Les den offisielle beskrivelsen

Dagens komplekse, globale konkurransedyktige miljøer krever nye modeller av ytelse og innovative løsninger, som krever organisasjonens ledere til å være i stand til å tenke på det globale plan og design systemer som er nyskapende og som svar på globale og samfunnsmessige trender.

The College of Business and Economics (CBE) ved UAEU har reagert på dette voksende behovet med innføringen av AASCB akkreditert, Doctor of Business Administration (DBA) Programmet vil bli tilbudt i UAE hovedstaden Abu Dhabi.

Programmet har blitt utviklet for forskningsorienterte arbeider fagfolk og senior nivå ledere. Det er rettet mot å styrke ledelse kunnskap og utstyre bedriftsledere med bred forsknings- og prosessledelse ferdigheter for å gjøre dem i stand til å lykkes takle de tverrfaglige, store bilde saker som preger global business management i dag. Den deltid, faglig strenge programmet er levert på en måte som gjør at bedriftsledere til å realisere disse ambisjonene uten å svekke deres faglige bestrebelser.

Vi er sikre på at CBE DBA, levert av en dedikert doktorgrads fakultetet med verdensklasse legitimasjon, vil hjelpe deg å flytte til neste nivå i å nå dine karrieremål.

Opptak til DBA

Opptak til UAEU DBA programmet vil være selektiv i naturen. En kritisk kravet er at innrømmet studenter være i stand til å gjennomføre doktorgradsnivå aktiviteter. En DBA opptakskomité, bestående av fakultetet medlemmer av CBE sammen med DBA Program Coordinator vil vurdere hver enkelt søker å fastslå deres egnethet for opptak til kurset.

Minimum Inntakskrav

Følgende er minimumskrav for opptak til DBA Program ved UAEU.

  • En mastergrad fra et akkreditert universitet anerkjent av UAE departementet for høyere utdanning og forskning, i et område som passer til det faglige området som søknaden blir gjort.
  • Et minimum kumulativ GPA på 3,0 på en 4,0 skala eller tilsvarende, i mastergraden tjent på et akkreditert universitet anerkjent av UAE departementet for høyere utdanning og forskning.
  • En score på 6.0 eller høyere på IELTS Academic eksamen eller tilsvarende; Dette resultatet må være mindre enn to år gammel på tidspunktet for søknaden og fra våre godkjente Centers (vennligst kontakt Opptak for validering).
  • Et minimum fem års samlet relevant arbeidserfaring på executive / ledelsesnivå før eller post-master.

Den DBA er et fireårig, deltid program strukturert i to etapper.

Stage en, underviste scenen, består av to års kurs arbeid som dekker forskning filosofier, kvalitative og kvantitative forskningsmetoder, forskning til støtte for forretningsfunksjoner, litteraturgjennomgang og kritikk, og menneskelige faktorer og samfunnsansvar.

Stage to, forskning og avhandlingen scenen, varer mellom to og tre år. På dette stadiet, den formelle undervisningen del av programmet slutter og studentene forventes å bruke kunnskap fra scenen en til å gjennomføre et forskningsprosjekt undersøkelse som representerer et originalt bidrag til faglig praksis som besitter enestående faglig grunnlag. DBA kandidater forventes å takle spørsmål av virkelig betydning for deres egne organisasjoner, og leverer høy nytte utfall og nyter fruktene av å se sine løsninger med fordel implementeres. I denne perioden vil studentens arbeid bli overvåket av to veiledere.

Programmet er gjennomført etter vellykket innlevering og disputas.

Den DBA Programmet har fem primære fokusområder:

  • Kommunikasjons ferdigheter
  • Kritisk tenkning og problemløsning.
  • Autonomy, teamarbeid og ledelse.
  • Etisk og samfunnsengasjement.
  • Disiplin kunnskap.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Pris
252,500 AED
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist