Vær rustet for større effektivitet tjeneste.

Vår Doctor of Ministry inviterer menn og kvinner til å gå dypere inn i studiet av Ordet, for å utvide sine perspektiver på departementets praksis, og til å delta med et globalt fellesskap av departements utøvere i dialog og studere på grunn av evangeliet. Programmet er fleksibelt utformet for å passe planen og behovene til heltids profesjonelle departement.

Vår Doctor of Ministry tjener kirken til den levende Gud ved å styrke den faglige kompetansen til personer i minister lederskap gjennom integrering av avansert teori med moderne praksis.

Det er et profesjonelt program beregnet for personer som er i heltidsyrkes kristen tjeneste, for eksempel pastorer og pastoralt ansatte, prester, kristne lærere, misjonærer arbeidere i parachurch organisasjoner og evangelister, både nasjonale og internasjonale.

Hvor kan denne graden ta meg?

Den dmin er utformet for å styrke den faglige kompetansen til de som allerede er engasjert i heltidstjenesten; det er en in-serviceprogram, slik sutdents å fullføre graden mens du tar minimal tid unna. Som sådan, er denne graden formål en å utdype ens nåværende kall snarere enn forberedelse til en fremtidig karriere.

Hva skal jeg studere?

Dmin kurs er alle tilbys i en ukes intensiv klasse økter (det er ikke designet for å være et boligprogram) tilbys på Deerfield campus mars, juli og november. Disse kursene er innledes med personlig studium og etterfulgt av et prosjekt som gjelder kurs til studentens tjeneste. Unntak nonresidential natur programmet er tidvis gjort; snakke om opptak for disse unntakene.

TEDS er i ferd med å tilby en ny modifisert kohort tilnærming til dmin utdanning basert på departementet affinitet. I tillegg til våre valgfrie konsentrasjoner, vil disse kohortene krever at halvparten av programmet tas med andre som er i veldig lignende departement innstillinger. Kohorten timeplan og kursinnhold vil være forhåndsdefinert. Resten av kurset arbeidet vil bli tatt fra vanlige nødvendige og valgfrie tilbud. Kohorter er for tiden planlagt for store kirke Senior pastorer under ledelse av Dr. Knute Larson, og Health Care Chaplains under ledelse av Dr. Roy Bebee.

Doctor of Ministry kjerne - 12 timer

 • MN 9550 Revitalizing departementet (PM, LM, PC, PR) * -eller-
 • MN 9555 Prolegomena for Oppdrag og Evangelisering (ME) * 3 timer systematisk teologi, nytestamentlig, og gamle testamentet Integrative kurs (BT) 6 t
 • MN 9990 Departementet og Oppdrag Forskning 3 timer

* Må tas som en av tre første kurs

Doctor of Ministry Konsentrasjon - 12 timer

Fire kurs i ett område av konsentrasjon: forkynnelse, ledelse og departementet ledelse, sjelesorg, oppdrag og evangelisering, eller Chaplaincy. De i den generelle Pastoral Ministries kategorien kan velge hvilken som helst kombinasjon av kurs fra PR, LM, eller PC-områder.

 • Pastorale Ministries (PM) Dette er den generelle kategorien som tillater elevene å velge sentrale kurs fra noen av PR, PC, eller LM konsentrasjoner.
 • Forkynnelse (PR) Denne konsentrasjonen understreker forkynnelsen av Guds Ord-eksegetisk lyd, Spirit-kompetanse, og kulturelt relevant. Passer for alle hvis rolle er først og fremst forkynnelse.
 • Pastoral Care (PC) Den relasjonelle siden av departementet understrekes i denne konsentrasjons familieliv, kriseintervensjon, bioetiske spørsmål, og åndelig formasjon. Det er egnet for menighetens stab, rådgivningssenter ansatte, eller medisinske prester.
 • Ledelse og departementet Management (LM) Denne konsentrasjonen understreker utvikle evner som er nødvendige for å lede og organisere tjeneste i områder med forandring, konflikt, visjon, kjerneverdier og motivasjon. Det er egnet for ulike pastorale roller og de som tjenestegjør i departementet eller oppdrag organisatorisk lederskap.
 • Oppdrag og Evangelisering (ME) I denne konsentrasjonen, spørsmål knyttet til kristen misjon vektlegges-verdensbilde, tverrkulturell tjeneste, menighetsplanting, og urban kontekst. Det er egnet for misjonærer, menighetsplantere, parachurch personell og andre i evangelisk eller tverrkulturell tjeneste.
 • Military Chaplaincy (MC) Dette er en spesiell samarbeids konsentrasjon mellom TEDS og grener av det amerikanske militæret utviklet for tiden tjenestegjør militære feltprester som ønsker å fokusere på chaplaincy i sitt program. Detaljert informasjon om denne konsentrasjonen er tilgjengelig fra inntakskontoret.

