DBA er en profesjonell doktorgrad som gir studentene mulighet til å studere en omfattende læreplan i avansert bedriftsøkonomi med sterkt fokus på merkevarebygging og entreprenørskap. Det er en ideell forberedelse de som ønsker å drive egen virksomhet eller ta en ledende rolle i offentlig eller privat sektor. Doktorgraden er tildelt av Ecole Superiéure de Gestion, som er en del av Paris Graduate School of Management, en av Frankrikes beste handelsskoler.


Hvem er DBA for


DBA-programmet er rettet mot studenter som allerede har oppnådd en mastergrad i næringsliv eller et beslektet område, og som ønsker å skille seg videre ved å skaffe seg en spesialisert doktorgradskvalifikasjon.


Hva er fordelene ved å skaffe en DBA


Bare eliten i et hvilket som helst felt får en doktorgrad. Gjennomføring av dette kurset vil gi deg mulighet til å demonstrere for potensielle arbeidsgivere at du er leder innen ditt felt og er i stand til kreativ og original tenkning.

Program pensum


Doktorgrad i bedriftsøkonomiske læreplanen inneholder følgende kurs:


• Branding Design og Strategy
• Brand Management og Luxury Brands
• Entreprenørskap og Small Business Management
• Entreprenørskap: Lansering av nye ventures
• Internasjonalt entreprenørskap
• Online Entrepreneurship
• Forskningsmetoder
• Doktors Symposium


De første seks kursene er undervist i det første året og de resterende to i begynnelsen av andre år. Studentene skal tilbringe resten av det andre året som arbeider med avhandlingen under oppsyn av doktorgradsstyreren. Kurset har normalt en varighet på tre år, men studentene kan sende inn oppgaven når som helst etter at de har fullført det andre året.

Program struktur

Hvert fag varer i åtte uker. Den lærte komponenten av kurset er organisert som en serie online-seminarer. Før hvert seminar skal studentene få et par korte papirer eller boksekstrakter for å lese og vurdere. Under seminarene vil de kunne diskutere disse med veiledere og medstudenter. Vurdering vil være basert på kvaliteten på studentbidrag til samarbeidsprosjekter og gruppediskusjoner.


Du kan forvente å bruke omtrent 12-15 timer per uke på kursarbeid. Det vil bli et live online seminar som varer tre timer hver uke. Dette vil bli registrert for å tillate studenter som ikke kan delta mens seminaret finner sted. Studentene kan forvente å bruke minst 5 - 6 timer på nettet hver uke, noe som bidrar til diskusjoner og lesing av elektroniske materialer.

Studiekompetanse


Du bør allerede ha en mastergrad i næringsliv eller et beslektet område. Kandidater med en mastergrad i et annet område kan bli tatt opp hvis de også har betydelig ledelseserfaring.


Karriereutsikt

DBA vil forberede deg til en givende high-level karriere på en rekke områder, inkludert Executive Management, Brand Management, Salg og Markedsføring, Rådgivning, Utdanning eller Forskning.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
5,200 GBP
GBP3000,00 / år for fjernundervisning
Deadline
Etter sted
Etter dato