandske studenter som søker i løpet av denne perioden kan starte ditt online forelesning når EMGS (Education Malaysia Global Services) godkjente søknaden din.

Uttalelse av program (Doctor of Business Administration)

For å drive en virksomhet, er å tilegne seg kunnskap i forretningsadministrasjon definitivt et lurt valg å etablere forretningsgrunnlaget.

Programmet former deg til å være allsidig, godt informert og forberedt på å begi deg ut i næringslivet.

The Doctor of Business Administration ved programmet er en kombinasjon av kurs- og forskningsprogrammer for ledere og fagpersoner som er orientert mot å gi et betydelig bidrag til praksis og / eller politikk. Modulene våre legger vekt på tverrfaglig forståelse og anvendelse av kunnskap, som er avgjørende for ledelse fra et globalt perspektiv.

Betraktet som et strategisk initiativ i Business School, baner det en måte for toppledere å utdype sin kunnskap og ferdighet for å oppfylle de intellektuelle og profesjonelle kravene til organisasjoner.

Ordningen mål (Doctor of Business Administration)

 • Gi betydelig bidrag og forbedring av profesjonell praksis gjennom anvendelse av eksisterende kunnskap og teoretiske rammer.
 • Fokuser på eksisterende virkelige forretningsspørsmål gjennom kritisk gjennomgang og systematisk anvendelse av teori og forskningskunnskap til profesjonell praksis.
 • Gi en betydelig mulighet for betydelig personlig utvikling for å oppnå et høyere nivå av effektivitet som profesjonell utøver.

 • Studietid 3 år
 • Tildelende organ / sertifikat av L'Institut pour I'Expertise (IPE) Management School Paris, Frankrike (IPE, Frankrike)
 • Studieplassering Mantissa College Kuala Lumpur, Malaysia

DBA IPE-inngangskrav

Internasjonale søkere
 • Søkere med minimum mastergrad
Krav til engelsk for internasjonale søkere

Å søke og sikre studentvisum for år 1

Engelsk ferdighetsoppgave (EPJ) er ikke obligatorisk ved søknad om studentvisum, men kandidater må fremlegge (EPJ) ved fornyelse av andre år

Kvalifisering for å fornye studentvisum for år 2

Minimum Engelsk ferdighetspoeng- (Cambridge CAE 180 Poeng / IELTS6.0)

Malaysiske søkere
 • Søkere med minimum mastergrad

Hvorfor DBA fra IPE, Frankrike?

 • En butikkhøyskole - skreddersydd tilnærming til studenter.
 • Fullt akkreditert av Malaysia Qualifications Agency (MQA), noe som betyr at studenter vil motta den nødvendige regjeringsgodkjenning etter fullført program.
 • Studer i Malaysia og få et fransk universitet tildelt en kvalifikasjon til en rimelig pris.
 • Internasjonal studentkohort med over 40 nasjonaliteter representert.
 • Stipend, fleksible betalingsplaner og rabatter på tidlig fugl.
 • Perfekte beliggenhet i sentrum i Kuala Lumpur, Malaysia.
 • 100% oppgave, INGEN eksamen.

moduler

 1. Organisasjonsatferd og problemer med menneskelige ressurser
 2. Moderne innovasjon og entreprenørskap
 3. Strategisk markedsføring og markedsundersøkelser
 4. Trender i å lede internasjonal organisasjon
 5. Offentlige politiske og økonomiske spørsmål
 6. Rapportering for økonomisk beslutningsprosess
 7. Operations Management Issues
 8. Forretningsstrategi
 9. Forskningsdesign og metodikk
 10. Avansert statistikk for Graduate Study
 11. Oppgave (50 000 ord) / Viva-voce

Fleksible betalinger for DBA, IPE-programmet

Mantissa College tilbyr fleksible betalingsplaner som lar deg spre kostnadene for programavgiftene dine over tre semestre (januar, april, august) på et år.

Send inn dokumentene dine til Mantissa College dag og motta stipend og rabatter på opptil 30% av skolepenger med vilkår og betingelser.

Hvorfor studere DBA, IPE, Frankrike i Kuala Lumpur, Malaysia?

 • Malaysia er for tiden verdens 11. mest foretrukne studie-utland. (Kilde UNESCO)
 • Malaysia har i dag mer enn 150 000 internasjonale studenter fra mer enn 140 land.
 • Internasjonale studenter har et trygt og komfortabelt livsmiljø med fasiliteter fra det 21. århundre, gode helsetjenester og medisinske fasiliteter, gode utdanningsinstitusjoner og fritids- og idrettsanlegg i verdensklasse.
 • Malaysia tilbyr internasjonale studenter mange alternativer for utdanningsprogrammer av høy kvalitet til en overkommelig pris.
 • I tillegg er Malaysia i ferd med å bli et foretrukket land for utenlandske investeringer i høyere utdanning. Det er mange utenlandske universitetsgreneplasser i Malaysia for tiden, og det forventes at flere vil bli etablert i løpet av en nær fremtid.

Levekostnader i Malaysia

Med mer enn 150 000 internasjonale studenter fra over 140 land årlig, er det en av de viktigste fordelene ved å studere i Malaysia. Hovedstaden Kuala Lumpur ble til og med kåret til den nest rimeligste byen for studenter, men likevel uten å gå på akkord med den høye livskvaliteten som tilbys.

Mens de faktiske månedlige utgiftene vil avhenge av boligens stedlige og personlige livsstil, er rimelige levekostnader vanligvis et viktig tegnebok for studenter som velger å studere i Malaysia, like mye som for andre internasjonale besøkende.

Sammendragsoversikt for estimerte levekostnader i Malaysia

Type utgifter Estimerte kostnader
Mat USD 3-10 / måltid
telekommunikasjon USD 5-50 / måned
Privat innkvartering USD 200 / måned (delt leid leilighet)
Ubegrenset 4G hjemme-internett USD 20 / måned
Klesvask USD 15 / måned eller USD 2/10 kg vaskemengde
Transport USD 20-USD 30 / måned
Medisinske utgifter Dekkes av studentforsikring sammen med studentvisum

USD 15 / besøk på en klinikk eller sykehus

250 USD / årlig (forsikring for dekning opp til 10 000 USD)

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

Established on the values of being progressive, motivated and innovative, Mantissa College persistently contributed to nurturing students,in not only to be well qualified academically, but also to pos ... Les mer

Established on the values of being progressive, motivated and innovative, Mantissa College persistently contributed to nurturing students,in not only to be well qualified academically, but also to possess a high level of competency in managerial skills. The institute will provide a solid platform for students to achieve their goal and gain success in the future, it was humbly founded in 1999 as an IT college and has never shied away from the challenges of educating the next generation, the nation’s leaders and knowledge workers. Minimér
Kuala Lumpur , Fullerton + 1 Mer Mindre