Valgfag - 6 timer

Komplett 6 timer med departementets valgfag.

Major Project - 6 timer

Kulminasjonen av dmin programmet er et stort prosjekt. Dette store prosjektet er ment å hjelpe elevene tenke teologisk om departementet ved at de må ta i bruk nye konsepter og metoder til sine departementer. Forslaget til prosjektet må formelt godkjennes av to lærere lesere, programdirektør, og menneskerettigheter i forskningsutvalget. Ett fakultet leser vil bli utpekt som mentor / første leseren til studenten for varigheten av prosjektet. Det store prosjektet må være på et emne som passer til studentens konsentrasjon.

Doktorgradsprosjektet Forskning

MN 9991 doktorgradsprosjekt forskning (to ganger på 3 timer hver)

Hva er forutsetningene for opptak til dette programmet?

Søkere til dmin programmet er pålagt å:

 • Har en Master of Divinity grad eller andre akseptable masternivå kvalifikasjoner (se fullstendige forutsetninger for detaljer).
 • Har tjent et minimum kumulativ GPA på 3,0 på en 4,0 skala for alle masterarbeid.
 • Anbefalinger fra følgende fire personer (sendes elektronisk via den elektroniske søknaden): (1) Departementet veileder, (2) Departementet kollega, (3) Lay leder, (4) Leder av kirke bord, professor, bevegelsen OR profesjonell bekjent .
 • Har hatt minst tre år med konsekvent fulltids erfaring tjeneste etter å ha mottatt MDiv eller tilsvarende; unntak kan gjøres for departementet erfaring før du mottar MDiv.
 • Ta og sende score fra Miller Analogier Test (MAT).
 • Har forutsetning studie tilsvarer 9 semester timer utdannet kurs som passer til den valgte konsentrasjon.
 • Siden programmet er sterkt avhengig av datakunnskaper, skal søkerne kunne bruke en aktuell tekstbehandlingsprogram; eierskap til en stasjonær eller bærbar datamaskin er nødvendig, sammen med internett og e-post evner.

Spesielle instruksjoner for internasjonale søkere

Du må møte Bureau of Citizenship and Immigration Services forskrifter i å få en F-1 (student) via. Dette krever ekstra innleggelser informasjon og papirer. Internasjonale søkere som første språk ikke er engelsk må også sende score fra Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL).

Alle internasjonale dmin programstudenter, blant annet besøke dmin studenter og studenter fra Canada, er nå pålagt å gå inn i USA med en F-1 visa. Dmin bolig studenter (dvs. bor i eller i nærheten av Deerfield og tar semesterlange kurs) må være i samsvar med de samme visumkrav som andre programboligsøkere (se Opptak avsnitt).

Dmin nonresidential studenter (dvs. pendling til Deerfield Campus på et kurs-av-kurs basis) må også få en F-1 visa. Studenter som kommer til USA for å forfølge Doctor of Ministry grad uten den F-1 visa potensielt sette deres evne til å fullføre graden og oppgi USA. F-1 visa er gyldig så lenge reentry inn i USA i forbindelse med studiet skjer minst en gang hvert femte (5) måneder. Et nytt visum vil bli nødvendig hvis reentry ikke skjer innen denne tidsperioden. Derfor er heltid fremgang for dmin internasjonale nonresidential studenter definert som å ta minst ett kurs i hver av de tre økter (Fall, vår, sommer) per år.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato