Read the Official Description

Doktorgrads Studiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gjør et originalt bidrag til feltet av Public Management and Governance på et emne valgt i samråd med leder for Institutt for offentlige styringsformer. En doktorgrads forsvar (av enten forslaget eller avhandlingen) er nødvendig i henhold til forskrift av Det humanistiske fakultet. En artikkel klar for publisering på avhandlingen innhold eller relaterte felt er påkrevd.

Opptakskrav

En master kvalifisering i offentlig ledelse og styring på NQF nivå 8. En endelig karakter på 65% i gjennomsnitt for foregående masterstudiet i Public Management / Public Administration / Public Governance (eller tilsvarende RPL compliance), samt minimum 65% for 50% eller mer avhandling som kreves for at masterprogrammet . En søknad om dette programmet må ledsages av en prosjektbeskrivelse på ca 10 sider i en foreskrevet format, som er tilgjengelig på forespørsel fra Institutt sammen med retningslinjer for hvordan å utarbeide forslaget.

Studenten må konferere på forhånd med leder for Institutt for offentlige styrings om gjennomførbarheten av den tiltenkte undersøkelsen. Se generell forskrift Universitetet for opptak til doktorgraden.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr V Jarbandhan
Tel: +27 (0) 11 559 2905 / E-post: vainj@uj.ac.za

Program taught in:
Engelsk

See 70 more programs offered by University of Johannesburg »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
2 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato