Les den offisielle beskrivelsen

Den DBA graden er laget for kresne individer som har nådd en fase i livet hvor personlig oppfyllelse er deres prioritet. Dette er tiden hvor vi revurdere vår livets kritiske spørsmål som angår familie og karriere og fremtid vi ønsker. Næringsliv og globale spørsmål og filosofien leve blir gitt nye perspektiver i denne personlige henvendelse.

Mer enn bare en annen akademisk program eller et kurs for praktiserende fagfolk, er det DBA en alvorlig samtale om viktige spørsmål som dreier seg om våre liv og måten vi forme vår skjebne. Vi tar i bruk derfor en eventyrlig erfaring som er eksperimentell og utforsk: Erkjennelsen av at vår verden er kaotisk og at de fleste utfordringene i beslutningsprosesser er det vi kategoriserer som "onde problemer", må en helt ny paradigmic rammeverket brukes.

Vår felles læring bruker altså en kombinasjon av lurer litteratur basert og anerkjennende læring, Design filosofisk, og Teori U teknikker, PBL, presencing og scenarioanalyse. Det er tverrfaglig og understøttet av eksperimentelle tilnærminger.

Den DBA er om personlig vekst og lederskap transformasjon-en kraftig uttalelse om personlig betydning. Det faglige programmet Leader er Datuk Dr Paul Chan som er en sosial entreprenør og en pioner i privat høyere utdanning. Han leder et team av tenkte ledere og utøvere som kommer fra et bredt spekter av disipliner og livets erfaringer.

Opptakskrav

  • En mastergrad i business eller ledelse eller nærstående eller faglige disipliner fra et anerkjent universitet med tilstrekkelig relevant erfaring i næringslivet
  • En engelskkunnskaper nivå som anses tilstrekkelig til å tilfredsstillende fullføre kurset.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato