Doktor i filosofi (PhD) i informatikk

Generelt

Programbeskrivelse

Doctor of Philosophy (PhD) i informatikk

PhD i Computer Science Programmet administreres av Graduate College. Institutt for informatikk har satt opp de retningslinjer og krav til sin PhD-program på grunnlag av de retningslinjer og krav i alle doktorgradsstudiene ved Graduate College. Dette dokumentet bør svare på de fleste av de vanligste spørsmålene om PhD i Computer Science Program. Men alle lesere oppfordres til å ta kontakt med Graduate komiteen av Computer Science Department samt Graduate College for ytterligere informasjon.

Unikt Vår PhD-programmet

Doktorgradsprogrammer er fundamentalt forskjellig fra bachelor eller masterstudier. I likhet med andre programmer, få doktorgradsstudenter en base nivå av kunnskap gjennom kurs arbeid. Forskjellen, men kommer med forskning. Mens en bachelor- eller masterstudent kan gjennomføre et forskningsprosjekt, bare gir det et supplement til kurs arbeid og er tydelig styrt av et fakultet rådgiver. Doktorgradsarbeid er i fokus i en doktorgradsstudieløpet. Doktorgradsarbeid er mye mer selvstyrt og utforskende enn forskning gjort i de andre programmene. Fremtidige arbeidsgivere vanligvis velge doktorgradsstudenter på kvalitet og originalitet i sin avhandling forskning, ikke deres karakterer i kurs arbeid. Reflekterer dette fokuset, er mesteparten av tid og krefter under en elevs doktorgradsstudier brukt på avhandling forskning.

I de siste tretti-pluss år, har informatikk utviklet seg til en rik akademisk disiplin. Men datamaskiner og beregning spiller også en sentral rolle i mange forskningsdisipliner, inkludert (men ikke begrenset til) engineering, biologi, matematikk, fysikk, kjemi, økonomi og utdanning. Mot et slikt bakteppe, produserer vår tverrfaglige doktorgradsprogram Computer Science fagfolk i stand til å undervise og å utføre original forskning på universitetsnivå, samt i industrielle eller andre profesjonelle innstillinger.

Det tverrfaglige doktorgradsprogram i Computer Science tilbyr studier i både tradisjonelle og tverrfaglige områder som bioinformatikk og økologisk modellering. Vårt fakultet i informatikk er involvert i forkant av forskning i data mining, distribuerte systemer, og evolusjonære og agent-basert databehandling. Våre tverrfaglige arbeid går på tvers av alle områder av campus, med nåværende vekt i bioinformatikk, beregnings bildebehandling, beregningsteknikk, og økologisk modellering. Vårt fakultet publisere i anerkjente tidsskrifter og konferanser i Computer Science, har betydelige forskningsmidler fra føderale myndigheter (som NSF, NIH, DOE, og DOD), og tjene på redaksjoner, konferanse komiteer, National Science Foundation gjennomgang paneler, og ledende profesjonelle samfunn.

Doktorgradsstudenter er forventet å inneholde emner fra utover den tradisjonelle riket av informatikk. Studentene oppfordres til å vurdere forskningstemaer som kombinerer informatikk med andre disipliner. Instituttet har et bredt spekter av sekundære fakultetet avtaler med primære interesser i andre felt som kan brukes som en elevs veileder.

Minimumskrav for opptak til ph.d.-programmet

En bachelorgrad og tilfredsstillende score på Graduate Record Examination (GRE) generelle delen er nødvendig for alle søkere. Søkere vil bli vurdert basert på deres potensial for fremragende forskning, bedømt fra deres akademiske bakgrunn, testresultater, relevant erfaring og anbefalingsbrev. Vi innrømme studenter som vi mener er mest sannsynlig å lykkes og trives i programmet. Se neste avsnitt for fullstendig søknad pakke krav og tidsfrister.

Søkere som morsmål ikke er engelsk eller som har formell utdanning har blitt gjennomført i et annet språk enn engelsk, må ha en Test av engelsk som andrespråk (TOEFL) score på 550 (eller 213 med databasert test eller 90 med Internett-basert test) eller høyere. For å bli vurdert for økonomisk assistant fra universitetet, må søkere ha en TOEFL score på 600 (eller 250 med databasert test eller 100 med Internett-basen test) eller høyere.

Søkere som har sterke akademiske poster i en annen disiplin og mangler en akseptabel computer science bakgrunn (vanligvis inkludert minst kurs i datastrukturer, Computer Organization, og programmeringsspråk) kan godtas foreløpig. Foreløpig akseptert studentene vil bli pålagt å gjennomføre et godkjent program for forebyggende arbeid innenfor sitt første studieår.

Søknad til PhD-programmet

En student som er interessert i en doktorgrad i informatikk må sende inn fullstendig søknad pakke inkludert:

  • søknadsskjema
  • komplett kollegiale transkripsjoner
  • angivelse av formål og erfaring (tilgjengelig som en del av pakken)
  • tre referanse brev
  • Graduate Record eksamen (GRE) generelle score
  • Test av engelsk som andrespråk (TOEFL) scorer hvis ditt morsmål ikke er engelsk eller hvis din formelle utdanning har blitt gjennomført i et annet språk enn engelsk.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs.

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs. Minimér
Burlington , USA Online + 1 Mer Mindre