Doktor i psykologi i klinisk psykologi

Adler School of Professional Psychology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i psykologi i klinisk psykologi

Adler School of Professional Psychology

Doctor of Psychology i klinisk psykologi


I Doctor of Psychology i klinisk psykologi (psy.d.) program, vil du forberede deg til allmennpraksis i klinisk psykologi med vekt på samfunnsansvarlig praksis. Programmet følger scholar-praktiserende modell av opplæring og utdanning utviklet av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology. Modellen søker å utvikle kunnskap, ferdigheter og verdier i syv kjernekompetanseområder:


1. Forholdet

2. Assessment

3. Intervensjon

4. Forskning og evaluering

5. Konsultasjon og utdanning

6. Forvaltning og tilsyn

7. Individuell og kulturelt mangfold


Ytterligere to kompetanseområder fullføre utdanning og opplæring modell og er karakteristiske for Adler School. Den første er fokusert opplæring i teorier og metoder for Alfred Adler, som legger grunnlaget for andre teoretiske perspektiver utforsket i programmet. Den andre kompetanseområde er sosialt ansvarlig praksis. Adler skole definerer sosialt ansvarlige utøvere som de som:


• Embrace et mangfold av perspektiver

• Arbeidet med å bygge og vedlikeholde broer på tvers av sosiale, økonomiske, kulturelle, rasemessige og politiske systemer

• Gi andre til å identifisere og adressere felles problemer

• Foster utvikling av sosial likhet, rettferdighet og respekt gjennom medfølende handling i hele det globale samfunnet


Doktorgradsprogrammet er strukturert for ferdigstillelse i fem år for heltid (10 studiepoeng timer eller mer per semester) studenter.

Studentene skal bruke fire år på kurs og practicum erfaring etterfulgt av ett år (heltid) eller to år (halv tid) internship. Half-time studien er kun tillatt basert på godkjenning av studentens fakultet rådgiver. Den maksimale tid tillatt for ferdigstillelse er sju år fra datoen for første registrering etter opptak til programmet. Studentene forventes å fullføre programmet innen to år etter endt internship. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i administrative tilbaketrekking fra programmet.

Programmet er fullt akkreditert av American Psychological Association og oppfyller kravene i det nasjonale registeret over helsepersonell i psykologi og statlige lisens retningslinjer.


Opptakskrav


• Hold en Baccalaureate grad fra et regionalt akkreditert amerikansk institusjon eller en tilsvarende grad fra en internasjonal institusjon.

• Presentere en akademisk bakgrunn som demonstrerer evne til å oppfylle de faglige kravene til programmet. Vellykket søkere har vanligvis en karakter punkt gjennomsnitt på 3,25 eller høyere på en 4,0 skala for lavere kurs.

• praksis eller arbeidserfaring i psykologi eller et beslektet felt er sterkt ønskelig og anses i evalueringen av søkerne.

• Fullføre tilsvarende 18 semester studiepoeng i psykologi med graderinger av "C" eller bedre, blant annet følgende forutsetning kurs: Generelt eller innledende psykologi, unormal psykologi, teorier om personlighet, og forskningsmetoder eller statistikk. Tilsvarende kurs i andre samfunnsfag kan også vurderes. Studenter kan tas opp før du fullfører disse forutsetningene, men alle studenter må fullføre disse kursene i løpet av sitt første semester av innmelding i Adler School.

• Godkjente søkere vil bli invitert til å gjennomføre et intervju som det siste trinnet i søknadsprosessen. Vennligst send alle program materialer til Office of Opptak før søknadsfristen.
Grad og konsentrasjon alternativer


Doktorgradsstudenter kan velge en konsentrasjon som gir opplæring i et samlings fagområde. Mange akademikere rapporterer at ytterligere legitimasjon økt sin verdi til internship styremedlemmer og arbeidsgivere. Forfølge MA i Counseling Psychology grad eller en konsentrasjon område vil resultere i lengre ferdigstillelse ganger for doktorgraden.


Konsentrasjon områder tilgjengelig inkluderer følgende:


• Avansert Adlerian Psykoterapi

• Barns og unges psykologi

• Klinisk Nevropsykologi

• Primary Care Psykologi

• Substance Abuse Counseling

• Traumatisk Stress


Studentene må fylle ut et skjema som krever underskrift av Konsentrasjon koordinator eller Masters of Arts i Counseling Program Director og deres fakultet rådgiver for å legge til en konsentrasjon eller Masters of Arts i Counseling Psychology grad.


I tillegg kan doktorgradsstudenter tjene Master of Arts i Counseling Psychology grad mens forfølge psy.d. Doktorgradsstudenter som er interessert i å tjene Master of Arts i Counseling

Psykologi må fullføre følgende krav:


• Ta kurs 337 Gruppeterapi for å tilfredsstille en grunnleggende Intervention valgfag

• Ta enten kurs 662 Oversikt over Marriage and Family Therapy modeller eller kurs 663 Effektiv Ekteskap og familievern å tilfredsstille en Basic Intervention valgfag

• Ta i tillegg følgende emner:

• 569 Karriere og Livsstil Development

• 510 Forberedelse for rådgivning praksis

• Fullføre doktorgrads terapi praksis og terapi Klinisk Qualifying Exam


Doktorgradsstudenter som planlegger å legge Masters of Arts i Counseling Psychology er kvalifisert til å ta lisensiert profesjonell rådgiver eksamen, noe som gjør at lisensiering som master nivå klinikere i delstaten Illinois. Andre stater kan kreve mer omfattende opplæring på masternivå for lisensstatusen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen