Doctor of Philosophy (Ph.D) i Mechanical Engineering

Generelt

Programbeskrivelse

Doctor of Philosophy (Ph.D) i Mechanical Engineering

Vi tilbyr et doktorgrads (Ph.D.) grad i maskinteknikk for kvalifiserte studenter. Den viktigste eiendelen av UVM maskinteknikk graduate program er den menneskelige faktoren som er vår dedikerte lærere og ansatte, og motiverte studenter.

Curriculum

Vi oppdaterer fortløpende vår læreplan for å møte moderne temaer i maskinteknikk, og å tilby en bredde av kurs i eksperimentelle, beregningsorientert og teoretisk mekanikk. De fleste av våre studenter er i full gang og aktivt engasjert i forskningsprosjekter med en eller to fakultetet mentorer som vil bli dedikert til din suksess. Størrelsen på programmet lar deg også har nære samspill med resten av fakultetet, og å delta regelmessig i livet til programmet via graduate student seminarer og inviterte foredrag.

Graduate

Vi søker aktivt å innrømme en mangfoldig gruppe studenter i maskinteknikk for å møte de moderne samfunnsutfordringene. Hittil har våre kandidater oppnådd vellykkede karrierer i akademia som utmerker professorer, i bransjen som ingeniører og entreprenører, og i offentlige stillinger som program styremedlemmer for nasjonale virkemiddelapparatet eller forskere ved nasjonale laboratorier.

Fakultetet og forskning

Suksessen til vår graduate program er bygget på en fremstående fakultet hvis forskning er anerkjent nasjonalt og internasjonalt gjennom innovasjon, formidling av kunnskap i high-impact tidsskrifter, og forskningspriser. Nylig har våre lærere vunnet viktige priser fra Department of Defense, Department of Energy, NASA og National Science Foundation, og omfatter mottakerne av ung etterforsker og NSF KARRIERE utmerkelser. Klart, er vårt fokus å skape et forskningsmiljø som er svært tverrfaglig og samarbeid som våre studenter kan trives.

Vi gjennomfører en rekke tverrfaglige forskningsprosjekter om følgende emner: Smart Structures, Aerospace Engineering, turbulens, komplekse fluider, Multiscale Mekanikk, Micro og Nano Engineering, nano, biomaterialer, energihøsting, konvertering og lagring, kontrollsystemer, Polymer Manufacturing, og simulering ved hjelp av tungregning.

Entre

Mens fullstendige søknader blir vurdert så snart de er mottatt, setter vi pris på din tålmodighet inntil opptak vedtaket er gjort. Fristene for innsending av søknad er: 1 februar for høst innleggelser. 1 september for våren innleggelser.

Søkerens kvalifikasjoner

Verksted graduate program søker å tiltrekke seg gode studenter. Hver student må oppfylle de generelle kravene for opptak som skissert samsvar med reglene til University of Vermont Graduate College. Vanligvis har elevene inn i PhD-programmet fått en MS grad i maskinteknikk eller et beslektet felt i ingeniørfag eller naturvitenskap. Søknader mottas fra USA og rundt om i verden.

Sist oppdatert april 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs.

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs. Minimér
Burlington , USA Online + 1 Mer Mindre