Dba - doktor i bedriftsøkonomi

Munich Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Dba - doktor i bedriftsøkonomi

Munich Business School

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - doktor i bedriftsøkonomi

En doktorgrad er ikke bare en svært høy vitenskapelig prestasjon, og en ofte enda høyere personlig milepæl, men også en smart og bærekraftig investering i en profesjonell fremtid. Med DBA som tilbys av Munich Business School (MBS) i samarbeid med Sheffield Hallam University (SHU), kan elevene øke sine akademiske eller forretningsmessige karrierer i en internasjonal og fleksibel ramme som ikke krever at de stiller profesjonelle karrierer på vent.

DBA - doktor i bedriftsøkonomi på et øyeblikk

PROGRAM START

Oktober

UNDERVISNINGSSPRÅK

Norsk

VARIGHET

48 måneder

FORMAT

Deltid

Studier i utlandet

Internasjonale moduler ved Sheffield Hallam University (SHU)

OPPTAK

  • Mastergrad i næringsliv, ledelse eller et tilknyttet område
  • Fortrinnsvis 5 års ledererfaring

SEMESTERAVGIFT

€ 32 000

OFFENTLIGT GODKJENT

Doktor i Business Administration-programmet ved Munich Business School i samarbeid med Sheffield Hallam University er offisielt godkjent av Bavarian State Department of Science, Research and the Arts.

Om DBA - Administrasjonsdoktor

DBA er et forskningsbasert doktorgrad ideelt for de som er entusiastiske med å lære og som ønsker å gjøre en forskjell på måten administrasjon og faglig praksis utvikles i sin spesialitet. Å studere for en bedrifts doktorgrad gir deg mulighet til å utvikle evidensbasert forskning og en full doktorgradsavhandling, tilsvarende PhD, mens du fortsetter å forfølge en karriere som senior profesjonell eller leder.

DBA-programmet i München Business School og Sheffield Hallam University gir deg muligheten til å diskutere viktige substantive emner som reflekterer forskning og fremskritt innen organisatorisk og næringslivskunnskap. Videre vil du bli guidet gjennom hvert trinn i å utvikle, planlegge og administrere doktorgradsforskningen.

DBA-programmet i München Business School er det første og eneste DBA-programmet i Bayern for hvilket det bayerske utdanningsdepartementet for utdanning og kultur, naturvitenskap og kunst har offisielt godkjent gjennomføringen av studieprogrammer og ledelse av universitetseksamen i henhold til artikkel 86 nr. 1 Av BayHSchG (Bavarian University Law).

5 grunner til DBA

  1. Internasjonal grad
    Doktor i Business Administration, DBA, representerer en høyt respektert akademisk grad som kan åpne dører inn i og i den internasjonale næringslivet. Ved vellykket gjennomføring kan DBA-kandidater også bruke tysk tittelen "Dr.".
Høy kvalitet og anerkjennelse
DBA av MBS og SBS er et anerkjent doktorgradsprogram der deltakerne drar nytte av den fremragende kvaliteten på forskning og utdanning på begge universitetene.

Fleksibel innstilling
På grunn av sin fleksible innstilling tillater DBA deltakerne å forfølge en doktorgrad uten å måtte sette karrieren på vent. Strukturert program
DBA av MBS og SBS er basert på et svært effektivt modulært system og en programstruktur designet for å lette fremgang og resultater. Sterke partnere
München Business School og Sheffield Hallam University er begge internasjonalt anerkjente universiteter som danner et team av sterke og godt forbundne partnere.

DBA - Vår partner Sheffield Hallam University

München Business School tilbyr deltid DBA programmet i samarbeid med Sheffield Business School (SBS), en av hovedfakultetene på Sheffield Hallam University (SHU) i Sheffield, Storbritannia. SHU er kjent for sine moderne fasiliteter, dynamisk tilnærming til undervisning og læring og høye nivåer av studentstøtte. Med 34.000 studenter fra over 100 land over hele verden og 3000 ansatte er det et av Storbritannias største og mest progressive universitet. Dra nytte av den £ 100 millioner som SHU har investert i toppmoderne undervisnings- og læringsfasiliteter med ytterligere £ 70 millioner som skal investeres de neste to årene.

Sheffield Hallam-forskningsprogrammet ble rangert i topp fem av alle britiske moderne universiteter i den nyeste nasjonale forskningsutviklingsrammen (REF) 2014. E-læringssystemet på SHU er en av de mest omfattende og avanserte i landet, og gir tilgang til ressurser og støtte når og hvor du trenger dem. Et ressursbelagt læringssenter med gode IT-fasiliteter som er åpne 24 timer i døgnet, hver uke i året.

Sheffield Business School har et nasjonalt og internasjonalt rykte for å levere utdanningsprogrammer for utdanning og faglig ledelse. Med over tretti års erfaring innen forskning og undervisning i næringsliv og ledelse er SBS involvert i et mangfoldig utvalg av ren og anvendt forskning som dekker de fleste forretningsområder og ledelse.

DBA - Deltakerprofil & Cohort

DBA-programmet i München Business School og Sheffield Hallam University er utviklet for ledere og ledere som:

  • Oppfylle de akademiske kravene til programmet,
  • Kan bidra til klasselæring i programmet og legge til verdi for studentopplevelsen,
  • Dra nytte av læringsopplevelsen og vis bevis for at DBA vil gi verdi til en allerede vellykket karriere,
  • Har ledelsesmessige og lederskapspotensial, gode mellommenneskelige og kommunikasjonsevner samt høy grad av modenhet og motivasjon.

En integrert del av programmet er kohorten, gruppen studenter som starter programmet på samme tid og deltar alle studieblokker sammen. Studenter i kohorten engasjere seg i diskusjoner med hverandre i studieblokkene, lærer fra hverandre. Utenfor studieblokkene kan diskusjonene fortsette, med studenter som deler ideer og erfaringer og støtter hverandre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
48 måneder
Deltid
Price
Pris
36,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Locations
Tyskland - Munich, Bavaria
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Studieslutt Juni 29, 2020
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Munich, Bavaria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Studieslutt Juni 29, 2020