DPsych Counseling Psychology

Generelt

Programbeskrivelse

Counseling Psychology DPsych

Et pluralistisk program som tilbyr eksistensielle, fenomenologiske, kognitiv-adferdsmessige og psykodynamiske tilnærminger, med sterkt fokus på employability.

Nøkkelinformasjon

 • Navn: Counseling Psychology
 • Kvalifikasjon: DPsych
 • Nivå: Postgraduate
 • Studiemodus: Heltid
 • Varighet: 3 år
 • Undervisningsavgift: £ 11 500 *
 • Stipend: Nei *
 • Neste startdato: september 2018
 • Fremtidig startdato: september 2019
 • Studie i utlandet: Nei
 • Validering: Denne graden er validert av Open University, UK

* For mer informasjon vennligst se avdelingene for avgifter og finansiell støtte nedenfor.

Oversikt

DPsych-programmet tar sikte på å utvikle dyktige, refleksive praktiserende psykologer og forskere som vil gi et verdifullt bidrag til yrket, både innenfor og utenfor konsulentrommet.

En vellykket kandidat fra DPsych oppfyller alle de standarder og kompetanser som er fastsatt av Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og Det britiske psykologiske samfunnet (BPS), og er kvalifisert for registrering og chartership med disse organene.

DPsych-programmet er forpliktet til å produsere praktiserende psykologer som er godt forberedt på å møte hver kundes behov og å utnytte individualisert formulering og intervensjon, mens de aldri mister synet av forholdet i kjernen av forsøket.

For å støtte dette, tilbyr DPsych trening i tre tilnærminger til psykoterapi: eksistensielt fenomenologisk, kognitiv atferdsmessig og psykodynamisk. De primære modellene av programmet er eksistensielt-fenomenologiske tilnærminger til psykoterapi; disse teoriene og praksisene er grunnleggende innflytelser i historien om britisk rådgivingspsykologi. Eksistensielt-fenomenologiske tilnærminger vektlegger subjektiv levetid; gjenkjenne viktigheten av dialog; og ta en helhetlig, relasjonell syn på menneskets natur og dens predicaments. Disse tilnærmingene læres og praktiseres eksplisitt innen to moduler på programmet; Men deres innflytelse gjennomsyrer mange av modulene i løpet av vår treårige trening.

Praktikanter lærer også andrebølge- og tredjebølge-kognitive atferdsmessige tilnærminger til psykoterapi - CBT, da programmets sekundære modell er undervist innen ytterligere to moduler. Praktikanter er pålagt å gjennomføre en kognitiv atferdsterapi-plassering i løpet av treningen, for å forbedre deres arbeidsevne i utøverens psykologmarked.

Et arbeidskunnskap om psykodynamiske tilnærminger til praksis, som programmets tredje modell, tilbys i en videre psykodynamisk modul. Å lære disse tilnærmingene støtter våre kandidater i å jobbe med dynamikken og kompleksiteten som kan oppstå, ikke bare innenfor terapeutiske relasjoner, men også på tvers av faglige relasjoner og i organisasjoner.

DPsych-programmet er validert av Open University, UK og akkreditert av BPS for en femårsperiode.

Struktur

Lengde

DPsych trening foregår over tre års heltidsstudie. Hvert treningsår består av tre trimesterer på 10 uker (inkludert en lesingsuke), med valgfrie workshops, konferanser og seminarer gjennom året som fokuserer på forskning og andre faglige emner.

Deltagelsesdager er mandager og tirsdager for førsteårsstudenter, mandager for andreårsstudenter og tirsdager for tredjeårsstudenter.

Tilleggsinformasjon

Klinisk praksisplassering

Gjennom hele opplæringen vil du gjennomføre klinisk praksisplasseringer i minst en dag i uken, og praktiserer som veileder psykolog under klinisk tilsyn. Noen praktikanter gjennomfører ytterligere eksternt klinisk tilsyn for å støtte deres praksis i løpet av treningen. Vi tilbyr en rekke workshops og seminarer, sammen med ukentlig liten gruppe opplæring i løpet av året hvor klientmateriale også kan utforskes og diskuteres. Detaljert plasseringsrekord og veilederevalueringer blir jevnlig gjennomgått av din egen personlige veileder, for å støtte utviklingen i å utvikle kliniske og faglige kompetanser.

