Read the Official Description

Doctor of Psychology i klinisk psykologi

&nbsp

The Doctor of Psychology i klinisk psykologi (Psy.D.) program forbereder studentene på den generelle praksisen med profesjonell klinisk psykologi med særlig fokus på samfunnsansvarlig praksis som omfatter utdanning og opplæring om de bredere sosiale og systemiske faktorer som bidrar til menneskelig dysfunksjon.


Vår psy.d. Programmet passer med lærd-utøveren modell av opplæring og utdanning utviklet av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology å utvikle kunnskap, ferdigheter og verdier i syv sentrale kompetanseområder: forholdet, vurdering, intervensjon, forskning og evaluering, konsultasjon og utdanning, forvaltning og tilsyn, og individuelle og kulturelle mangfold.


The Vancouver campus fag paralleller Chicago campus psy.d.læreplan som har fått akkreditering fra American Psychological Association. Programmet Læreplanen er spesielt designet for å møte læreplanen kravene til de fleste provinsielle og statlige lisensiering og registrering organer. Nyutdannede av parallelle Chicago campus psy.d. Programmet har registrert seg som Psykologer i Canada og USA. Søkere oppfordres til å konsultere krav om registrering i jurisdiksjonen der de håper å bli lisensiert eller registrert for å verifisere at programmet oppfyller deres spesifikke jurisdiksjoner krav.


Programmet er strukturert for ferdigstillelse i fem år med fulltidsstudier, som inkluderer et helt år internship. Vanligvis vil studentene tilbringe fire år i kurs og praksis erfaring, etterfulgt av ett års (heltid) internship.

&nbsp


Opplæring: Practica og Internship


Programmet krever 1500 timer med klinisk praksis erfaring med riktig veiledning fra credentialed veiledere og gruppeveiledning ved School fakultetet. Etter å ha fullført alle kurs, practicum trening opplevelser og kliniske kvalifiserende eksamener, vil studentene bli pålagt å fullføre en 1600 timers Internship på et område godkjent av skolen. I tillegg krever programmet en 150 timers samfunnstjeneste praksis, tatt i løpet av første studieår, som gir studentene erfaringskunnskap på spørsmål om mangfold og sosial rettferdighet som de forholder seg til individ og samfunnet mental helse og trivsel.
Forskerutdanningen og Doctoral Research Project
Den doktorgradsarbeid krever at elevene til å designe, implementere og utarbeide en omfattende rapport om en forskningsstudie undersøker en klinisk problem relevante for praktisering av klinisk psykologi.Den doktorgradsarbeid Prosjektet skal bidra til en elevs kunnskaper, ferdigheter og kompetanse i stipend og dens betydning for vitenskap og praksis av profesjonell psykologi. Den doktorgradsarbeid fungerer som en viktig hjørnestein kravet for kumulative, sekvensiell læring i forskningsmetoder og vurdere muligheten for å integrere forskning og praksis.

&nbsp


Innleggelser


Søkere til programmet må ha følgende:

• En honours Baccalaureate grad i psykologi eller tilsvarende fra en akkreditert institusjon. Equivalency betyr minst 60 studiepoeng med kurs i psykologi.

• En GPA på 3,25 eller høyere på en 4,0 skala for alle lavere eller høyere kurs arbeid.

• Fullført senior kurs i statistikk, forskningsmetoder, nevrovitenskap, kognisjon, unormal psykologi, sosialpsykologi, utviklingspsykologi, tester og måling teori, personlighet og læring.

• praksis eller arbeidserfaring i psykologi eller et beslektet felt er sterkt ønskelig og anses i evalueringen av søkerne.

• Innlevering av Graduate Records Eksamen generell score.

• Godkjente søkere vil bli evaluert gjennom et personlig skriftlig prøve og intervju som det siste trinnet i søknadsprosessen.


Studenter tatt for opptak med en MA fra Adler skolen kan innvilges overføring kreditt for høgare nivå kurs som overlapper med psy.d. læreplanen.Studenter tatt som tidligere har tatt høgare nivå kurs ved en annen godkjent institusjon vil også bli vurdert for overføring kreditt.

&nbsp

For disse elevene kan maksimalt (24) semester studiepoeng, overført til psy.d. program. Adler Skole gir ikke kreditt for eventuelle læreplanen krav basert på realkompetanse vurdering.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato