Doktor i filosofi (ph.d.) i trans

Generelt

Programbeskrivelse

Hvis du er en selv-motivert elev som strever med utfordringene i vår tid, og søker å gjøre positive endringer i verden, er dette programmet for deg. Vårt program kombinerer erfaringskunnskap med alvorlig akademisk forespørsel og våre kandidater blir trans forskere, transpersonally-orienterte terapeuter og healere, transformative lærere og endringsagenter i ulike sosiale og organisatoriske sammenhenger.

Arbeids omfatter intensiv forespørsel i trans filosofi, teori og forskning; en forskningsmetoder sekvens som forbereder studentene for avhandlingen arbeidet med en selvvalgt emne; og integrerende og transformativ pedagogiske erfaringer med samfunnsbyggende og anvendt læring gjennom retreater og et fellesskap praksis sekvens. Denne on-campus program gir beholderen for deg å være en del av et mangfoldig læringsfellesskap.

Vårt program tilbyr fem konsentrasjoner:

  • Bevissthet og kreativitet Studies
  • Behavioral Science
  • Ecopsychology
  • Somatisk psykologi
  • Forskningsmetode i psykologi

Medlemmer av fakultetet vårt publisere i ulike områder av henvendelsen inkludert eksepsjonelle menneskelige erfaringer, bevissthet studier, kreativitet, komparative religioner, og grensesnittet for kulturstudier og transpersonlig psykologi. Vår særegne balanse av vitenskapelig studie, erfaringskunnskap, og faglig utvikling støtter arbeidet med å bringe transformativ konsepter og praksis til verden på en måte som fremmer personlig vekst, sosial endring, og helbredelse i en rekke innstillinger.

Hva har dette å forberede deg for?

Studenter som fullfører sin doktorgrad i transpersonlig psykologi gå videre til ulike faglige sammenhenger. De med tidligere profesjonelle liv ofte innlemme trans prinsipper inn i en eksisterende praksis. Sammen med en valgt fordypning, mange akademikere utvikle et nytt kall etter gjennomføring av programmet, inkludert arbeid som trenere, åndelige veiledere, lærere og endringsagenter i nonprofit, regjeringen og bedriftsmiljøer.

Bevissthet og kreativitet Studies

Filosofer og forskere har utforsket begrepet bevissthet i årtusener, men først nå vet vi nok om hjernen til å gjøre vitenskapelige fremskritt på selv de mest grunnleggende spørsmål. Selvfølgelig mye forblir mystisk og sannsynligvis alltid vil. Samtidig er alle kjent med opplevelsen av økt eller utvidet bevissthet og samtidig følelsen av større forbindelse med seg selv og resten av verden. Vår bevissthet og kreativitet Studies konsentrasjonen er utformet for å gi en plass for doktorgradsstudenter til å utforske bevissthet i sine ulike dimensjoner samtidig eksperimentere med åndelige teknologier og kreative prosesser som produserer og blir oppfostret av den. Vår lete er forankret i akademisk henvendelse, kontemplative praksiser, entheogenic integrasjon, og intersubjektive møter med medlemmer av vår læringsfellesskap.

Behavioral Science

Den Behavioral Science konsentrasjonen fokuserer på nevrovitenskapelig, atferdsmessige, og kognitiv psykologi. I tillegg til disse tradisjonelle temaer, blir elevene introdusert til mer innovative post-graduate disipliner som neurotheology, neurophenomenology, og bioetikk i en bredere sammenheng av bevissthet studier. Spørsmål om nevrologiske korrelater til åndelig og religiøs erfaring og problemene rundt forbedring av den menneskelige hjernen gjennom transformative teknologier er også en del av denne konsentrasjonen.

Ecopsychology

Ecopsychology nærmer seg menneskets psyke som et fenomen i naturen og ser alle psykologiske og åndelige spørsmål i lys av vår deltakelse i livet til den mer-enn-menneskelige verden. Denne konsentrasjonen utforsker måter ecotherapy, miljøhandlingsplan, og økologisk forsvarlige leve fremme optimal mental helse, trivsel, og en følelse av trans.

Somatisk psykologi

Somatisk psykologi adresserer utfordringene til folks liv ved bruddet mellom verden av kunnskap og verden av levd, nedfelt opplevelse. Den fokuserer på kroppen som stedet for evolusjonære intelligens, læring og transformasjon. Tegning på både østlige og vestlige perspektiver, utforsker denne konsentrasjonen interaksjoner mellom kroppens prosesser og bevissthetstilstander gjennom en trans psykologisk perspektiv.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975.

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975. Minimér