En CBT-plassering og en plassering i en NHS-innstilling er to av programmets plasseringskrav for å støtte praktikantens fremtidige arbeidsevne. Praktikanter oppfordres også til å finne plasseringer som støtter eksistensielle og fenomenologiske måter å jobbe gjennom hele treningen.

Våre praktikanter jobber i en rekke plasseringsinnstillinger, inkludert, men ikke begrenset til: NHS primærbehandling og forbedret tilgang til psykologisk terapi (IAPT) tjenester; NHS sekundære omsorgstjenester; Fellesskapet Mental Health Teams (CMHTs); Barne- og ungdomshelsetjenesten (CAMHS) og andre organisasjoner som arbeider med barn og unge, for eksempel i skolen; tredjepartsorganisasjoner; psykoterapi avdelinger og uavhengige psykoterapi organisasjoner; stoffmisbrukstjenester; spiseforstyrrelser, læringstilbud; Studentrådgivningstjenester; beredskap og hospice innstillinger; og organisasjonsinnstillinger og ansattes hjelpeprogrammer (EAP).

Programmet gir full støtte til praktikantene i innkjøp og utvikling av sin plasseringsportefølje gjennom hele programmet via personlig veileder og plasseringer fungerer.

Doktorandportefølje

Doktorgradsutdanningen kulminerer i innlevering av en tredelig doktorgradsportefølje, som undersøkes av viva voce. Denne doktorgradsporteføljen består av en introduksjon; ditt siste tredjeårs klinisk praksispapir; og en doktorgradsavhandling på ikke mer enn 40.000 ord.

moduler

År 1

 • Counseling Psychology Theory
 • Counseling Psychology Research I
 • Counseling Psychology Research II
 • Eksisterende tilnærminger i Counseling Psychology
 • Kognitiv-adferdsmessige tilnærminger i rådgivingspsykologi
 • etisk
 • Rådgivende psykologi Innstillinger
 • Kritisk psykopatologi
 • Arbeide med forskjell
 • År 1 Profesjonell praksis

År 2

 • Kognitive atferdsmessige tilnærminger 2: Tredje bølge
 • Psykodynamiske tilnærminger i rådgivingspsykologi
 • filosofisk
 • År 2 Profesjonell praksis

År 3

 • Advanced Counseling Psychology Workshops I: Påvirkende og ledende
 • Advanced Counseling Psychology Workshops II: Måling
 • Advanced Counseling Psychology Workshops III: Spesialisering
 • Doktorandklinikk
 • Viva forberedelse
 • Klinisk seminar: Pluralistisk
 • År 3 Profesjonell praksis

undervisning

Studiemetoder

The DPsych på Regent har blitt anerkjent av British Psychological Society for sin samarbeidende tilnærming til læring og for sine kreative, innovative læringsmetoder.

Den endelige vurderingen skjer i form av en viva voce på doktorandporteføljen din, som består av en introduksjon; klientstudie, prosessrapport og refleksjon fra klinisk seminar i år 3; og en doktorgradsavhandling (maksimalt 40 000 ord).

Program Team

DPsych-programmet har et team av erfarne trenere, som alle også er involvert i klinisk praksis, og i forskning, skriving, stipend og rådgivning.

Dr Elaine Kasket er leder av programmer for rådgivningssykologi og er for tiden sabbatisk. Dr Anna Butcher og dr Russel Ayling er kursledere og foreløpig foreløpige programledere; Anna leder akademisk side av programmet og Russel forskningssiden. Dr. Isabel Henton er seniorleder, praksis og plasseringsleder, og for tiden foreløpig kursleder. Professor Martin Milton er professor i Counseling Psychology; Dr Rosemary Lodge er seniorlærer; Dr Andreas Vassiliou og Helen Damon er forelesere.

