EdD-programmet (Dual Award) er unikt i Sørøst-Asia, og bygger på kompetansen innen profesjonell praksis og forskning fra to store høyere utdanningsinstitusjoner, Nasjonalt institutt for utdanning, Singapore og Universitetet i Londons institutt for utdanning. Det gir ikke bare et internasjonalt perspektiv på problemstillinger av profesjonalitet og lederskap i utdanning, men ved å samle en mangfoldig studentpopulasjon fra en rekke land og ulike utdanningsområder, gir det et rikt og livlig læringsmiljø. Den er designet for erfarne utøvere som ønsker å styrke sin faglige kompetanse og utvikle kompetanse til å forske og vurdere utdanningspraksis. Disse spenner fra senioradministratorer i skoler, høyere utdanningsinstitusjoner og statlige organer til erfarne lærere og akademiske ansatte i høgskoler og universiteter.

Programmet tilbys på deltidsbasis, med spesiell hensyn til behov og forpliktelser for heltid og internasjonale studenter. Coursework-komponenten tilbys gjennom en kombinasjon av ansikts-til-ansikt-intensive ukesblokker og skriftlig korrespondanse med instruktøren i de følgende månedene når du jobber med oppgavene dine. Muligheter er også bygd inn for at du fortsetter å samhandle med andre studenter i programmet ditt når kursene dine er ferdig, og du jobber med dine store forskningsprosjekter.

Hva gjør EdD Dual Award-programmet spesielt attraktivt og gjør det til et av sine slag, er fleksibiliteten som det tillater ditt valg av hjeminstitusjon. Du kan lage NIE eller IOE din hjeminstitusjon, dvs. universitetet der du fullfører kursdelen og institusjonsfokusert studie, og deretter bytte til den andre institusjonen (dobbelt institusjon) i ditt siste studieår for å fullføre din forskningsbaserte avhandling .

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra National Institute of Education, Nanyang Technological University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier