Read the Official Description

Doctor Of departementet

The Doctor of Ministry (d.min.) er en avansert, profesjonell teologisk utdanning for prester og andre kristne ledere i kirken, frivillige organisasjoner og misjons lokalsamfunn.

I tråd med visjonen om AIU-ISAR-NEGST, søker dette programmet for å ta seg til de unike behov og muligheter for tjeneste i afrikansk kontekst.

Designet primært som i-tjeneste videreutdanning for arbeid pastorer, søker den å integrere visdom erfaring departementet med de høyeste nivåene av teologisk refleksjon.

Denne prosessen innebærer en rekke modulære seminarer, året rundt lese- og skriveoppgaver, og veiledning, som kulminerte i en publiserbare departement basert forskning avhandling.

Karakteristiske verdier av Doctor of Ministry

En.missional --Rommet D.min Programmet fokuserer på å utstyre kristne ledere i kirken, frivillige organisasjoner og misjons lokalsamfunn trygt, til konstruktivt, og å effektivt utføre oppdraget av evangeliet om Jesus Kristus i et stadig mer sammenkoblet verden. Vi tror vi må konfigurere ledere inn reflekterte utøvere som forstår kompleksiteten i denne inter-tilkoblet verden og vet hvordan de skal engasjere det av hensyn til oppdraget av evangeliet to.teologisk - Studiet søker å dyrke og danne kristne ledere som deltar i teologisk refleksjon som informerer praksis og vice-versa. Vi kaller denne typen teologisk klar leder et "reflekterende praktiker." Disse lederne har en "tykk forståelse" av afrikansk og global kultur og "oppdrag av Gud." 3.IN-SERVICE eller MID-karriere opplæring: Den d.min. er "In-service eller Mid-Career" trening, og derfor bevisst experientially jordet utdanning.

Både instruktører og elever få en bakgrunn som har noen års real-life erfaring innen utforskes.

Siden dette programmet er rettet mot profesjonelle utøvere, er den ideelle lærer en utøver-scholar-lærer.

Hva bringer troverdighet i klasse-rommet eller i annet sponset dialog er et rikt erfaringsgrunnlag som kan bli sitert og trekke på å modellere reflekterende kompetanse som må utplassering i ubestemte situasjoner.

Distinguished ressurspersoner med relevant kompetanse vil bidra til å lette læringsprosessen.

4.SELEKTIVE--D.Min. profesjonelle programmer har forutsetninger eller "grunnmuren" som skjermen kandidater for deres arena for trening.

Noen av disse er formelle læreplanen eller legitimasjons saker (for eksempel Master of Divinity eller tilsvarende Masters-nivå credential) og erfaring (5 års post-graduate arbeid i næringsliv, frivillige organisasjoner eller kirke innstilling) som er evaluert basert på en portefølje.

5.transformativ UTDANNING - I profesjonsutdanning vi ikke må forveksle midler med ender, men det er ofte gjort i utdanning.

Mestring av informasjon og paradigmer, data og perspektiver er et middel ikke et mål.

Slutten er ytelseskapasitet til å bestemme og gjøre.

I denne pedagogikk (eller androgogy) vi er interessert i langt mer enn kognitive prestasjoner.

For mange av de viktigste oppgavene for kristne lederskap og tjeneste, ledere befinner seg i situasjoner og sammenhenger som er uforutsigbar, tvetydig, ustabil, og konfliktfylte.

I disse tilfellene er det behov for ikke teknisk rasjonalitet, men en slags "visdom", en fleksibel, innsiktsfull, nyskapende problemløsning.

Dette inkluderer muligheten til å "lese" situasjoner og mennesker, for å se hva som står på spill, og å adoptere, tilpasse eller innovere løsninger som er tilpasset de missional målene i organisasjonen og målene for oppgaven.

Vårt endelige mål er transformativ utdanning, opplæring i kristen ledelse som produserer kompetente ledere av integritet.

The Doctor of Ministry grad søker å danne ledere som er klok og forståelse i kunnskapen om Guds vilje.

Opptakskrav

I tillegg til minsteopptakskravene for hvert universitet program, alle søkere for opptak til Doctor of Ministry program skal oppfylle følgende krav:

a) Normalt vil en søker har en Master of Divinity grad fra et akkreditert institusjon for høyere utdanning med en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på minst en B + eller 3,30.

b) Studenter som har oppnådd graden Master of Arts i en teologisk disiplin vil også bli vurdert for opptak.

The Master of Arts grad må være fra en godkjent institusjon for høyere utdanning med en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på minst en B + eller 3,30. Fordi d.min. forutsetter at søkeren har en bred bakgrunn i bibelske, teologiske og pastorale disipliner, vil transkripsjon av MA søkeren bli vurdert av direktøren for Doctor of Ministry Programme.

MA søkere kan bli nødvendig å ta ekstra Masters-nivå kurs for å supplere mastergrad.

c) Minimum 3 års post-MDiv. Departementet opplevelse der søkeren utførte lederansvar. Søkere vil presentere en integrerende portefølje som en del av søknadsprosessen. [MA søkere vil bli pålagt å ha 5 års post-master relevant feltarbeid i mange tilfeller.] D) En pågående ansvarsfull stilling i et afrikansk organisasjon og godkjenning av at organiseringen av søkerens videreutdanning. Organisasjonen vil sertifisere sin vilje til å gi "laboratorium" kontekst der d.min. studentens integrerende arbeid vil foregå.

e) Send en kortfattet avhandlingen emnet forslag på 2-3 sider

Modus for levering

  1. Den d.min. Programmet er strukturert på en modulær format. Det er to ti-dagers residenser hvert år x 3 år. Opprettelse av integrerende avhandlingen finner sted i løpet av året fire.

  2. d.min. vil skape en rekke "spor" eller spesialisering som svarer til kravene fra departementet i ulike afrikanske miljøer.

Hver spesialisert spor består av seks ti-dagers residenser ved 6 måneders intervaller fordelt over tre år.

Før hver bosted, vil deltakerne ha relevante leseoppdrag som i sammenheng med pågående tjeneste, vil ta minst en måned å fullføre.

Ankommer bosted uten å ha fullført de pre-residency oppdrag setter deltakeren på en alvorlig ulempe i "doktor seminar" og svekker kvaliteten på samhandlingen i kohorten.

Etter ferdigstillelse av hver av boligene, deltakerne gjennomføre betydelige prosjekter samt flere målinger under de tre-fire måneders intervall mellom residenser.

Programmet krever i gjennomsnitt ca 12 timer med studier og forberedelse per uke i hele tre år.

  1. kulminasjonen av programmet er doktoravhandlingen etter ferdigstillelse av de seks bosted moduler.

Alle målinger, diskusjon og prosjekter skal peke til ferdigstillelse av oppgaven.

Denne avhandlingen er utført med passende akademisk forskning teknikker og bør representere en faglig bidrag til området av spesialisering.

avgifter struktur

  • Total Undervisning per semester 81000
  • Admin Kostnader 16,525
  • Totale kostnader per semester 97525
  • Totalt per år 195 050

Hvordan søke

Du kan søke på nettet ved å klikke Online program eller Last ned søknadsskjema Søknadsskjema Du kan sende din søknad til PR eller Opptak.

Du kan finne ut mer ved å ringe oss.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Africa International University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
195,050 KES
Totalt per år
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato