DSC Undervist Doktorgrad i Sport Coaching

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Doktorgrad i idrettstrening tar sikte på å utstyre utøvere og beslektede lærde med en forståelse for det symbiotiske og synergetiske forholdet mellom teori og praksis. I motsetning til en tydelig forskningsfokus karakteristisk for en tradisjonell doktorgrad, ligger den endrede vekten av DSC i praksis som både mottaker og forskningsgenerator. DSC stammer fra en etterspørsel etter høyt nivå, ledende kunnskaps- og ferdighetsopplæring, kombinert med økt bruk og utnyttelse av coachingforskning i praksis. Det gir en unik mulighet for faglig og karriereutvikling, med fokus på anvendt og erfaringsbasert læring innenfor et fellesskap.

læring

Modulene vil bli undervist gjennom en kombinasjon av forelesninger, interaktive seminarer, rettet studie og praksis, og individuelle opplæringsprogrammer som passer til læringsutbytte av den aktuelle modulen og det generelle studietilbudet.

Studentlæring støttes ved bruk av vårt virtuelle læringsmiljø (Moodle) som gir læringsressurser utover det som finnes i læringssenteret (biblioteket). Alle elever støttes med tilgang til en personlig veileder som også er programleder for kurset.

arbeidsevne

Dette programmet tar sikte på å gi en moderne faglig og faglig relevant doktorgrad for det internasjonale samfunnet av idrettsutøvere og lærere. Potensielle karriereutviklingsruter inkluderer sports coaching, trenerutdanning, treningsutvikling og høyere utdanningslesning.

Inntakskrav

Det vil være to poeng med generell oppføring; (i) doktorgradsprogrammet (i begynnelsen av MSc lært Nivå 7 komponent); og (ii) PG Dip in SC-programmet (begynnelsen av den lærte Nivå 8-komponenten).

Kriteriene for (i) er som følger:

Søkere vil forventes å ha en første klasse eller 2 (i) BSc / BA (Hons) i en passende sportsrelatert grad. Videre vil det forventes at søkere ville ha oppnådd en minimumsklasse på 60% i sitt siste års bachelorprosjekt. I eksepsjonelle tilfeller vil kandidater med betydelig relevant (coaching) erfaring som ikke har en lavere grad bli vurdert for oppføring. Hver søker vil bli pålagt å delta i et intervju i forhold til deres egnethet.

Kriteriene for (ii) er som følger;

• En MSc / MA-grad i et sportsrelatert område som er passende for Pathway (f.eks. Idrettstrening, Idrettspedagogikk). En verdi av en fortjeneste er nødvendig, og en forskjell er foretrukket;
• En post-graduate grad i et alternativt disiplinområde som er akseptabelt for programlederen. En verdi av en fortjeneste er nødvendig, og en forskjell er foretrukket.
• Kandidater med eksepsjonell og omfattende arbeidserfaring og / eller tilhørende kvalifikasjoner i coaching og / eller trening vil også bli vurdert for oppføring; • Nåværende doktorgradsstudenter som ønsker å forfølge dissertasjonskomponenten i deres MSc for å komme videre direkte til Doktorgrad i Sport Coaching;

Et aspekt som gjør DSC karakteristisk, er dets praktiske komponent og spesielt sammenhengen mellom det og den nye kunnskapen. Følgelig må alle deltakere til programmet trenge aktivt.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Les mer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Minimér