Vi gleder oss også regelmessig til en rekke faste besøksledere, gjesteforelesere, og ansatte fra det bredere fakultetet til programmet, som gir viktige bidrag til forskningstilsyn, doktorgradsutredning og undervisning.

Open University Validation

DPsych Counseling Psychology-programmet er validert av Open University.

Studenter med funksjonshemninger

Noen klasser leveres i undervisningslokaler nås via trapper. Hvis du har en tilstand som påvirker mobiliteten din og du trenger rom i første etasje, eller rom med heis tilgang, vennligst informer Studentregistret så snart som mulig. Du er også anbefalt å kontakte funksjonshemmede.

Inntakskrav

I samsvar med BPS- og HCPC-standardene og kriteriene for oppføring må søkere til programmet oppfylle følgende opptakskrav, som vurderes under intervju- og utvalgsprosedyren.

Faglige krav

 • Minst 2: 1 psykologi grad eller høyere (i eksepsjonelle omstendigheter, for eksempel for personer som har en mastergrad eller doktorgrad, vil vi vurdere en 2: 2-pris).
 • Rimelig materiell erfaring med ansikt-til-ansikt rådgivningsarbeid eller andre formelle hjelperoller (f.eks. Ideelt sett ett års heltidsekvivalenter, selv om vi vurderer kvaliteten på opplevelsen som er blitt viktigere enn kvantiteten).
 • I tilfeller der søkeren har mindre klinisk erfaring og / eller ikke har et referansebrev som snakker direkte til søkerens kliniske ferdigheter, må søkeren ha fullført et sertifikat eller grunnkurs i rådgivningsferdigheter, eller en alternativ introduksjon til psykoterapi og rådgivning . Vær oppmerksom på at Regents tilbyr et grunnskole i psykoterapi
 • Kapasitet til å gjennomføre doktorgradsstudier, som demonstrert gjennom forskningserfaring / kunnskaper og faglige ferdigheter som vist i tidligere gjennomført arbeid.
 • Høyt nivå av mellommenneskelige ferdigheter og selvreflekterende kapasiteter.
 • Referanser.
 • Graduate grunnlag for chartret medlemskap (GBC) med British Psychological Society. [GBC ble tidligere referert til som GBR (grunnlag for registrering). Begge vil bli akseptert som bevis på passende tidligere opplæring.]
 • Klar forståelse / uttrykk for hvorfor man søker etter trening i rådgivingspsykologi.

Engelsk Krav

Vi krever bevis på engelsk ferdighet. For eksempel ber vi om: En fullført lavere grad studerte på engelsk fra et flertall engelsktalende land. IELTS: 7,0 totalt, med minimum 7,0 i hver enkelt komponent.

Hvis du er i London, tilbyr vi alle tilbudsholdere en gratis engelsk-diagnostisk test på campus. Denne testen må ordnes på forhånd for å bestille en test, vennligst kontakt vår opptaksteam. Vær oppmerksom på, dette er en diagnostisk test kun for Regent's University London

Denne listen er ikke uttømmende, vi vil gjennomgå de engelske kvalifikasjonene du har som en del av søknaden din og være i kontakt dersom vi trenger noe videre.

For søkere som ønsker å forbedre sin engelskspråklige ferdighet, se våre engelskspråklige kurs.

Neste intervju dato: TBC

avgifter

Undervisningsavgift er fastsatt for universitetets regnskapsår som går fra 1. august til 31. juli.

Gebyrer september 2018

 • Årlig studieavgift: £ 11 500
 • Avhandlingens innsatsavgift: £ 2.700
 • Hjem / EU-avgift: £ 1000 (refunderes ikke)
 • Ikke-EU-innskudd: £ 4,000 (ikke refunderbart)

Undervisningsavgift er fastsatt for universitetets regnskapsår som går fra 1. august til 31. juli. Årsavgifter for studenter som begynner på studie i løpet av våren, spenner over regnskapsår. Vår- og høstavgift vil bli fakturert til den aktuelle prisen.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone.

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone. Minimér